Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 7 Guests are viewing this topic.

rezin

@dumbravaandrei,

sa nu deschida nimic.

bogdan4ice

Deci la anu o sa avem cel putin inca doua deschideri pe A0 pana la DN4 si pana la A2.
Vom vedea daca vom fi surprinsi si cu a treia pentru lotul 3.

horatiu.cosma

^^
Deci să fim mulțumiți că primim acum o bucată de autostradă promisă pentru decembrie 2022. Nici Grindeanu nu o putea spune așa bine  :lol: .

danutzu_1069

La asta o sa-i dea drumu pe șest.... fără "adunare"...

N-au latrat nicio ora.... a ramas ca-n gara...

LE: tare mi-e ca articolul se bazeaza doar pe info de aici, de pe forum.... ("...reprezentanții Companiei Naționale de Administrare...") nici-un nume, nimic.... iar in articol, il citeaza pe Ionut, si API...

pasa_andrei

Cred ca e cea mai intarziata deschidere de cand se inaugureaza autostrazi daca nu ma insel.

danutzu_1069

Intarziata in sensul ca este la sfarsit de decembrie / an, nu cum era pana acum, la inceput de decembrie....

GAC

ca sa avem deschidere pe lot aktor, trebuie exercitata presiune inteligent. o abordare totul sau nimic nu vad sa fructifice. singura sansa vad un HP, dar chiar si asa sunt 2 structuri inca neincepute (ce-i drept mici), dar problema este ca aici se discuta de schimbare de solutie tehnica. deci pana sa putem da vina pe actori, autoritatile trebuie sa transeze problema schimbarilor de solutii tehnice, abia apoi trebuie pusa presiune pe aktor.

hefaistos

Ca sa avem o deschidere pe lotul Aktor ar fi trebuit sa comande grinzile. Dacă pana în aprilie nu încep sa aparăgrinzi de beton n-au nici o șansă ( cu resursele pe care le are Aktor) sa termine toate structurile în 2024.
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

Puffyk 1

Am încins internetul, am interpelat în stânga și în dreapta, am dat telefoane..... absolut nicio veste despre deschiderea de sâmbătă. Nu știm la ce oră, nu știm de unde până unde, nu știm cât, nu știm dacă.... Nu m-ar mira să fim anunțați că se amână până în 31 ianuarie. Cu mențiunea că iarna nu-i ca vara și orice este posibil până în .....aprilie.....

adix

Salut baieti!
Sarbatorile cu bine!

danutzu_1069

@adix, sărbători cu bine
Si sper ca nu te superi ca am postat filmări de-ale tale...  :-[  :-[

GAC

Ca o recapitulare, grinzile sunt comandate si pe la inceput de decembrie, vreo 100 erau deja produse, sau cel putin asa zicea Horatiu.
Motivul pentru care nu vedem vreuna in santier tine de aparatele de reazem care inca nu au ajuns. Tot Horatiu zicea ca urmau sa vina, cel mai devreme in cateva saptamani de atunci (adica in ianuarie-februarie in cel mai fericit caz).
Totusi, asteptarea grinzilor este cat decat constructiva pentru ca ele sunt fabricate si depozitate la producator, urmand a fi livrate impreuna cu aparatele de reazem.
Ideal ar fi ca suprabetonarea sa aiba loc rapid pe masura ce grinzile sunt montate pe rigle, sa nu stea cu lunile. In orice caz, operatiunea de suprabetonare are nevoie de temperaturi pozitive... nu-i vad pe aktori complicandu-se cu tunuri de aer cald doar de dragul recuperarii de intarzieri... macar de s-ar apuca de suprabetonat din martie.

pasa_andrei

Din acest video se vede foarte clar ca ei au lucrat separat pe fiecare lot si nu s-a prioritizat absolut nimic. Multumim pentru video.  >:(

Feri

Deschiderea ar fi mâine la ora 12, potrivit Economedia