Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

dr4qul4

recuzita este importanta pentru actori.
Ai nevoie doar de cate o bucata pentru poza si dupa aceea le multiplici in photoshop...
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

26ld

@horatiu.cosma vezi că prima grindă e deja pusă... șef la minister!  :lol:

mike_us

Update pe cestrin:
Turci au ajuns la 97,70% Lot 2, 80,38% Lot 1.
UMB are 95% pe lot 2 Nord.

pasa_andrei

A0 Sud - Lot 1 - DN4-A2

Enjoy!

bim14

Inteleg ca este o amenintare cu rezilierea, dar cred ca s-ar pierde intreg anul 2024 daca se recurge la aceasta procedura, acu nu spun ca nu ar merita acest constructor sa ne lase in pace pentru totdeauna. o noua licitatie cu expertiza, proiect tehnic, deliberare, contestatii, semnare, ordin de incepere si finalizare ar dura sigur mai mult de 12 luni. Putem doar sa speram ca domnul Ionut va avea grija sa-i motiveze(nu stiu cum) pe aktori si sa avem in decembrie 2024 ceva ce au toate capitalele uniunii europene.
Quote from: bim14 on January 09, 2024, 10:42:40 AMEu tocmai am virat 100 de lei si mai pun 500 in contul API daca la final de 2024 avem minim 50 de km de A7.

danutzu_1069

De la @adix (Infrastructura Romania, pe Youtube), filmarea cu A0 DN4

[24 DEC 2023] Autostrada A0 sud lot 1 pasajul Oltenitei DN4. Alsim Alarko.

Gasiti si filmare de la Pasaj Berceni peste A0
(placile de racordare sunt gata, una este deja hidroizolata, placa pasajului este si ea hidroizolata, breteaua de intoarecere, deja asfaltata)

Skynick

Grinzile si predalele din capatul lotului sunt pentru?

pelan87

@Skynick Acelea sunt pentru lotul 4 Nord (UMB).

danutzu_1069

Sunt pe "teritoriul" UMB, ale UMB-ului..

P3trut

@bim14 rezilierea i-ar "expulza" din Romania. Cu sefii noi de la Intrakat, se presupune ca acestia vor sa ramana, mai e mult de construit la noi. Ideea e sa se puna presiune. O reziliere adevarata poate avea loc de abia la vara cel mai devreme, mai degraba la toamna, daca se vede ca e imposibil ca Aktor sa termine la timp (adica in 2024, early 2025). Avand in vedere ca anul trecut (ma rog, anul acesta in primavara) s-a reusit o mobilizare exemplara (totusi, din ce am inteles eu, pe fondul unei injectii financiare atat din partea companiei din spatele Aktor cat si a CNAIR) eu cred ca e posibil ca Aktor sa o scoata la capat la anul. Evident, time will tell.

danutzu_1069

Pasajul Berceni, peste A0, filmat de @adix , cu multumiri.

[24 DEC 2023] Autostrada A0 Pasajul Berceni. Alsim Alarko.

(like-urile sa mearga la canalul de youtube: https://youtu.be/3yH5OHYU2Es?feature=shared )

bogdan4ice

QuoteSâmbătă, 30 decembrie 2023, urmează să fie deschisă circulația pe tronsonul cuprins între DN5 și DN6 din lotul 2 Sud al Autostrăzii Bucureștiului (A0), au spus pentru ECONOMICA.NET reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). Oficialii de la Transporturi sperau să fie dați în trafic anul acesta 23 de kilometri, până la DN4, conform unor declarații anterioare.
Sursa

Ionut

Wow... breaking news... Ce să vezi, "nu s-a reușit deschiderea până în DN4"...

Ce maneliști mă. Incredibil asemenea tupeu cu minciuni.

rezin

Consider ca e decizia corecta.

dumbravaandrei

Ce optiuni/decizii aveau in plus de a ajuns sa fie asta decizia corecta?  :o