Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 14 Guests are viewing this topic.

TibiV

Quote from: gruia88 on December 20, 2023, 11:59:20 AMAm fost ieri pe traselu asta  , mai erau 4-5 semafoare si ceva zone unde mai au de lucru si erau lucratori pe traseu , mai au de pus parapetii pe toate lungimea.

Daca se termina o sa fie o alternativa buna pana la deschiderea A0SL3.

Asta nu e cu impact politic si electoral la fel de mare, asa ca zic sa asteptam primavara...  ;)
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

GAC

presiunea politica trebuie sa fie pe aktori, zi de zi, ca sa termine la anu, acum in primavara sa termine structurile, toata vara sa asfalteze si la toamna sa se ocupe de finisaje, incat sa avem un lot terminat 100%.

carutasul

^scuze că suntem offtopic dar eu am fost în noiembrie și la viaduct încă era o foreză, nu știu exact ce sapă, dacă fac doar consolidări sau îl refac cu totul, deci probabil că mai durează (de asta întrebam). Dar pe de altă parte trebuie să închidă în mare parte dacă vor să facă lotul unu din DX12, în afară de podul ăla și cel de peste Olt restul probabil că nu pun probleme serioase deci se pot termina la primăvară, chiar și de către o firmă mai mică...

mike_us

Pentru DN5 - DN6 rămâne inaugurarea pe anul asta? Nu "ciripește" nimeni?

survola

Cred că fac o singură deschidere, DN 6 - DN 5 și, dacă se poate. DN 5 - DN 4.
Mai avem de așteptat până după Crăciun.

shift2rail

^hard deadline DN6-DN4: 31 Dec a.c, 23h59.

bogdan4ice

Focurile de artificii incluse in tot Bucurestiul.

TibiV

Colegul @adix si-a schimbat denumirea canalului Youtube. Nu mai este Alberto Costea, este Infrastructura Romania.

- [16 DEC 2023] Autostrada A0 sud lot 2 complet. Alsim Alarko
A se observa portiunile unde au frezat asfaltul. Atentie la 08.10

- [19 DEC 2023] Autostrada A0 sud lot 1 Pasajul Oltenitei DN4. Alsim Alarko
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

ddfab

^ai mama, mama ce o mai peticesc, de noua!!! >:(

MrConnaisseur

Decopertarile respective nu sunt neaparat un indicator al lipsei de calitate ci mai mult o dovada cum ca supervizarea functioneaza, iar neconformitatile se inchid. Este o lucrare nereceptionata care va avea garantie in fond. Decat sa vad un covor continuu care la vara sa sufere interventii din pricina tasarilor neconsumate sau a unei mixturi gresit pusa in opera, mai bine le vedem acum. (vezi DX12L2)

dumbravaandrei

Cum am putea circula pe lotul 1 pana la Berceni pana la sfarsit de an, inca este o mare enigma pentru mine... 

turby

Astazi la ora 11:30 erau doua compactoare, plus doua finisoare asfalt, sus pe pasajul de la Berceni

Vlad94

carutasul

da, dubios, nici Berceniul nu e gata, nici drumul agricol nu e măcar betonat, nu mai înțeleg nimic, de ce ambiția asta, nu mai bine amână o lună și gata? Văd că lotul 2 e gata de recepție, mai au doar ceva parapeți... lotul 1 arată și el încurajator pentru mai-iunie... vorba ardeleanului: "ce atâta grabă?" Că nici alegeri nu avem până atunci :)

ultras_30

De azi se circula prin giratoriu la devierea de pe dn4 , au trasat , au pus si semne de circulatie , directile de pe dn4 vor avea cedeaza trecerea.
Acum sa vedem cand deschid autostrada