Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

3 Members and 18 Guests are viewing this topic.

Puffyk 1

Am făcut prima plimbare pe A0. Super!!! Pentru aproape jumătate de oră m-am simțit ca în Marne-la-Valee.... vă mărturisesc că m-aș fi plimbat o zi întreagă pe acești 10 km.... Acum.....hai cu A0 Sud!!! Până la DN4. Sau DN5.... Sau cât o fi..... Numai să fie!!!

survola

TibiV

O foarte buna filmare la sol, pe doua roti, de la Ionut Ivasca: AUTOSTRADA A0 Sud Lot 2 / 30.11.2023 (si un pic de Lot 3)
Mai au mult bibileli, nu stiu daca termina pana la Craciun...

Si o filmare de acum 4 zile de la @adix aka Alberto Costea: [26 NOV 2023] Autostrada A0 sud lot 1 Pasajul Oltenitei DN4. Alsim Alarko
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

stangabriel

Drum azi pe A0, A3-Dn1. Inca ireal, cat am asteptat constructia.
Da, este valurita putin.
Da, sunt multe zone unde se va intra pe contrasens sau gresit, mai ales la nodul A0-Dn1.  E incredibil ca oamenii intra pe contrasens, taie 2 benzi, sa iasa din benzinaria Omv. Sa puna naibii un desen cu ocolirea, dar desenul sa fie in mai multe limbi  :lol: Posibil considera acel drum ca ii duce direct la Pitesti. 

Fulgerica

Nu am inteles de ce UMB nu a terminat mai intai parcarea de pe lotul unde se va in trafic si a terminat-o in schimb pe cea de la Afumati.
Exista vreo logica?

danvoicu

Evident ca nu. Clasic romanesc.Un motiv ar putea fi tipul. Dar totusi e de neinteles.

Fulgerica

dar pe A0 lot 4 nord, UMB v-a demola si case? Mi se pare ca nu e prea drept traseul prin comuna Pantelimon. Cel putin asa apare pe GMAPS

nohablaespanol

Fascinant cum dupa atatea mentiuni si explicatii lumea inca se intreaba ce e cu parcarea nefinalizata.

Cristian 74

AlinAlecu

Salut, Vă atașez o filmare din bordul mașinii cu Autostrada A0 Nord Lot 2. Filmarea incepe de la DN1, se face intoarcere pe A3 și continua pana la DN1.

Vizionare plăcută!

mirceaeliade

Am impresia ca loturile Alarko sunt intr-adevar in intarziere de vreo 9 luni. Cred ca oficial au primit ceva extensii pana prin octombrie, dar nu m-ar surprinde sa se adevereasca stirea cu asfaltul. Un nou acenariu ca la podul de la Braila s-ar putea adeveri la vara: A0 va fi in competitie cu DNCB care e mai valurit

carutasul

parcă totuși Alarko are supervizor. Au tot apărut zvonuri din astea și nu prea s-au adeverit, presupun că dacă luau balast de la cine trebuie loturile ar fi ieșit perfecte.

florin74

Sa vedeti ca cea mai confortabila si calitativa cale de rulare o sa fie la Aktor... :))). Bine, cu vreo 2 ani intarziere. 
Se vede pe A10, e o diferenta majora fata de restul loturilor in ceea ce priveste calitatea asfaltului. De timp nu are rost sa vorbim  :troll:

laucirobert

Pe harta Via Michelin A0 e completa deci treaba e buna  :banana:
Multumim din inima  :lol:  :lol:  :lol:

https://www.viamichelin.com/web/Maps

TibiV

De la @adix aka Alberto Costea: [26 NOV 2023] Autostrada A0 sud lot 1 intre Oltenitei si Berceni. Alsim Alarko

Aceeasi portiune de la sol, pe doua roti, de la Ionut Ivasca: Autostrada A0 Sud Lot1/Nod Rutier DN4 Oltenita - Pasaj DJ401 Berceni 30.11.2023

Tot de la @adix aka Alberto Costea: [30 NOV 2023] Nod rutier A0-DN6. Alsim Alarko
Mama proștilor este mereu gravidă... :)