Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 23 Guests are viewing this topic.

Puffyk 1

Va garantez ca A0 va insemna o bula de aer pentru toti, chiar si in varianta....ciot! Prefer sa ocolesc 20 minute si sa merg relaxat decat sa iau varianta DNCB plina de denivelari, tiruri si intuneric de il tai cu cutitul.... Si sunt convins ca multi gandesc ca mine. De exemplu, sambata am in plan sa ajung pe Valea Prahovei. Traseul va fi DN1-A0-A3-DN1.... De ce ocolesc? Tocmai pentru a merge linistit, fara stres...pe banda 1!

oneLess

ANTENA

Pe sens Bucuresti, cu siguranta ca se aglomera si mai tare sos.Petricani si str.Fabrica de Glucoza, "datorita" celor care vor prefera DN1-A0-A3, ma refer la cei care vin din localitati cuprinse intre Balotesti si Barcanesti cu tzinta zona Colentina/Pantelimon/Berceni.

JohnDoe

^danutzu_1069

Din experienta unui mic oras dintr-o mica tara dar cu productivitate de vreo 20 de ori mai mare decat a Romaniei, "suburbanii" vin de la 30-40 de kilometri, merg pe A0 putin vreo 15 km maxim si apoi intra in capitala.
Si asta pe un A0 de 6 benzi (2x3 benzi pe sens)
Aglomeratia la ora 7 e decenta,la 7:10 e parcare pe 90% din lungimea A0.

Ca sa spun asa, construim autostrazi si toti profitam de ele, cat mai mult chiar daca pierdem 20-30 de minute in fiecare dimineata sau seara.

Si sa nu uitam traficul greu, nu ai cum sa-l scoti de pe A0 nici cu taxe.
A6 - Craiova -Severin -  Lugoj si extinderea Severin catre Calafat

Feri

QuoteSURSE Lotul UMB de pe Autostrada București Nord se deschide miercuri la ora 14 00
Economedia

pasa_andrei

AO Nord - Lot 2 - 1 zi pana la inaugurare - 27.11.2023

Totul este gata, se fac ultimele retusuri si se curata suprafata de rulare.

Doar DN1-A3 asa cum s-a spus deja aici. Ramenem cu un superb muzeu de aproximativ 8-9km.

Enjoy!

bogdan.stroe

@ANTENA
Pai cei de care zici tu tot in Petricani ajungeau de obicei, doar ca trecand prin nordul orasului: Baneasa - Barbu Vacarescu - Fabrica de Glucoza. Zona asta se mai elibera un pic, Petricaniul va ramane la fel de aglomerat.

La fel si traficul dinspre estul orasului spre/dinspre aeroport va putea ocoli zona Baneasa mergang pe A3 + A0.

Ionut

@pasa_andrei

În clip zici de inaugurarea de mâine (28). Din ce se aude este miercuri 29, poimâine.

rota

𝗣𝗿𝗶𝗺𝗮 𝘁𝗲𝘀𝘁𝗮𝗿𝗲 𝗮 𝗶𝗹𝘂𝗺𝗶𝗻𝗮𝘁𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗽𝘂𝗯𝗹𝗶𝗰 𝗮 𝗰𝗲𝗹𝗲𝗶 𝗺𝗮𝗶 𝗻𝗼𝗶 𝗮𝘂𝘁𝗼𝘀𝘁𝗿𝗮𝘇𝗶 𝗱𝗶𝗻 𝗥𝗼𝗺𝗮𝗻𝗶𝗮 A0: VIDEO (sursa: Scrio)

stangabriel

Pe seara, Dn1-A0. Au pus parapetele din beton la iesirea din benzinaria Omv si era text ca e deschisa autostrada. Balizele erau la locul lor, totusi.

Telvanni

La cat de mare e nodul A0 - A3, ma asteptam ca toate bretelele sa fie cu viteza maxima de 80km/h insa se pare ca cele "in scurt" sunt la 60km/h.  :((

cristi767

Care ar fi efectele deschiderii pentru trafic? Pe cine ar ajuta? Știu ca în zona Otopeni se formează cozi pe DNCB. Va avea vreun efect deschiderea asta acolo, momentan?

mirceaeliade

Giratoriul spre Tureni e de obicei blocat, dar pe celalalt sens

ANTENA

@stangabriel

Iluminatul public in intersectia asta este aprins partial si in seara asta. Unele corpuri de iluminat nici nu erau montate. Sa vedem ce se reuseste in 36 de ore pana la deschidere.

pasa_andrei

@Ionut
Asa am auzit prin santier cand am intrebat. Acum vom vedea. Poate mi-a tras cineva teapa  :( .