Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

2 Members and 7 Guests are viewing this topic.

stangabriel

In ritmul acesta descarcarea provizorie o sa fie in lotul 1 SUD, la A2.

Multumim de filmari si poze REALE.

Duta C

Cine il mai crede pe secretar,sau mai rau pe ministru , pe seful cnair nici nul mai pun la socoteala??? :(

survola

S-a mai pus un rând de grinzi la podul de peste Dâmbovița.
Așteptăm pe DASH CAMERA RO cu filmarea și aici.  :D
Like-ul l-a primit deja pe youtube.

Și ca să revin la o discuție anterioară, nodul A0-A2 nu este prea mic? Sau aici nu va fi trafic?

TibiV

DASH CAMERA RO nu are cont aici, si cateva luni nu i-a functionat nici drona...
Dar acum a revenit in forta:

- A0 SUD LOT 1 - DJ 301A - A2 (24.09.2023) PART 01

- A0 SUD LOT 1 - DJ 301A - Râul Câlnău (24.09.2023) PART 02

- INTOARCERE (A0 SUD LOT 1 - Râul Câlnău - DJ 301A) (24.09.2023)
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

pasa_andrei

A0 Nord - Lot 3 - 25.09.2023

Ca sa vedeti ca nu prea se poate o descarcare temporara in DN2, acest fiind imposibil sau poate doar cu masini 4 X 4 pe drumuri de pamanat.

Enjoy!

horatiu.cosma

O descărcare temporară în DN2 presupune un drum nou construit, asfaltat, nu circulație pe actualele drumuri de pământ.

minisoferul

O descarcare temporara poate sa fie si prin Dj 100 sau 200, ca tot temporara este. Ca descarcarca tot in Dn2, dar ne place sa despicam firul in 14. Uneori mi-ar place sa fiti la o conciliere cu curtea de conturi sa vezi cum le explici investitie langa un proiect aprobat, sa vedeti ce interesant este. Cu toate ca beneficiile sunt maxime pentru toata lumea.

survola

Probabil se pot face cu prioritate bretelele de descărcare conform proiectului final, baănuiesc că sunt laterale și nu interferează cu supraversarea A0-DN2.

slartibartfast

Quote from: mike_us on September 27, 2023, 05:21:23 PMA0 Nord L4 - 10% -> 11.3% (+1.3%)
Nu credeam ca este activitate pe lotul 4. Se mai întâmpla ceva acolo de a crescut 1%?

Acum vreo 2 săptămâni am fost în zona lacului Cernica și nu am văzut nicio noutate. Grinzile pe care le-am văzut depozitate la nord de DJ301 acum mai multe luni sunt tot acolo. Am și niște fotografii pe care nu le-am mai postat pentru că nu relevă decât faptul că nu se lucrează deloc acolo:

Pe aici va trece A0, fotografie înspre DJ301 (GPS)

Aici este zona unde A0 va trece peste râul Colentina/lacul Cernica (GPS)

Deci... nimic în capătul dinspre DJ301 și DN3. Posibil să fie ceva între A2 și lacul Cernica.