Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

2 Members and 10 Guests are viewing this topic.

Duta C

Sincer asteptarea mea este sa termine.

GAC

ma bucur ca lucreaza, la cate probleme au avut cu balastul, puteau sa zica pas si sa astepte rezolvari de la beneficiar... aveau de unde sa traga de timp. important e sa termine pana la vara.

carutasul

Prima imagine e de la nodul DN6. Restul sunt de la supratraversarea  DC20; de ieri până azi au apărut balustradele pentru pietoni și prima parte de stabilizat până la podul de peste Sabar

Țineți minte forumiștii mei, că A0 nu-i a mea, ( tunete din background) nici a voastră.... :)

Powered by API/PUM imgur uploader

danvoicu

Orice a-ti spune de bine sau de rau. Un lucru e clar : turkish rahat hazna.

Geo

Salutare. Vin si eu cu prima postare pe acest forum, desi urmaresc de mai mult timp subiectele de aici. Au mai aparut si alte segmente de tablier metalic la nodul A0xA1, sens Bucuresti --> Pitesti.
Pozele sunt facute azi la ora 7:40.

carutasul

azi era o macara la intersecția A0-A1 dar cred că descăca  grinzi, nu le punea pe poziție...

pasa_andrei

A0 Sud - Lot 1 - Nod Rutier A2-A0 - 07.08.2023

Enjoy!

mirceaeliade

Timelapse lotul UMB din satelit pe ultimii 2 ani:

RazesIesean

Eu nu tot inteleg de ce comparati Alsim cu UMB. Unul e tinut in brate si ajutat cum nu se poate mai mult, terasamente de pamant (gropile de imprumut chiar in santier, balast etc), fara supervizare etc.
Celalalt numa bete in roate avute de la baietii destepti cu balastierele.
Daca eram Alsim imi bagam picioarele de la faza aia si faceam claims peste claims, in loc sa aduc de la 60KM plus balast.
~~~~~~
Ramasag de 500 lei in contul API ca nu se va scoate la licitatie pe A8 nimic, in 2024, in afara de capatul vestic care va fi semnat in Q3 2024.
~~~~~~

misiekwas

^de acord, Alsim nu s-a descurcat de minune, dar nu numai din vina lor, și totuși nici sunt codași precum Pizzaroti, Tirrena sau Aktor. Nurol și-a făcut treaba. Chiar un pic nu înțeleg acest hate fata de constructorii turci și sincer, sunt relativ optimist privind Makyol și Cengiz.

26ld

O filmare noua de la Construim Romania:

Multumiri autorului.

26ld

Si continuarea filmarii:

danutzu_1069

@26ld, dacă nu pui și o minima descriere (de obicei textul din titlu) postezi degeaba. La o viitoare căutare, nu găsește nimeni, nimic...

Vezi cum prestează colegul TibiV

Încă mai poți edita postările.

al3x

A fost deviata circulatia in vecinatatea bretelei de acces pe A0 la Balotesti. Deja aveau o macara pe pozitie, probabil curand o sa inceapa sa si monteze grinzile.

Geri

De saptamana trecuta ( 31.iul-06.aug.2023 )

Zona A0 - Dn1