Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

7 Members and 23 Guests are viewing this topic.

mirceaeliade

Vineri pe la 7 seara era forfota de macarale la nodul A0-A3 si cred ca montasera vreo jumate din grinzile de otel peste ULTIMUL gol de la nod.  Cred ca saptamana vitoarea la lotul 2 nord UMB va mai avea de ridicat DOAR grinzile peste DN1. E un progres sanatos acel 72% raportat, si cred A3-DN1 e in grafic pentru o deschidere prin Septembrie.

mike_us

Mulțumim de filmare, e perfect ca e de la un capăt la altul. Vizibil progresul deja stâlpi de iluminat, asfalt pe mare parte din lot, marcaje. Mai au de ridicat un rind de grinzi peste A3. E prea optimist început de octombrie?

dr4qul4

La 20:45 era activitate sustinuta la nodul cu A2. Pare ca acum Alsim vrea sa termine cat mai repede. Pacat ca nu aveau elanul asta si acum 3 luni.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

alinuttt

Și mie din ultimele filmări mi se pare activitate susținută pe toate 3 loturi de sud. O confirmă și progresul raportat, pe lot 2 turcii se apropie de 82%, pe lot 1 se apropie de 69%, iar Aktor pe lot 1 a trecut de 50%.

Lotul 2 mi se pare realizabil de deschis anul ăsta, dar reîncep să sper și pentru lotul 1. :)

mike_us

^ Hai ca e bine si cu 2 : UMB si lotul 2, si celalalt lot al turcilor in primăvara/vara. :)

rocklee

Daca reușeau sa semneze lotul 3 nord la timp sau macar in urma cu un an ....A 0 Arata alcumva acu si pe partea de nord  .... :)

rota

A pus Scrio filmulet cu montarea tablierului metalic în zona nodului rutier A0 - A3. Video

TibiV

Doua filmari de la doi dronari "de renume".
In ordinea cronologica a filmarilor:

- De la Ionut Ivasca: Autostrada A0 Sud, Lot 3 / Nod Rutier A1 / Aktor / 24.07.2023

- De la @adix aka Alberto Costea: [25 IUL 2023] Supratraversare A0-A2
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

survola

Rugăminte către dronari: dacă filmați A0xA2, să filmați, vă rog, și podul peste Dâmbpvița (chiar și separat).

danutzu_1069

@survola, cel mai bine adaugi un comment la filmari pe youtube...
ajuta din mai multe puncte de vedere.... ;)

TibiV

@survola

Ionut Ivasca ti-a indeplinit dorinta: Autostrada A0 SUD Lot 1 / Pod Dambovita - 24.07.2023

TibiV

Alte doua filmari foarte bune. Le pun in ordine cronologica, chiar daca vizeaza loturi diferite...

- De la Ionut Ivasca: AUTOSTRADA A0 Sud - Nod Rutier DN5 \1 Decembrie \ 24.07.2023

- De la @adix aka Alberto Costea (filmare de +10, zic eu...): [28 IUL 2023]. Autostrada A0 Nord intre DN1 Corbeanca si Dimieni. Fortza UMB!!

TibiV

Tot de la @adix aka Alberto Costea: [29 IUL 2023] Autostrada A0 Nord Afumati - A3 plus BONUS!! Fortza UMB!!

TibiV

Si de la Ionut Ivasca: Autostrada A0/DJ 401A Glina-Balaceanca 24.07.2023

mike_us

Știe cineva cum progresează cu proiectarea chinezi pe 3 Nord? Sunt șanse sa se apuce la primăvara?