Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

7 Members and 17 Guests are viewing this topic.

carutasul

cred că s-a mai discutat și supervizează cineva de la CNAIR în lipsă. Sigur, nu prea e cea mai bună variantă...

pasadia

Ba e cea mai buna varianta. Pentru UMB si prietenii lor din CNAIR, aia care ii ajutau sa aiba 40% marja de profit in urma cu un deceniu.

carutasul

eu priveam din punctul meu de vedere, de la ei se vede invers :)

cfdp

Pe lotul 3 la A10 cu Tirena situatia a fost asemnanatoare, inclusiv comisarul european a fost in santier sa vada cum "duduie" si nu sunt sigur dar nu erau nici autorizate toate lucrarile. S-a rezolvat totul printr-o expertiza pentru lucrarile executate care a constatat ca totul este Ok.

pasadia

stai putin caci incurci lucruri. In 2015-2016 s-a pus stop lucrarilor fara AC (in unele cazuri lipsa AC-ului datorandu-se inclusiv faptului ca nu era inca PT-ul gata, sau toate exproprierile, sau HG-urile cu indicatorii, etc...). De asta in primavara lui 2016 nu s-a lucrat nimic pana actele nu au ajuns din urma (cel putin) lucrarile.

Din pacate insa in nici un moment nu s-a spus ca NU se poate lucra daca nu exista contractul de Inginer pentru supravegherea lucrarilor. Si prin urmare, in unele cazuri (deloc surprinzator, atunci cand constructor este UMB), contractul pentru supraveghere nu exista fiind delegat DRDP-ul zonal. Sa amintesc faptul ca cea mai mare gherla, Orastie - Sibiu lot 3 a fost facuta sub intensa supraveghere a DRDP Brasov?

shogom

S au asfaltat devierile pentru DN1, pe sensul spre Ploiesti.

TibiV

De la @adix aka Alberto Costea: [25 IUL 2023] Autostrada A0 Nord Afumati-A3. Fortza UMB!!

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

mike_us

Pare aproape finalizat, podurile peste A3 si peste DN1 o sa fie probabil cele care decid cind se deschide. Daca UMB vrea cred ca e gata in 3 luni.

pasa_andrei

A0 - Sud- Lotul 3 - 23.07.2023

Nodul A0-A1 si inca o mica portiune spre Ciorogarla.

Enjoy!

danvoicu

Nu au nici o legatura putorile astea balcanice cu constructia de autostrazi.Au ajuns deja la 50%. Din 10%.Numai chiombii din MT si CNAIR vad progrese. Or avea alte imagini.

oneLess

Și DEx6 sărit în 60%+ din 30 ... și nu era pilot răsărit ...

danvoicu

Astia din MT si subordonati cred ca au alte dioptrii.

slartibartfast

^^^^^
Natură moartă cu terasament și basculante stând parcate.

danutzu_1069

^ pai ce acțiune vrei duminica??

GIV

aktor de abia  (nu) lucreaza in timpul saptamanii :lol: