Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

9 Members and 18 Guests are viewing this topic.

hefaistos

Pe de alta parte... Pizzarotti??!!!??? Pe bune?
La ce porcarii face în continuare pe A7? După 7 ani în loc de 2 pe A10?
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

AdrianRO

blestemul incercuirii Bucurestiului cu o centura / autostrada de centura..legal vorbind CNAIR savarseste abuz in serviciu daca se respinge suspendarea. Sau, mai bine zis, deja a savarsit abuz in serviciu sub conditia rezolutorie sa fie admisa suspendarea :))

TibiV

De la @adix aka Alberto Costea: [19 IUL 2023] Autostrada A0 Nord Afumati-A3. UMB!!

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

TeoH9

Ce argumente stupide are CNAIR, acestia sunt juristii platiti cu sume grase pe care ar trebui sa ne bazam?
Argumente de hoț prins cu mâța-n sac, auzi la ei "actul adițional a fost trimis draft, informal, pe e-mail"  :lol:
Nu o să țină în fața niciunei instanțe din lumea asta.

horatiu.cosma

"Noi nu condiționăm semnarea contractului de lucrări de acel acord ilegal, însă trebuie să recunoaștem că e nevoie de el, în caz că CAB întoarce decizia CNSC și readuce în joc Intrakatul. De fapt uitați, noi chiar vrem semnarea contractului, am invitat constructorul să semneze, dar de fapt el nu a depus documentele cum trebuie, virgula de după punct e cu font de 14 și noi am cerut font de 12".

E nevoie de un minim de inteligență ca să poți minți credibil. Nu e cazul la CNAIR. Se vede de la o poștă că șantajează pe Pizza-Retter cu acel acord ilegal prin care Pizza-Retter să își asume toate riscurile în caz de surpriză de la CAB. Iar acum trag de timp cu acest atac la CAB, ca să nu semneze contractul. Le e frică la câțiva funcționari din CNAIR de situația ipotetică în care CAB dă dreptate Intrakat și ei rămân în brațe cu contractul încheiat cu Pizza-Retter pe care nu ar avea vreo portiță legală de a-l rezilia. Și din această ecuație ar putea ei, pe persoană fizică, să fie buni de plată pentru un alt eventual prejudiciu viitor identificat de Curtea de Conturi.

Pe scurt, funcționarul clasic gândește pur personal, dacă nu semnează nu e niciun risc, dacă semnează și există un potențial 1% risc, atunci nu semnează, cu toate consecințele negative pentru binele proiectului ignorate.

Un ministru implicat și supărat pe această situație ar fi trimis corpul de control la CNAIR, ar fi cuantificat prejudiciile economice ale României prin faptul că autostrada e întârziată de niște funcționari care nu semnează contractul de câteva luni deși sunt obligați de lege. Nu ar fi avut liniște până nu ar fi mers până în pânzele albe împotriva lor. Ca să le arate că inacțiunea și refuzul de a semna contractul are un impact direct pentru ei. Dar nu e cazul la Grindeanu.

rota

tot de la @adix aka Alberto Costea:[21 IUL 2023] Autostrada A0 Nord intre Afumati si A3 UMB!!

dr4qul4

pe L4N, UMB are 4 foreze la pasajul peste CF.
Vestea buna este ca au inceput sa defriseze copacii de pe malul nordic al lacului. Era un cmaion incarcat, si zeci de copaci stivuiti, care asteptau sa fie incarcati.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

danutzu_1069

Aia taiatii sunt de multa vreme stivuiti acolo....

TibiV

De la @adix aka Alberto Costea: [21 IUL 2023] Nod rutier A0-A3!! ora 20:30!!

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

shogom

La A0 cu DN1 au ridicat o parte din grinzile metalice.

Jacob46

Confirm si eu. Sambata erau ridicate pe partea cu Corbeanca.

hefaistos

La A0 DN5 se lucrează de zor, inclusiv strat de asfalt pe pasajul prinxipal. Șanse mari ca in curând sa se inchida devierea
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

carutasul

aseară la DC20 pe rampe părea că au pus stratul de formă ca să asfalteze. O să încerc să ajung și azi să văd dacă se întâmplă. De asemenea în apropiere de drumul spre Dumitrana ( pasajul Măgurele-Dumitrana) erau niște muncitori (duminică seara deci) dar nu mi-am dat seama ce făceau... De la DN6 până la DC20 au asfaltat și spațiul dintre sensuri. Deci cumva se mișcă ei...

26ld

O filmare foarte buna de la Daniel Costache cu A0 sud loturile 1 si 2:

mirceaeliade

Lotul 2 UMB e peste 2/3 terminat dar INCA nu nici macar oferte depuse pentru licitatia de supervizare.  E vreun regulament pentru situatia asta nu-tocmai-ok?  Cred ca pe DEx 12 s-a facut receptia fara nici un fel de supervizor, dar exista vreo reglementare care sa permita receptia in acte fara nici un fel de persoana calificata sa dea acordul?