Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

2 Members and 4 Guests are viewing this topic.

cosss

Quote from: RaduG on October 09, 2021, 07:01:58 PMA zis cineva simulare? There you go:

Lotul 1 la 31.12.2023 ajunge undeva la 50%, iar lotul 2 la 85-90%, cu actuala mobilizare. Trendline-urile sunt cu ecuație liniară momentan.

În 2021 ni se părea ireal, nu? Un lot la campie :lol: și ce frumos a început construirea...cu artificii, primul ministru...ziceai ca gata, vere, rupe Suleiman. Sa vezi ce meserie ne învață.

Duta C

Cine le intelege limba lu ordogan decit ei...si cnair-ul.Stati sa vedeti cu metroul. Mie tare mie sa nu iasa pe la buzau! scz de off Ionut!

mike_us

Acuma de bine de rău cred ca turci termina undeva in 2024. Dar Aktor? Avem tot inelul de sud la sfârșit de 2024?

GIV

depinde de programul alegerilor... :lol:

florin74

Pare ca se misca mai cu talent Aktor. 60 mil au facturat ieri, 180 de la inceputul anului.
Sunt promisiuni ca ar trebui sa inceapa cu grinzile si cu asfaltul in perioada urmatoare. Dar la cate am auzit....

TibiV

De la Ionut Ivasca:  Autostrada A0 SUD Lot1\ Nod Rutier DN4 Oltenita 25.06.2023 ora 09:00

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

Alexander

Desi nu sunt un fan al Aktorilor, cred ca se termina lotul 3 in acelasi timp cu celelalte, poate chiar inainte.

archaeus

carutasul

presupun că vrea să spună că termină turcii târziu, nu Aktor devreme :)

GAC

CNAIR trebuie sa forteze mana aktorilor sa puna in opera grinzile la viaducte pana in toamna. Inteleg ca vor veni grinzile incepand cu Iulie. Deci de indata ce se strang grinzile pentru un viaduct, sa binevoiasca sa le si urce pe pozitii si sa inceapa suprabetonarea.
Chiar si la ritmul lor, ne putem astepta sa termine in linii mari cu viaductele pana la iarna, ca la primavara sa nu aiba pretexte sa mai traga de timp.
In orice caz, daca trece termenul contractual, trebuie aplicate penalitati. CNAIR trebuie sa evidentieze clar ca or sa urmeze penalitati, daca nu vom avea inaugurare la timp, intrucat pare ca nu mai sunt obstacole.

carutasul

da, dacă ar fi cu structurile pregătite am putea spera vara viitoare măcar la o deschidere parțială, asta dacă și mărețul beneficiar le cere. Turcii sunt gata cu spațiile de servicii de pildă, care puteau aștepta și un an, în loc să termine suprataversări și să dea în trafic lotul doi. Asta arată cred că nu li s-a cerut nimic prioritar. Ori dacă Aktor ar deschide și pe o bandă doar în primăvara viitoare tot ar fi un progres enorm, aș fi gata să le iert toate păcatele :)

TibiV

Se pare ca tu esti foarte iertator din fire...  ;)

Ionut

Și eu mă gândeam la half-profile. Ar ajuta enorm. Dar să vedem cum îi apucă lucrările în noiembrie-decembrie și băgăm presiune. Că degeaba cerem half-profile în primăvară dacă ei tot meșteresc la grinzi și umpluturi.

Ionut

^ Dar ca să aibă cine să ceară, trebuie să... :D

Mâine, 30.06.2023, este ultima zi când puteți sponsoriza API cu 20% din impozitul pe profit/veniturile microîntreprinderilor aferent Trimestrului II 2023! Astăzi, cel târziu mâine, trebuie să calculați suma și să virați banii pentru a vă putea deconta 20% din impozitul pe profit datorat statului. Vă dăm noi serie+număr de contract de sponsorizare. Mulțumim!!! Întrebări/detalii pe thread-ul dedicat sau direct la telefon (Ionuț, datele pe site).

TibiV

Desi nu sunt cele mai recente filmari, BabaDog a facut un fel de sinteza a lunii iunie: Toate Loturile Autostrada A0 de Centura Bucuresti. Iunie 2023. Lot 1,2,3 Sud I Lot 2,4 Nord