Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 14 Guests are viewing this topic.

dr4qul4

Daca anula CNAIR mai stateam 2 ani prin tribunale.
Iar daca UMB mai liciteaza mult, o sa ne trezim ca A7 depaseste termenul din PNRR.
Sa inceapa sa termine din loturile incepute acum 2+ ani, si mai apoi sa liciteze si altceva.
Eu vad ca au inceput sa traga de timp cu: A3, DX12 T4, A0 Cernica, si DX6 (unde au bagat tare in primele luni, dupa care au luat pauza 9 luni).

Acum 3 saptamani au primit AC pt pasajul CFR de pe A0 Cernica. A aparut vreo foreza pe acolo? Au avut peste 1 an sa se pregateasca, asa ca trebuia sa inceapa sa foreze din aceeasi zi.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

TibiV

De la @adix aka Alberto Costea: Autostrada A0 Sud intre 1 Decembrie si Magurele/Dumitrana. 11.05.2023

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

rt25

ce fel de solutie e la rampele supratraversarilor de la Alsim ? Par asemanatoare gabioanelor, dar parca inverzesc foarte repede. Nu am mai vazut pana acum in alte filmari la alti constructori.

carutasul

Din ce am văzut în lateral e un fel de plasă de sârmă care le ține împreună. O să încerc să fac niște poze când ajung.

carutasul

Din ciclul "răspundem ascultătorilor" :)

Powered by API/PUM imgur uploader

carutasul

Pe scurt, sunt "felii" de circa 60 de cm ( dacă ochiul meu neprofesionist a măsurat bine) peste care plasa se închide deasupra, după care urmează o nouă "felie".
În imagine e supratraversarea de la DC20; aparent au declarat podul terminat pentru că au început să pregătească terasamentul pentru asfalt și în zona asta. De asemenea au adus balast pentru zona dintre sensuri ; cred că pe toată lungimea, am fost până la Dărăști de data asta ( condiția fizică se îmbunătățește :) ). Din punctul meu de vedere pe tronsonul până la DN5 sunt mult mai avansați decât sună ultimele declarații; chiar și la ritmul ăsta nu le-ar lua mai mult de două luni. De fapt ce înțeleg eu din toată discuția e că nu mai e interes pentru deschiderea parțială anticipată. Dincolo de DN5 mai sunt destule de făcut...

TibiV

CONTRUIM ROMANIA a postat aseara filmarea asta: Autostrada de Centură București A0 Nord Lot 2 (DN1-A3) UMB - 2023.05.05

Au ridicat reazemele temporare pe axul A3...

TibiV

Iar Ionut Ivasca a postat de mai putin de o ora: Alsim Alarko și Taramul Pasajelor/Autostrada A0 Sud

TibiV

Si o filmare "calda" cu nodul A0-A2 de la @adix aka Alberto Costea: Supratraversare A0-A2. 10.05.2023

Skynick

Bine ca o sa se circule pe sud de la anul. Nordul mai asteapta trei ani dar principala problema e rezolvata.

ovicor

Pe sud de la anul, intre A1 si A2? Sa credem sau sa speram?!?! Actorii ce zic?!?

GIV

Actorii, in functie de data alegerilor de la anul, s-ar putea sa primeasca un boost din partea autoritatilor

Muc Cel Mic

Quote from: carutasul on May 13, 2023, 04:32:55 PMDin ce am văzut în lateral e un fel de plasă de sârmă care le ține împreună. O să încerc să fac niște poze când ajung.
Pamant armat. Solutie intalnita des, sub diferite forme, si la ancorare si la fata vazuta a zidului. Cea mai asemanatoare, din ce inteleg eu din poze ca e acolo, a fost folosita pe A6. Vezi Green Teramesh, de la Macaferi

carutasul

Da, nu eram sigur că așa se numește, de asta am făcut și pozele, în speranța că o să îi zică cineva pe nume :)

oneway

A1-A0 s au apucat de podetul de pe breteaua de coborare de pe A0(sens spre Otopeni) spre Pitesti