Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

4 Members and 14 Guests are viewing this topic.

dargauda

Alarko de 2 -3luni se joaca de a puzzle,cu predalele si nu vrea sa iasa sa inpotmolit,si mai tine miscarea asta inca vreo 2 luni sigur de nu mai mult :lol:  :lol:

Ionut

carutasul

Aproape de Dumitrana, indicator rutier

"Trafic intens pe A0"

Măgurele, în depărtare

Scurgerea apelor pluviale în Sabar

Nod DN6

Powered by API/PUM imgur uploader

carutasul

Așa ca impresie generală carosabilul pare pregătit de finalizare, am văzut că au început să lucreze și la zona mediană, parapeții laterali sunt gata demult însă nu înțeleg deloc de ce rampele de la supratraversări sunt la fel ca acum câteva luni. Având în vedere că nu cred că vor să asfalteze sub ele până nu dau drumul la trafic deasupra (că altfel ar fi asfaltat deja) nu văd cum ar putea fi gata în două luni... Nu sunt multe, vreo patru cred până la DN5, dar dacă nu lucrează nu au cum să le termine... E singurul impediment pe care îl văd, în rest sunt lucrări pe care le pot termina într-o lună...

mirceaeliade

Acum 2 saptamani lucrau la una din rampele de DCuri in weekend, dar cu personal minim. Nu cred ca pe sud se va deschide ceva inainte de toamna tarziu.  Nu as exclude 100% nici variante cu nici o deschidere pe anul asta pe A0 pentru ca la nodul cu DN6 mai parea sa fie o tona de lucru, si fara o supraveghere atenta, poate ne trezim cu o copie Aktoriceasca

carutasul

cred că sunt cumva subcontractate sau date la echipe mai mici, că văd și eu sâmbăta și duminica tot așa câțiva lucrători... dar la DC20 nu au mai avansat deloc de multă vreme, poate or fi primit vreo cerere de reproiectare, nu știu. La celelalte ajung mai rar dar nici la Dumitrana nu pare că progresează, la DN6 au mai avansat, acolo din ce mi-am dat seama au turnat placa de racordare și cumva se vede progresul. Ele nu ar fi mare brânză, dar cu condiția să "stea pe ele"...

TibiV

Cei de la CONSTRUIM ROMANIA au postat ieri o filmare cu A0N Lot2: Autostrada de Centură București A0 Nord Lot 2 (COMPLET) UMB - 2023.05.05

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

Ionut

Filmare completă Afumați (DN2)-Corbeanca (DN1), A0 Nord lot 2, UMB.
Sâmbătă 6 mai 2023.

TibiV

Iar Mihai Panait a filmat sambata nodul A0-A2: Autostrada A0 | Nod rutier cu A2 | Update 6 MAI 2023

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

mike_us

UMB pare ca e mai avansat decit cei 37% raportați. In jur de 50%?

dumbravaandrei

sunt trecuti bine de 60%... 
Cum vad ca lucreaza UMB aici si apoi dau de A7xA3... sper sa fie surd Doamne-Doamne, ca daca primeste Pizza ce le urez eu....

panda_no 5

Am verificat acum.
Diferenta doar de 4 zile intre ordinele de incepere a lucrarilor A0 nord lot 2 si A7 Ploiesti-Buzau lot 1.
Adica intre cum arata santierele UMB pe A0 si Pizza A7

Doamne fereste sa ia si lot 1 din A0 nord tot Pizza

Ionut

Păi să știți că au șanse mari să ia lotul 1. Vedem. Promit solemn că vor avea altă față pe A7 după ce se rezolvă problemele. Vedem...

BogdanS

Salut!
Din ce vad pe filmare pare ca avem aici primul lot de autostrada cu acel parapet median retras. Stiu ca a fost o reglementare cu vreo 2 ani in urma legat de asta. Aveti informatii legat de acest aspect?

oneLess

A sosit abonamentul lunar de la Daniel Costache .

AUTOSTRADA A0 Lot 1 si Lot 2
7 mai 20023

Nu s-a potrivit nici ultima grindă pusă pe deschiderea 7.
Zicea un coleg că nu este palpitantă locația!