Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

3 Members and 17 Guests are viewing this topic.

Fred

Vezi la 1:17 ca e facuta pentru o racordare, indica modul in care probabil o sa faca si la celelalte: inchid doar banda 1 si banda de urgenta pe sensul respectiv, e suficient loc ca sa lucreze la racordari.

panda_no 5

Eu vorbeam de sensul Ploiesti Bucuresti, tu faci referire la sensul Bucuresti Ploiesti.
Nodul fiind mare nici nu se vad racordarile de care zic eu , sunt cu mult inainte si cu mult dupa devierea actuala.

GeMa

Panda  dupa ce monteaza tablierul si predalele se va reveni la circulatia de santier cu banda 1 si cea de urgenta inchise  loc destul pentru legatura racorduri. Nu cred ca e necesar sa faca devierea inainte de racorduri si cu circulatia mutata pe un sens apoi mutarea pe celalalt

carutasul

Tot așteptam ce e în pozele astea. Aparent au început să lucreze la plăcile de racordare la podul peste autostradă de la DN6. E singurul suficient de avansat (cu excepția celui principal unde nu mi-am dat seama dacă au început) pentru placa de racordare, la cel de peste DN6 mai au de înălțat un metru-doi până la nivelul corespunzător. Sper că urmează și celelalte curând, e pentru mine primul semn că totuși se gândesc să mai și finalizeze. Azi parcă mi s-a părut destulă lume la muncă și pe la șase când am trecut încă mai erau muncitori pe podul principal. Aici mai au bordurile de pus deasupra DN6, mă gândesc că poate mai deviază traficul câteva zile și pentru asta...

Powered by API/PUM imgur uploader

pasa_andrei

Autostrada A0 Nord - Lot 2 - A3-DJ100 -03.05.2023

Tot lotul fara portiunea DN1-A3 pe care eu nu pot sa o filmez. Arata foarte bine tot, sanse foarte mari de deschidere in acest final de an.

Ramane deschisa discutia despre nodul provizoriu de la DJ100, de acolo mai sunt 3km pana in DN2, chiar ar fi mare pacat sa se termine aceasta autostrada la nodul cu A3. Ajuta mult si doar DN1-A3, dar pana aproape de DN2 cred ca ar ajuta enorm centura care este blocata la intersectia cu DN1 cu DNCB.

Enjoy!

dr4qul4

Muntii de la 0:50 sunt de zgura?
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

TibiV

De la @adix aka Alberto Costea: Autostrada A0-DN4 Pasajul Oltenitei, Popesti Leordeni. 01.05.2023

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

gicu

Zero sanse de inaugurare anul ăsta. Probabil 2024.

shogom

Pe situatia Cestrin lot2 sud apare cu "avans financiar" 97%. In teren e clar ca e sub procentul asta.
Si la lotul 1 la fel, e diferenta in plus pentru partea financiara. Oare de ce au platit inainte? Are legatura cu situatia cu balastul?

horatiu.cosma

Este explicată acolo de unde diferența. Este vorba despre formula de actualizare a prețurilor. Probabil în final o să se închidă pe la 130% din valoarea inițială a contractului.

TibiV

O veste socanta despre "deschiderea 7" de la @adix aka Alberto Costea: Asteptarea a luat sfarsit: ultima grinda de la A0-A2 a fost asezata!! 05.05.2023

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

carutasul

se termină doar când pun și predalele ca să fim siguri că nu o mai dau jos :)

SB76UFO

Ce te face sa crezi, ca nu pot da jos si predalele si grinda?
"Prostia este eternă și invincibilă"

SB76UFO

Oricum cu predalele zici ca joaca tetris. :hm: 
"Prostia este eternă și invincibilă"

carutasul

cinci macaragii și-au luat atestatul la podul ăsta :)