Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

7 Members and 33 Guests are viewing this topic.

hefaistos

Cel mai probabil nu. Lotul A0S2 ramane favorit, in ciuda scaderii de ritm a turcilor.
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

carutasul

lotul de pe nord se va finaliza când se finalizează structurile iar asta implică niște timpi tehnologici pe care nici Umbrărescu nu îi poate devansa :)  Probabil o să asfalteze tot ce se poate asfalta ca să nu mai țină utilajele ocupate, iar la final o să mai aducă doar strictul necesar (sau poate chiar o să închirieze, depinde cum le e mai bine) pentru asfaltat podurile, porțiunile de legătură etc. Evident depinde și de turci, că dacă ei înțârzie se poate întâmpla să termine UMB primii; din punctul meu de vedere dacă finalizarea lotului 1 e mai rapidă prin întârzierea lotului 2 nu ar fi un mare deranj, dar probabil că ei o să încerce să se țină de termene. Singurele zone unde sunt mai întârziați sunt rampele, dar și vremea a cam fost împotriva lor, în rest deja sunt suficient de avansați, bănuiesc că așteaptă cu stratul de uzură ca să îl pună uniform, și pe zonele unde lucrează acum...

TibiV

O filmare "calda" (abia s-a incheiat premiera) de la @adix aka Alberto Costea cu A0S L1: Autostrada A0 Sud intre Glina si DN4. 28.04.2023

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

TibiV

De la Ionut Ivasca: Autostrada A0 Sud / DJ401A Sintesti/Jilava 24.04.2023

danutzu_1069

A0 cu A3, UMB ne pregătește o deviere pe sensul spre Ploiești... (zic asta din cauza ca sunt grinzile metalice pregătite pe  partea cealaltă), sunt semne și indicatoare montate, acoperite cu folie neagra). Încă nu au demontat parapetii dintre sensuri, deci nu se va întâmpla în perioada imediat următoare..

Ionut

TibiV

O filmare de la Ionut Ivasca: FABRICA DE GRINZI - Autostrada A0 SUD Lot2 \ 24.04.202

Se pare ca turcii au terminat de fabricat toate grinzile, liniile de productie sunt goale...

Ionut

Bine că le-au terminat. A0S2 are termen luna asta și A0S1 în septembrie. Eh, detalii...

carutasul

adevărul e că sunt exasperanți. Am mai fost și ieri un pic la plimbare dar nu prea am văzut mare lucru de semnalat. Pe porțiunea pe care mă plimb eu au parapeții pe ambele părți gata, panourile dinspre Cornetu sunt puse (spre Bragadiru nu cred că pun), la DN6 au apărut și stâlpii de iluminat, am văzut și cadrele pentru panourile indicatoare... dar pe de altă parte la rampe nu se simte mare lucru (deși se văd și se aud zilnic mașini la lucru) și pentru că nu sunt gata rampele nu asfaltează nici sub poduri ca să simți că e finalizarea aproape... 

shogom

La A0 cu DN1 s au apropiat cu asfaltul de intersectie. Azi era finisorul,  impreuna cu suita de camioane cu asfalt, la aprox 1-200 metri de DN.

mirceaeliade

Grinda il tot lua la misto pe predecesorul lui ca a deschis zero km de autostrazi, dar sa il intrebe un jurnalist cati km de deschideri a ratat el, Grindeanu, din cei contractati sa se deschida in timpul mandatului sau.

oneLess

No comment!

sursa mt.ro

Autorizatie nr. 23 - "Autostrada de Centură București, km 0+000 – km 100+900, Lotul 2: km 69+000 – km 85+300 aferent Centură Sud – Relocare conducte de apă de injecție – Deținător OMV – Petrom"

carutasul

au mai găsit încă o țeavă, acum după ce au asfaltat practic tot lotul? :)

danutzu_1069

Citind continutul autorizatiei, aflam ca este vorba despre relocarea a doua conducte de apa de injectie aflate pe drumul de exploatare aferent lot 2, pe la km 79,

alexa_adrian2001

In videoul lui @adix aka Alberto Costea la minutul 23 se vede cum au dat cu emulsie dupa care banuiesc ca vine asfalt. Am mai vazut asta si pe la UMB. Chiar poti asfalta direct pe tereasament fara sa pui prima data betonul ala stabilizat(sau cum se zice)?