Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

6 Members and 20 Guests are viewing this topic.

TibiV

A fost inflatie de filmari pe A0...

O iau cronologic si per dronar...

Incepem cu @adix aka Alberto Costea (nu stiu de ce nu mai posteaza el insusi...): Autostrada A0 Sud Berceni - Sintesti - Jilava. 23.04.2023

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

TibiV

De la ASCORO, aka Construinm Romania: Autostrada de Centură București A0 Nord Lot 2 (DJ200B-DN1) UMB Strat de uzură - 2023.04.24

carutasul

Si mai vin filmări :)
Am trecut și eu pe la DN5, încă nu s-a revenit pe traseul normal, probabil nu au terminat cu bordurile la podul mic. La stația de asfalt de acolo ieșea fum. Așa în general era activitate peste tot, am făcut un mic ocol spre Dumitrana, însă parcă nu se ridică rampele deloc cât aș vrea eu de repede, nici acolo și nici în alte părți ... În rest progresul mi se pare destul de bun, poate dacă s-o mai termina cu ploile mai avansează și la ele.

survola

Cheia avansului la terasamente cred că este în ultima ta frază.

carutasul

sper și eu că doar asta :)
Altfel, pe tot traseul (ambele loturi) mai sunt întârziați la podul de peste Dâmbovița și nodul cu A2, parcă am mai văzut și o supratraversare incipientă dar șansele sunt totuși bune pentru sfârșitul anului. ( din punctul meu de vedere pot întârzia cu lotul 2 dacă îi ajută să îl termine mai repede pe celălalt). 

TibiV

Tot de la @adix aka Alberto Costea: Supratraversare A0-A2. 22.04.2023

P3trut

Wow, prima oara de asta toamna de cand vad progres semnificativ pe nodul A0 cu A2. In sfarsit s-au remobilizat cei de la Alarko. Sper s-o tina tot asa si sa accelereze.

GIV

@P3trut nu inteleg ce te surprinde... au montat treptat predale pe cate o deschidere 2.. daca din toata si pana acum ar fi termminat de turnat placa  de suprabetonare (ca interval de timp ma refer ) sau macar pe cateva deschideri as mai fi zis.. 

carutasul

acum au cam pus predale și nu mai pot da jos grinzile :)
Parcă la ultima filmare mai lipsea doar una, oricum per total nu mai au prea multe grinzi de ridicat, una sau două supratraversări și podul peste Dâmbovița, unde am văzut că au pus deja un rând.

pasa_andrei

Salutare tuturor!

Autostrada A0 Nord - Lot 2 - Nod Rutier A0-A3

M-am intors un o filmare de pe A0 Nord de la nodul A0-A3. Ma bucur mult ca i-am surprins pe cei de la UMB la treaba.

EnjoY!

Duta C

Alarko ca ochiul ranitului,Aktor ca al mortului. Acum mai e de vazut care-i mortu si care ranitu dintre cnair si mt!!

Ionut

Acum observ. Pe o bretea din nodul A0-A3 cei de la UMB au făcut terasamentele chiar dacă tronează un stâlp fix pe aliniament. Poate învață și Aktor, Pizzarotti și alții. Evident că nu e normal dar arată dorința antreprenorului de a-și face treaba și nu de a căuta scuze.

Asta nu înseamnă că UMB nu face claim-uri (pe timp și bani) dar măcar pune în teren drumul.

Bravo. Respect.

danutzu_1069

Ala de pe bretea este nimic...De partea cealalata, spre Afumati, este un stalp chiar pe mijlocul autostrazii, nu pe vreo bretea..., si la fel, terasament ridicat in jurului

Ionut

Mda, ce să zic. Toată lumea știe că nu sunt fan UMB, fac multe chestii la limită și dincolo de ea, dar știu să și apreciez punctele lor forte.

Iar ăsta cu "lucrăm și facturăm" mi-a plăcut mereu. Nu e okay cu intratul cu japca pe terenul oamenilor și multe altele dar la UMB chiar se muncește.

Vorba lu' Facebook, "It's complicated".

Hercule

Breteaua A3-A0 are 3 km. Bucla ocupa aproape 52 de hectare. Pe partea opusa e la fel.
Nu suntem normali ca proiectam/aprobam/construim/platim asa ceva. :horse: