Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 10 Guests are viewing this topic.

alexd4u2

Salutare! Va prezint A0 Sud, Lotul 3, Tronson Pod CF900 - DJ401A:

TibiV

Si o filmare de ieri cu nodul A0-A3 de la BabaDog: Autostrada A0, Nod Rutier A3-A0. UMB, Lot 2 Nord, Stadiu Lucrari 09.04.2023

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

GIV

ale cui sunt cele 20+ camioane si betoniere? daca lucrau zi de zi sigur progresul era mult mai mare

vm75

Aktorii aveau si pe A10 destule utilaje, problema era ca nu prea aveau bani de motorina. Tin minte ca veneau colegii din zona periodic cu informatii din teren cand mai venea (rar) cisterna pe santier :) Probabil si pe A0 au aceeasi provocare. Oricum, de cate ori am vazut filmari din organizarea de santier de la Darvari, utilajele erau parcate. In alta ordine de idei, a scris cineva aici ca Aktor Grecia a fost preluata de la olandezi de Intrakat si o parte dintre fostii actionari. Mi-aduc aminte ce iluzii ne faceam toti pe A10 acum 4-5 (?) ani, ca vin olandezii si rezolva situatia. N-au rezolvat-o. Cultura Aktor a fost mai puternica decat cultura olandeza. Sa mai avem acum de doi bani speranta cu Intrakat?

TibiV

Nodul A0-DN6 filmat sambata de @adix ala Alberto Costea: Autostrada A0 Sud Lot II intre DN6 si Varteju. 08.04.2023

TibiV

Nodul A0-DN5 filmat de Ionut Ivasca: #AUTOSTRADA A0 Sud - Nod Rutier DN5 \1 Decembrie \ 07.04.2023

TibiV

Inca o filmare cu A0N Lot 2 de la BabaDog: Autostrada A0, Lot 2 Nord, A3 - Afumati. UMB, Stadiu Lucrari 09.04.2023

tom_sawyer

Am verificat astăzi lucrările pe șantierul Lotului 2 din A0 Nord (19 km) unde antreprenorul român are o mobilizare exemplară!

Potrivit contractului semnat cu CNAIR, termenul de finalizare este luna iunie 2024.

Constructorul a precizat însă că va finaliza lucrările anul acesta în luna august, deci cu aproape un an mai devreme.

facebook.com/grindeanusorin

oneLess

^ Poate pentru a da în circulație DN1-A3. E pădure netăiată la Corbeanca încă, sunt stâlpi, nu există descărcare spre DN2 ... Frumos vis virtual! Vrabia mălai visează. Nici măcar nu sunt alegeri anul ăsta! August?! Care an ?

tom_sawyer

,,Urmează să avem o discuție la nivel de CNAIR apropo de descărcarea pentru DN2. Este prevăzută o descărcare în zona Ștefănești. Eu aș vrea să facem această descărcare să se facă direct legătura între DN1 și DN2 astfel încât să poată fi folosită la capacitate maximă această bucată de autostradă", a spus Grindeanu.

hotnews.ro

TibiV

De la BabaDog: Autostrada A0 Lot 2 Sud Filmat Complet. Alsim Alarko Situatie Lucrari 08.04.2023

mirceaeliade

Despre noduri: tocmai vad ca in toti cei 100 km cat are A0 sunt doar 10 iesiri. O iesire la fiecare 10 km mi se pare EXTREM de putin pentru o autostrada de-facto urbana.  Probabil ca si cu DRurile vor mai fi maxim inca vreo 8 iesiri, dar tot mi se pare putin. In SUA in zonele urbane sunt iesiri si la fiecare jumatate de kilometru, si majoritatea se termina cu un semafor inainte sa intri in bulevarde.  Probabil DNCBul va deservi rolul asta, dar nu vad de ce nu poate A0 sa aiba si el iesiri dese si SIMPLE (nu noduri de 50/80 km/h scumpe si complexe). Ceva gen cum sunt la Pasajul Basarab acum cu vreo 3 iesiri dedicate in cei 2 km cati ii are.

Ionut

Se fac radiale. S-a tot discutat. Proiect de c***t făcut pe genunchi în 2010 (SF). Ce vrei? Asta e. În fine. Discuții degeaba. Se fac într-un final radialele... când s-or face.

TibiV

O filmare si de la @adix aka Alberto Costrea: Autostrada A0 Sud Lot II intre Dumitrana/Magurele si Varteju. 08.04.2023

TibiV

Iar de la Ionut Ivasca avem: Autostrada A0 SUD - Pasaj DJ401 Berceni 07.04.2023