Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

6 Members and 28 Guests are viewing this topic.

dr4qul4

Suntem obisnuiti cu "Daca".
Uitati-va pe unde trece lotul lor si veti realiza ca ii asteapta tot felul de motive pentru intarziere.
A0N4 nu poate fi gata (dat in circulatie complet, chiar daca raman de pus panselute) mai devreme de 30.09.2024
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

mike_us

Si e rău daca termina la sfârșit de 2024? Pina la urma se mobilizează bine termina marea majoritate a contractelor la timp. Sa tot avem așa constructori zic eu.

dr4qul4

Este perfect daca e gata in 2024. Cred ca tot atunci e si termenul contractual (sau posibil sa fi fost extins din cauze independente de constructor - revizuire AM).
Ce nu este OK este sa se vehiculeze termene fanteziste. Nu sunt altceva decat minciuni gogonate.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

Siciltir

A0xDJ401A se sparg capetele pilotilor  .
Pe aliniamentul dintre DJ 601 si DJ401A au continuat cu terasamentul, e ceva mai multă miscare ca de obicei, dar nu rup gura târgului. 

rota

Autostrada de Centură București A0 Nord Lot 2 - UMB - DN1-A3 - 2023.03.29
(sursa:Construim Romania)

dorin.tabacaru@gmail.com

Umb a intrat si pe ultima bucata neatacata (la vest de strada Codrului, in camp in Corbeanca). cred ca refolosesc pamantul la nodul de la dn1. Am vazut multe basculante UMB azi prin Corbeanca. deocamdata strazile Socului si Codrului precum si padurea au ramas neatinse.

TibiV

O filmare de ieri de la ASCORO/Construim Romania: Autostrada de Centură București A0 Nord Lot 2 - UMB - Afumați-A3 - 2023.03.30

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

panda_no 5

Incep sa cred ca lotul asta va fi primul dat in exploatare inaintea oricarui lot din A0 sud.
Maintreb doar cand o sa se relocheze stalpii de inalta tensiune situati imediat dupa A3.
Sunt situati fix pe mijlocul A0

vm75

Daca n-ar fi grinzile metalice de la nodul cu A3 eu m-as hazarda chiar sa spun ca aici vom avea prima inaugurare din acest an si implicit onoarea ca UMB sa atinga borna 1.000. Cred ca e la concurenta cu A3 Suplacu-Nusfalau, dar si acolo tocmai a scris @marinul ca nu au solutie de descarcare provizorie spre Suplacu, asa ca who knows... A0 sud ramane cum am mai zis: lotul 2 tarziu in toamna, lotul 1 in vara 2024. Aktor in toamna 2024, de alegeri

TibiV

Calda-calda de la ASCORO/Construim Romania: Autostrada de Centură București A0 Nord Lot 2 - UMB - 2023.03.31

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

PaulS

Chiar acum urma sa intreb daca cei de la ASCORO/Construim Romania isi posteaza si aici clipurile :D

myid

^

Nu apucam, ca sunt urmăritori pe canalul de YouTube care se mișcă mai rapid.
Multumim

GIV

eu chiar vad o problema nerelocarea stalpilor de la a0Xa3. cred ca si acolo era avans mai mare si implicit termenul de finalizare mai devreme

mike_us

Ce bine daca mai prindea UMB un contract pe A0. Parca si pe lotul care acum e Aktor au licitat si ei.

EugenRo

As face un remake dupa piesa de la Partizan, as redenumi-o "Flota mea" si asta ar fi imnul UMB  :lol:  :lol:

Mă, am cu ce, mă!
Am cu ce, mă!
Am cu ce, măăă!
..
Am cu ce mă lăuda
Să știe toată lumea
Vă prezint, e flota mea,
E model și mai ceva
..
Flota mea este model
[Se ia lumea după el]
..