Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

1 Member and 23 Guests are viewing this topic.

MrConnaisseur

Trista mobilizare a celor de la Alsim. In nodul DN5 nu s-a mai lucrat nimic de săptămâni bune cu excepția armarii amaratului de pasaj de pe bretea.

mike_us

@Fred Prietenul a zis si cind se așteaptă să înceapă munca la A0N4? Primăvara asta?

alexd4u2

Salut! Ieri am filmat A0 Sud, Lotul 2, Tronsonul DN5 - Inceput Lot1:

Fred

Am intrebat, nu stie data inceperii, dar dupa termenul planificat de terminare a lotului ma astept sa inceapa in mai putin de o luna. Asta e o speculatie personala, nimic mai mult.

mike_us

Daca UMB începe așa repede A0N4 devine critic sa se termine proiectarea cit mai repede pe A0N3. Oare chinezi vor sa se grăbească?

mirceaeliade

Eu zic ca vom fi foarte norocosi daca se da in circulatie lotul Sud-1 anul asta.

GIV

pana la lotul 1 nu e nicio informatie ca vor deschide ceva pe lotul 2 asa ca..

TibiV

Doua filmari de la Construim Romania

- Autostrada de Centură București A0 Nord Lot 2 - UMB Grinzi și Rigole Mediane Afumați - 2023.03.23
Foarte tare utilajul / masina de turnat rigola mediana...

- Autostrada de Centură București A0 Nord Lot 2 - UMB - Predale, Grinzi, Parepet - 2023.03.24
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

TibiV

O filmare de saptamana trecuta si de la Ionut Ivasca: Autostrada A0 | Nod rutier A0-A3 Stadiu lucrari 20.03.2023

UPDATE

Acum o ora a postat inca o filmare facuta tot atunci: Autostrada A0 Sud / DJ401A Sintesti/Jilava 20.03.2023

TibiV

Si nodul A0-A2 filmat acum o saptamana, intr-o duminica, de @adix aka Alberto Costea: Supratraversare A0-A2. 19.03.2023

Si un "live" (cred ca si-a testat noua drona Mini 3)de azi de la pranz: Autostrada A0 Sud Lot l zona Glina LIVE. 27.03.2023

relikka

De astazi se circula pe noua deviere de la nodul A0 cu DN4 (Lotul 1 Sud)

Hercule

Bretelele intre A0-A3 respectiv A0-A2 vor avea o banda? Asa s-ar intelege din filmari. (apropo, multumesc pentru filmari :gj: )
Si poate ma lamureste cineva care e rostul unui nod asa de mare la A0-A3.
Deșteaptă-te române!

danutzu_1069

@TibiV... o mica greseala in filmarea A0 Sud... Scrie Ionut Ivasca ... constructor PORR... (0:15)

TibiV

Am vazut si eu.

Dar nu i-am dat mesaj, ca sa nu stearga filmarea asta si sa reposteze o varianta corecta...  ;)

TibiV

Nodul A0-A2 filmat sambata de BabaDog: Autostrada A0, Nod Rutier A0-A2. Situatie Lucrari Infrastructura 25.03.2023

Uluitor!...  :o

Au reusit sa ridice 6 din cele 7 grinzi ale celei de a doua deschideri din sud, spre A0 Nord! :shocking:
Mai au de pus o singura grinda pe a 7-a (saptea) deschidere, pe acelasi sens...