Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

4 Members and 26 Guests are viewing this topic.

adix

Salut!
A0 Sud Lot l zona Glina.
O zi buna tuturor!

Ady_ro

Am gasit video-ul asta postat ieri

adix

Salutare!
Supratraversare A0-A2.
Weekend placut tuturor!

carutasul

Azi am făcut o scurtă plimbare pe jos. Am ajuns undeva între DN6 și DC20 așa că am fotografiat ce se vede:
Avem stâlpi de iluminat, stâlpii pentru antifonice, borduri. În zona asta încă nu au început să aranjeze rambleul.

Podul de la DC20. Una din rampe e aproape sus, cealaltă nu prea. Nu știu dacă din cauză că au început mai târziu sau din cauza mini-protestului de care ziceam alaltăieri. În partea stângă e Sabarul și podul peste el și aparent cei din zonă cer acces la aceste poduri, nu îmi e clar dacă proiectul inițial blochează accesul la drumeagul de pe malul Sabarului ( nu am văzut case pe acolo dar sunt terenurile agricole)

Grâul pare că e ok:

Powered by API/PUM imgur uploader

ovicor

@carutasul, ce ne-arati graul, berea se face din orz!!!

carutasul

de bere vorbim când o fi gata lucrarea. Sau mai degrabă șampanie :)
Acum dacă stăm să ne gândim, dacă ar mai fi Bragadiru în viață cu fabrica lui de bere, că localitatea nu se cheamă așa degeaba, cam asta s-ar găsi pe terenurile din apropiere :)

Ionut

Adevărul că A0 între A1 și A2 merită o șampanie. Mare.

rocklee

eu nu inteleg de ce o tot O lalaie  atata cu nodul de la A0/A2....NU AU OAMENI SAU NU AU PREDALE ....SAU NU AU CHEF ....OTOMANI  :o

carutasul

@Ionut vie nu prea se cultivă prin zonă. Eu am produs în curte trei (:) ) sticle de vin, mă documentez cu metoda champenoise pentru toamna/iarna asta, să sperăm că am motiv :) Păcat că pe turci nu-i lasă Coranul dar poate unii din ei sunt mai liber-cugetători ...

oneway

^^Avand in vedere ca a costat mai mult balastrul de cat s-au asteptat, probabil trag si ei de buget pe cat se poate ca sa iasa pe profit...(cu acceptul celor de la MT) :zen:
A0S3 - Aprilie/Mai 2025

carutasul

Podul de la A2 nu e deloc o urgență, dacă sunt gata cu el în octombrie e perfect. Acum eu văd urgențe supratraversările pe tronsonul 2, ca să poată deschide, și după aia mai au podul peste Dâmbovița mai întârziat, DN4 etc. Între timp pot să îl termine și pe ăsta cu oamenii care nu au alte sarcini... Bine, dacă te uiți la el mereu te cam apucă spumele, mai au câteva grinzi de pus de două săptămâni :)  dar sper că își au și ei calculele lor.

panzer

E posibil si ca unele grinzi sa aiba probleme. A stat macarua langa cele 6 care au mai ramas. Nu le-a pus si a plecat.

Nu uitati ca mai au 6 poduri, modelul lor, plus Berceni, DN4 si Dambovita. Pe filmarea completa de mai jos se vede ca intre Dn6 si Dn5 mai au putin, dar dupa Dn5 sunt ceva structuri incipiente.

Nu stiu daca video-ul cu ambele loturi a fost pus aici. Este de userul "Daniel Costache" de pe Youtube si este de la inceputul lui Februarie.
Astept filmarea din Martie cu ambele loturi.

oneLess

Mai sunt încă alte 6 grinzi aduse în șantier! 2 lângă viaduct, 4 la locul de stocare temporar.

panzer

Le-am vazut dar nu ma prind de unde ar putea fi, sa le depoziteze ei asa departe: Poate de la podul peste Dambovita?

Chiar asa: la podul peste Dambovita trebuie sa faca inca un rand de pile in alblie? Sau ramane asa: o deschidere mai lunga si una mai scurta? In plansele intiale podul nu era, ca proiectul s-a mai negociat o perioada. Merci.