Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

3 Members and 16 Guests are viewing this topic.

panzer

@horatiu.cosma ne-ai intristat rau cu vestile astea azi. Eu mai astept si un tronson de Metrou de la Alarko.  :(

Siciltir

A0xDJ601 ssssssst! Nu deranjați,  aktorii dorm profund! Absolut nimic de semnalat.

jalemare

^ Ploua incet, e luni, e devreme, nu fiti rautaciosi  :lol:

GIV

oare cnair a platit tot ce au facturat turcii?

NGC

"Proiectare si Executie Autostrada de Centura Bucuresti km 0+000-km 100+900, Sector Centura Nord km 0+000-km 52+770, Lot 3: km 39+000-km 47+600"

Quote from: NGC on January 10, 2023, 04:32:31 PMSe poate semna cu chinezii de la CCECC. Contestatia celor de la ICTAS a fost respinsa.

Cat mai e scorul? CCECC 6:0 CNAIR. Game! Set! Match! :lol:

Quote from: NGC on February 21, 2023, 12:16:10 PMIn cel mai rau caz CNAIR va trebui sa plateasca despagubiri, dar semnarea nu poate fi impiedicata. Ma indoiesc totusi ca recursul va fi admis.

Dupa cum era de asteptat, recursul celor de la ICTAS a fost respins. Scor final CCECC 7:0 CNAIR. :lol:

Quote from: mirceaeliade on February 26, 2023, 11:27:48 AMDin cate am vazut eu de la CNAIR, personal, cred ca pana nu se rezolva la CAB, deocamdata pe 27 Feb dar probabil dupa, si daca au toate documentele gata chinezii, CNAIRul nu va semna.  Si si daca respinge CABul, poate mai si asteapta cateva saptamani sa 'primeasca oficial prin posta' morivatia.

Ce treaba are "motivatia" cu semnarea? Deja devine plictisitor sa tot repet ca sunt obligati sa semneze (daca restul conditiilor pentru semnare sunt indeplinite). Daca nu este cazul sa fie indeplinite, o sa revin.

mirceaeliade

Nu le iau apararea si nu zic ca e o motivatie buna. Dar am vazut sa fie folosita de fosti decidenti de la MT/CNAIR.  Chit ca legea zice ca trebuie semnat, ei au tot zis ca 'asteapta motivarea instantei'.  Sa ii ia un procuror la intrebari de ce nu isi fac treaba.  Dar pana atunci, realist e de asteptat ca vor folosi orice scuza sa se asigure ca nu pot fi invinuiti de 'supra-zel in a-si face treaba pentru care sunt platiti'.  Personal, si daca au toate actele in rebula chinezii, eu cred ca tot vor astepta motivatia scrisa prin posta de la CAB pana sa ia pixul in mana.

horatiu.cosma

Au mai semnat fără să aștepte CAB-ul, nu asta e problema aici. Ci că nu sunt in stare chinezii să aducă hârtiile in regulă. @NGC , mai e valabilă garanția de participare a turcilor de la Ictas, sau se anulează licitația in cazul in care nu se împiedică chinezii de la 7-0?

jalemare

𝗦𝗶𝘁𝘂𝗮𝘁𝗶𝗮 𝗹𝗮 𝘇𝗶 𝗽𝗲 𝘀𝗮𝗻𝘁𝗶𝗲𝗿𝘂𝗹 𝗟𝗼𝘁𝘂𝗹𝘂𝗶 𝟯 𝗮𝗹 𝗔𝟬 𝗦𝘂𝗱 - 𝗔𝘂𝘁𝗼𝘀𝘁𝗿𝗮𝗱𝗮 𝗕𝘂𝗰𝘂𝗿𝗲𝘀𝘁𝗶𝘂𝗹𝘂𝗶, 𝘂𝗻𝗱𝗲 𝗹𝘂𝗰𝗿𝗲𝗮𝘇𝗮 𝘀𝗶 𝘂𝗻𝘂𝗹 𝗱𝗶𝗻𝘁𝗿𝗲 𝘂𝗰𝗿𝗮𝗶𝗻𝗲𝗻𝗶𝗶 𝗿𝗲𝗳𝘂𝗴𝗶𝗮𝘁𝗶 𝗶𝗻 𝘁𝗮𝗿𝗮 𝗻𝗼𝗮𝘀𝘁𝗿𝗮
𝑷𝒆 𝒂𝒄𝒆𝒔𝒕 𝒕𝒓𝒐𝒏𝒔𝒐𝒏 𝒅𝒆 𝒂𝒖𝒕𝒐𝒔𝒕𝒓𝒂𝒅𝒂, 𝒍-𝒂𝒎 𝒊𝒏𝒕𝒂𝒍𝒏𝒊𝒕 𝒑𝒆 𝑩𝒓𝒐𝒃𝒐𝒗 𝑨𝒍𝒆𝒙𝒂𝒏𝒅𝒓𝒖 𝑽𝒊𝒌𝒕𝒐𝒓𝒐𝒗𝒊𝒄𝒊, 𝒖𝒏𝒖𝒍 𝒅𝒊𝒏𝒕𝒓𝒆 𝒖𝒄𝒓𝒂𝒊𝒏𝒆𝒏𝒊𝒊 𝒓𝒆𝒇𝒖𝒈𝒊𝒂𝒕𝒊 𝒄𝒂𝒓𝒆 𝒍𝒖𝒄𝒓𝒆𝒂𝒛𝒂 𝒊𝒏 𝒂𝒄𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒂𝒏𝒕𝒊𝒆𝒓. 𝑬𝒔𝒕𝒆 𝒅𝒖𝒍𝒈𝒉𝒆𝒓 𝒅𝒆 𝒎𝒆𝒔𝒆𝒓𝒊𝒆, 𝒊𝒂𝒓 𝒑𝒆𝒏𝒕𝒓𝒖 𝒆𝒍, 𝑹𝒐𝒎𝒂𝒏𝒊𝒂 𝒆𝒔𝒕𝒆 𝒏𝒐𝒖𝒂 𝒍𝒖𝒊 𝒄𝒂𝒔𝒂, 𝒂𝒄𝒆𝒔𝒕𝒂 𝒑𝒓𝒐𝒗𝒆𝒏𝒊𝒏𝒅 𝒅𝒊𝒏𝒕𝒓-𝒐 𝒛𝒐𝒏𝒂 𝒄𝒂𝒓𝒆, 𝒂𝒄𝒖𝒎, 𝒆𝒔𝒕𝒆 𝒐𝒄𝒖𝒑𝒂𝒕𝒂 𝒅𝒆 𝑹𝒖𝒔𝒊𝒂. 𝑰𝒍 𝒗𝒆𝒅𝒆𝒕𝒊 𝒊𝒏 𝒑𝒓𝒊𝒎𝒂 𝒑𝒐𝒛𝒂 𝒂𝒕𝒂𝒔𝒂𝒕𝒂 𝒂𝒄𝒆𝒔𝒕𝒆𝒊 𝒑𝒐𝒔𝒕𝒂𝒓𝒊.
Stadiul execuției lucrărilor la Lotul 3 al Autostrăzii Bucureștiului #A0 este următorul:
✅️ continuă execuția lucrărilor la cele 13 poduri și pasaje de pe acest tronson de autostradă:
🔹� au fost forați, armați și cofrați 548/788 piloți
🔹� au fost executate 38/106 radiere
🔹� au fost executate 40/114 elevații pile
🔹� au fost executate 26/56 elevații culee
✅️ au fost realizate lucrările de îmbunătățire a terenului de fundare în proporție de 81,86%
✅️ au fost executate lucrări de umpluturi cu material corespunzător în proporție de 42,36%
✅️ a fost realizată așternerea stratului de formă din balast în proporție de 8,33%
✅️ a fost realizată așternerea stratului de fundație din balast în proporție 4,90%
✅️ au fost executate lucrări pentru scurgerea apelor (podețe casetate) în proporție de 62%
✅️ continuă lucrările de umpluturi cu material corespunzător și așternerea stratului de formă din balast pe traseul Autostrăzii Bucureștiului
✅️ va începe turnarea stratului de uzură pe traseul devierii temporare a circulației de pe DC125 în zona viitorului pasaj peste A0 la km 91+350
ℹ️ Vor fi construite 9 pasaje și 4 poduri, un nod rutier la intersecția cu A1, două parcări de scurtă durată și două spații de servicii.
⚠️ 𝗟𝘂𝗰𝗿𝗮𝗿𝗶𝗹𝗼𝗿 𝘀𝘂𝗻𝘁 𝗽𝗲 𝘂𝗻 𝘁𝗿𝗲𝗻𝗱 𝗮𝘀𝗰𝗲𝗻𝗱𝗲𝗻𝘁, 𝗱𝗮𝗿 𝗶𝗻𝗰𝗮 𝗻𝘂 𝘀𝘂𝗳𝗶𝗰𝗶𝗲𝗻𝘁, 𝗮𝘀𝘁𝗳𝗲𝗹 𝗶𝗻𝗰𝗮𝘁 𝘀𝗮 𝘀𝗲 𝗿𝗲𝗰𝘂𝗽𝗲𝗿𝗲𝘇𝗲 𝘁𝗼𝗮𝘁𝗲 𝗶𝗻𝘁𝗮𝗿𝘇𝗶𝗲𝗿𝗶𝗹𝗲 𝗮𝗰𝘂𝗺𝘂𝗹𝗮𝘁𝗲 𝗱𝗲 𝗹𝗮 𝗶𝗻𝗰𝗲𝗽𝘂𝘁𝘂𝗹 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗿𝗮𝗰𝘁𝘂𝗹𝘂𝗶.

Ionel Scriosteanu - Facebook

mirceaeliade

^lectie de politician de cum sa dai cu praf in ochi

QuoteModificare Autorizație de construire nr. 68/09.12.2021 "Autostrada de Centură București, km 0+000 – km 100+900, Lotul 1, Sector 1: km 52+070 – km 52+770 aferent Centura Nord, Sector 2: km 52+770 – km 69+000 aferent Centura Sud, Etapa 2" – Relocări rețele de transport gaze naturale – Deținător S.N.T.G.N. Transgaz S.A.
Continutul pe scurt al autorizatiei - Modificare Autorizație de construire nr. 68/09.12.2021 "Autostrada de Centură București, km 0+000 – km 100+900, Lotul 1, Sector 1: km 52+070 – km 52+770 aferent Centura Nord, Sector 2: km 52+770 – km 69+000 aferent Centura Sud, Etapa 2" – Relocări rețele de transport gaze naturale – Deținător S.N.T.G.N. Transgaz S.A.
https://www.mt.ro/web14/informatii-de-interes-public/alte-informatii/autorizatii-2023/4470-a2023-4
daca inteleg eu bine asta e pentru cele 2 sectoare ale turcilor

horatiu.cosma

^^
Vă dați seama cât de dezastruoasă e situația la Aktor, dacă chiar și în pozele politice de propagandă (alea care arată cireașa de pe tortul șantierelor vizitate) se observă o singură basculantă care descarcă balast?

mike_us

Întrebarea e cum firme ca Aktor sau Pizzaroti inca cistiga licitați? Si ce se poate ca asta sa nu se mai întâmple?

survola

Hai să îșî mute și Transgazul conducta, că a trecut iarna.

Fred

Pe tronsonul Aktor sunt 2 cifre referitoare la balast, ambele sub 10%. Nu se vede nici un depozit major de balast si nici nu a vazut in globul de cristal prezicatoarea niste convoaie uriase de camioane care sa aduca tot balastul necesar pe santier, astia lucreaza doar la structuri si atat? Stiu ca vecinii turci au tras tare si mult timp cu transportul de balast si inca probabil mai au nevoie, ce sanse sunt ca Aktor sa termine vreodata lotul asta? Pare ca vor sa faca structurile, sa ia banii pe ele si sa plece, in nici un caz sa termine in urmatoarele 18-24 de luni.

GIV

Quote from: horatiu.cosma on February 26, 2023, 10:27:47 AMZvonurile financiare dinspre turci nu sunt cele mai fericite

oare cnair a platit tot ce au facturat turcii?

situatia financiara ar avea legatura si din faptul ca au trebuit sa aduca balast de la o distanta mai mare?