Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

3 Members and 31 Guests are viewing this topic.

TibiV

Sau ambele: un prost rau intentionat...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

GAC

In materie de M&A nu prea e loc de prostie sau rea intentie. cand faci DD, stii exact la ce sa te astepti; daca nu vrei expunere pe Romania, nu faci tranzactia; la fel de bine, daca nu vrei sa cumperi un proiect poti sparge compania pe mai multe SPV-uri, si cumperi doar proiectele pe care le vrei.
cand cumperi o companie nu ai niciun motiv sa o tragi pe linie moarta imediat...

florin74

^Da, ceva de genul. Oricum cei care au cumparat au ceva istoric in spate
https://wadeadams.com/projects/

Sa speram ca mai rau nu o sa fie cu noii actionari, comparativ cu ultimii 4-5 ani de chin. Sa fim optimisti. :lol:

shogom

Are spiri drone video cu A0-A1. Incredibil! Lucreaza la armaturi cu zapada pe ei!
Cine sa i mai inteleaga!?

GIV

lucreaza baxcom cu zapada pe ei...

Ionut

Stilul schizofrenic al șantierelor Aktor (rutier și feroviar) este binecunoscut celor vechi pe forum cu ochi format. Nicio surpriză. Veți vedea perioade mai bune pe vreme nașpa (wtf), urmate de lălăială pe vreme perfectă.

Grinzi căzute de pe pile și taluzuri cu 3 rânduri de ziduri de sprijin puse unele peste altele și asfalt cu planeitate mai bună ca pe loturile constructorilor respectați.

Toate acestea trebuiau să se cheme cumva. Și s-au chemat simplu, Aktor.

Doamne-ajută!

carutasul

păi explicația e simplă, lucrează Baxcom nu ei :)

oneLess

Hai să pun eu!

De la SPIRI DRONE
Autostrada A0 Sud, Nod rutier A1, Lot 3, Aktor, 30.01.2023, #A0, #autostradadecentura

oneLess

După cum arată cei șase cuzineți pe o singură linie pe rigla terminată pare ca structura va fi la fel cu cea de la pasajul A0/A2, adică cu șase grinzi metalice pe sens!

TibiV

A0 Nord, Lot 2 UMB - nodul A0-A3 filmat de Ionut Ivasca dupa ninsoare, pe 29.01.2023

TibiV

Si de la SPIRI DRONE: Autostrada A0 Sud, Lot 3 Aktor, Pod peste râul Sabar și pod peste CF100, 30.01.2023

panda_no 5

Am vazut bine cand am trecut cu masina pe A3.
Pe bretele UMB-ul a montat deja stalpii de iluminat......
Par a avea tot ce le trebuie deja in santier, .......
Am mari sperante ca anul acesta sa fie gata tronsonul lor.
Poate ca din A3 s-ar ajunge mai usor in DN1 ( aeroport Otopeni  mai bine zis )
Ii incurca stalpii inca nerelocati.

TibiV

De la SPIRI DRONE: Autostrada A0 Sud, Nod rutier A0 cu A2, pod peste Dâmbovița, Lot 1 Alsim Alarko, 30.01.2023

TibiV

Nodul A0-DN5 filmat de Ionut Ivasca pe 30.01.2023