Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

2 Members and 17 Guests are viewing this topic.

carutasul

^^ și dacă vedem problemele centurii A0 tot n-o să fie gata :). Am pus problema doar din perspectiva faptului că ocolirea pe centură del la A1 la A2 ar trebui să ia cu 30 de minute mai puțin, din păcate nu e cazul tău că tu nu vii pe A1 :)

carutasul

Azi am schimbat un pic traseul ca să văd ce mai fac elenii :)
La A1 e destul de ok

În schimb m-am abătut un pic pe drumul Clinceni-Ordoreanu, care intersectează și el A0 și nu mi-a plăcut deloc ce am văzut, sau mai degrabă ce nu am văzut, nimic în plus față de decopertarea inițială. Nu mă așteptam să văd lucrări la terasament, evident, dar trebuie și acolo o supratraversare și nu am văzut nimic care să sugereze ceva de genul ăsta...

vm75

Pana la urma, pe fosta bucata Euroconstruct nu s-a intamplat nimic in 2022, desi prin primavara era vorba ca Aktor a preluat si partea lor de contract. De bine, de rau, Aktor isi va termina bucata A1-Clinceni in 2024. Dar intre Clinceni si DN 6 creste iarba. Si nu e doar terasament de facut acolo, ci si (cel putin) supratraversarea DJ Clinceni-Ordoreanu, de care spunea @carutasul.

oneway

^^ La A1 nu as zice ca e asa ok... trec de cel putin 3 ori pe saptamana dus-intors pe acolo si de o luna si ceva, aproape 2 arata la fel. Se lalaie la elevatiile alea de mult timp.. Drept dovada filmarea de pe 31.10.2022 :o

Powered by API/PUM imgur uploader
A0S3 - Aprilie/Mai 2025

adix

Salutare!
Supratraversare A0-A2.
O zi buna tuturor!

adix

Salut!
A0 Sud Lot l zona Glina.
O zi excelenta tuturor!

carutasul

AdrianRO

S-a confirmat semnarea cu chinezii pt A0N3? sau mai avem de asteptat?

carutasul

dintr-un motiv care nu îmi e clar se pare că la devierea de la DN6 o să înlocuiască balizele provizorii cu parapeți (sunt deja montați în mare parte). Nu îmi e clar în ce măsură traseul coincide cu o viitoare bretea, că altfel nu înțeleg de ce, cred că nu mai au mult până termină cu suprabetonarea și probabil după asta pot muta șoseaua pe amplasamentul normal...

mirceaeliade

QuoteMascații și reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) au mers în comuna Jilava, situată la marginea Bucureștiului, pentru a începe demolările caselor unde se va construi un nou pasaj suprateran care va trece peste viitoarea Autostradă A0.
Deși se așteaptă la despăgubiri, lipsa actelor face imposibil acest lucru. Este vorba de circa 30 de kilometri și nouă case care vor fi demolate.

"Marea majoritate a proprietarilor de aici sunt fără acte. În jur de 80%... chiar 90 nu au documente care să ateste proprietatea atât a terenurilor, cât și a construcțiilor. Nu au de ce să se opună, pentru că asta este legea. În general, cu legea nu te joci", a declarat Lucian Gonț, executor judecătoresc.
https://business24.ro/administratie/stiri-administratie/case-demolate-mascati-margine-bucuresti-1620883

GIV

este vorba de 30 de km :)) :lol:   au nevoie sa demoleze pe o distanta de 30 km pt un pasaj peste autostrada?  :lol:  :lol: 

danutzu_1069

Cred ca au pus un zero în plus...
3 km ar fi mai plauzibil..

TibiV

A0 Lot 3 de la DJ601 la A1, de la Ionut Ivasca:

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

Sorinus

Interesant pasajul de la Ciorogarla peste DJ, cum de n-au facut clasicul pasaj pe DJ peste A? Era loc. Chiar si asa, sunt cam multi piloni acolo, e zona inundabila?

AlexD

Pe zona asta, nu se vede diferenta mare fata de ce a reusit Alsim Alarko pe L1. Daca Aktor are termen peste mai bine de 1 an si jumatate, cum ar putea turcii sa termine toamna asta?