Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

3 Members and 17 Guests are viewing this topic.

Ionut

Apare la 7.30. :)
Poate în mai avem DN5-DN6. Mda.

panda_no 5

Oare UMB a mai avansat cu lucrarile pe lotul lor dinspre DN1 spre A3?

alecu26

Eu nu cred ca vor deschide parțial. Singura șansă de deschis parțial e sa negocieze o penalitate mai mica pentru întârziere dacă deschid acolo parțial.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

alexd4u2

Salutare! Va prezint A0 Sud, Lot 2, Tronson DN5 - Inceput Lot 1:

mirceaeliade

nu sunt 100% convins ca tot lotul asta va fi receptat in intregime in 2023. par sa fie pasaje care d-abia sa fie incepute...

edit: pasajul de la 3:30

oneLess

hefaistos

Sunt doua pasaje mici care sunt in stadii incipiente. Restul pasajelor sunt insa mai avansate dacat cele de pe sectiunea mai des frecventata, DN5-DN6. Se poate preconiza ca lotul va fi predat in totalitate in prima jumatate a anului 2023.
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

carutasul

pasajele sunt într-un fel de "pipeline", au început de la DN6 și pe măsură ce te depărtezi sunt din ce în ce mai puțin avansate, dar nu cred că vor fi o problemă, o dată ce e început procesul o să termine câte unul la 2 săptămâni probabil. Așa pe ansamblu pentru luna mai e destul de strâns și va trebui să se mobilizeze bine, dar nici nu cred că va fi mult întârziat. Depinde și de vreme ca să finalizeze nodurile mari, aici mi se pare că mai au de lucru și de viteza cu care fac "bibilelile finale" . Până acum nu mi s-a părut că ar fi avut vreo intenție să prioritizeze Dn6-Dn5, cel mai avansat pod e cel peste calea ferată de Giurgiu, dacă voiau asta începeau cu cel de peste calea ferată fantomă (acum l-au betonat și pe el dar n-a fost primul) .Vom vedea :)

kola

Bună seara colegi,
Aktor lucra la cofrare și armare azi la 13:30 atât pe Dj 601 cât și pe dj 602.
A apărut și o foreza la intersecția cu Dj 602.

reed

Sunt conditionati de esafodajele care sustin pilele oblice.Cand e un pod gata,trec la urmatorul si tot asa.Imi place soluatia asta,e eleganta.

mirceaeliade

Quote1. PROIECT DE HOTĂRÂRE DE GUVERN privind modificarea anexei nr. 2 la Hotărârea nr. 37/2021 privind declanşarea procedurilor de expropriere a tuturor imobilelor proprietate privată care constituie coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes naţional "Autostrada de centură Bucureşti", sector Centura Nord km 0+000 - km 52+770, pe raza localităţilor Săbăreni din judeţul Giurgiu, Dragomireşti-Vale, Buftea, Mogoşoaia, Baloteşti, Tunari, Dascălu, Ştefăneştii de Jos, Găneasa, Pantelimon şi Cernica din judeţul Ilfov
3. PROIECT DE HOTĂRÂRE DE GUVERN privind modificarea anexei nr. 2 la Hotărârea Guvernului nr. 404/2020 privind declanşarea procedurilor de expropriere a tuturor imobilelor proprietate privată care constituie coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes naţional "Autostrada de centură Bucureşti, sector Centura Nord km 0+000-km 52+770", pe raza localităţilor Afumaţi, Corbeanca, Dragomireşti-Vale şi Glina din judeţul Ilfov şi Joiţa din judeţul Giurgiu
https://gov.ro/ro/guvernul/sedinte-guvern/informatie-de-presa-privind-proiectele-de-acte-normative-incluse-pe-agenda-edintei-guvernului-romaniei-din-19-decembrie-2022

carutasul

acum tocmai se străduiau să devieze circulația pe DN6 pe sub podul "secundar" , probabil în curând urmează și grinzile celelalte, pe deschiderile laterale sunt deja sus.
L.E. Gata devierea :)

dorin.tabacaru@gmail.com

am trecut simbata de 3 ori pe DJ200B in zona Dimieni unde este supratraversarea peste DJ si calea ferata, si UMB lucra de zor. se turna beton la stalpi. oricum se pare ca cel mai in urma sunt la nodul de la dn1, unde se tot lucreaza la relocari utilitati.

paulmare

^ azi dimineata lucra foreza inspre padurea Petresti, pe cealalta parte a dn1, unde a bibilit firma la relocat conductele de gaz pe partea spre therme - e deja umplutura de balast pentru bretea, sper ca s-a terminat cu utilitatile la nodul Balotesti   

pasa_andrei

A0 Sud - Lot 2 - Nod Rutier DN6

Prinde contur si pasajul secundar de la DN6 , devierea este facuta, asteptam grinzile.

Enjoy!