Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

6 Members and 18 Guests are viewing this topic.

oneLess

^ Nu este chiar, chiar așa. Pregătirea terenului pentru piloții din baltă durează puțin mult mai mult decât timpul necesar forezelor pe câmp!  S-a văzut la Pod Olt și aici avem o lungime de luciu de apă de atacat mai mare! Se descurcă ei!

TibiV

De la Ionut Ivasca - A0 Sud, lot 1, Pasajul Glina si spatiul de servicii

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

Ionut

Comunicatul oficial CNAIR de ieri.

Vineri, 25.11.2021, CNAIR SA a finalizat procesului de reevaluare a ofertelor depuse în cadrul procedurii de atribuire a contractului de "Proiectare și Executie Autostrada de Centura București km 0+000-km 100+900, Sector Centura Nord km 0+000-km 52+770, Lot 3: km 39+000-km 47+600".

Ofertantul declarat câstigător este CHINA CIVIL ENGINEERING CONSTRUCTION CORPORATION (CCECC), cu preţul de 397.996.117,63 lei fără TVA.

Durata contractului este de 30 de luni, din care 12 luni sunt destinate perioadei de proiectare și 18 perioadei de execuție a lucrărilor, după ordinul de începere.

Perioada de garanție este de 10 ani.

Lungimea acestui sector este de 8,60 km.

În cadrul contractului, viitorul antreprenor va realiza mai multe lucrări de artă complexe, incluzând 7 pasaje pe și peste autostradă, două dintre acestea având lungimi de 318,30 m, respectiv 466,50 m.

Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații și respectiv după soluționarea contestaților/ plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire.

dr4qul4

Pantelimonul este oras. nu se va lucra la fel ca in camp.
Nu au primit (inca) macar nodul cu DN3, asa ca A0 nu ii prea ajuta...
Tonajul camioanelor va fiverificat la sange si programul de lucru la fel.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

mdragos

Sunt curios daca se pot incadra in bani. Oferta are 3 ani ....

hvm

@mdragos Presupun ca are si recalcularea preturilor conform noii ordonante, dar intradevar sa speram ca se incadreaza....
Pariuri: A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe - aici

reed

Deci aici se poate cu pila mediana.Pe A3 ,A1 DX12 au facut niste curbe pentru pasaje de te doare mintea,doar sa nu fie pila mediana.

TibiV

@reed,
multumim ca ai postat filmarea lui DASH CAMERA RO CU PASAJUL DJ401 peste A0 din Berceni.
Dar NU uita ca si la nodul DN4-A0, pasajul DN4 (Oltenitei) peste A0  se face cu pila mediana...

Sa pun si eu doua filmari de la Ionut Ivasca.

Nodul A0-DN5. Au inceput suprabetonarile, si chiar elicopterizeaza - dar manual:

Nodul A0-A1:

bekxy

Uitându-mă la nodul de la DN4, văd ceva bizar. Pe direcția DN4 (dinspre Popești) - A0 (spre A2) vi se pare în regulă breteaua aia care pare să plece direct din rampa pasajului?

LE: Acu, că mă uit mai bine, nici direcția Oltenița - A1 nu-i mai brează.

oneLess

Pasajul va avea 4 benzi, dar nu 2+2. va fi pe mijloc un 1+1, exact benzile DN4, iar cele 2 benzi pe margine vor fi pentru intrarea/ieșirea în/din bretele, accelerare/decelerare ... Cam în scurt așa-i! Dar e nodul mare!  :D  Se vede clar pe harta API.

mirceaeliade

Ar fi varianta ca China sa vrea sa puna bete in roate proiectelor europene ca retaliere la masurile de excludere din licitatii, dar cum chinezii au probleme economice, suspectez ca au motive sa faca treaba pe A0N3 ca sa isi ia banii de care cred ca au nevoie acasa.  Cat despre A0N4 nu trebuia terminat AM-ul toamana asta dupe vreo 12 luni de studiu? Nu s-a mai auzit nimic din 2021 incoace?

TibiV

Ionut Ivasca parca a stiut ca vorbim despre nodul A0-DN4....

TibiV

Si tot de la Ionut Ivasca, pasajul DJ401 peste A0 in Berceni:

kola

Seara buna colegi,
Vin și eu cu o veste de pe lotul Aktor. Azi au mutat circulația pentru construcția supratraversarii A0 de pe Dj 602

jalemare

Am desemnat astăzi câștigătorul pentru proiectarea și execuția lotului 1 al A0 Nord (17,5 km)!
Asocierea Impresa Pizzarotti & C SpA Italia S.p.A. - RETTER Projectmanagement are la dispoziție 815,07 milioane de lei (fără TVA), pentru a finaliza contractul în 34 de luni (12 luni perioada de proiectare și 22 luni perioada de execuție a lucrărilor).
Pe acest lot de autostradă vor fi construite inclusiv 2 pasaje de o complexitate tehnică ridicată.
- un pasaj cu o lungime de 733 m peste CF101 București – Pitești DN7)
- un pasaj cu lungime de 650 m peste râul Colentina, CF 300 București – Ploiești și CF Mogoșoaia – Buftea
Traseul Autostrăzii de Centură Bucureşti Nord – Lotul 1 se desfășoară pe teritoriul județului Ilfov între DJ 601A (Dragomirești Vale – Bâcu) și DN 1 în dreptul localității Corbeanca.
Semnarea contractului va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații și respectiv după soluționarea acestora.

Cristian Pistol - Facebook