Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

3 Members and 10 Guests are viewing this topic.

Ionut

@mike_us

Hai să fim corecți:
1. UMB a început în acte lotul în august 2022, mai precis pe 16 august, după ce s-a emis autorizația de construire pe 1 iulie 2022 și s-a finalizat perioada de proiectare pe 16 august 2022 la 12 luni după emiterea ordinului de începere pe proiectare.

2. UMB a intrat în teren în noiembrie 2021.

Ia uite aici:
Quote from: alex8 on November 06, 2021, 05:58:48 PMAu început decopertări de la DN 1 spre A3 la UMB. Stationau 4 buldozere și mai multe mașini mici mergeau pe zona decopertat astăzi pe la prânz.

Quote from: adrian-FSB on November 13, 2021, 06:24:01 PMSalut tuturor. Astăzi am avut drum la Hornbach Petresti/Corbeanca iar pe drum, in partea dreapta a DN1 - sens de mers Ploiești, spre Complexul Therme, am văzut utilaje care făceau decopertări probabil pe aliniamentul A0. Aveți informații dacă UMB a intrat pe lot sau este alta lucrare? Multumesc

Quote from: Ionut on November 13, 2021, 07:12:03 PMFac decopertari și depozite de agregate.

Și stabilizau cu Dorosol:
Quote from: vm75 on November 14, 2021, 01:20:10 PMPun doua poze de pe lotul 2 Nord UMB din aceasta dimineata. Sunt facute din DN1 inspre est. Nu se lucra, erau cateva utilaje parcate la cateve sute de metri de DN1. Pare ca s-a stabilizat cu Dorosol (multumesc, Ionut, am corectat), asa cum au zis colegii mai sus

3. Inaugurarea lotului nu coincide cu finalizarea lui.

Deci da, UMB are toate șansele să termine măcar DN1-A3 în 2023. Dar asta nu înseamnă că îl va face în 18 luni, de facto. Termenul contractual de execuție este 22 luni care curge din august 2022. Deci iunie 2024 este termenul de FINALIZARE. Oficial.

Neoficial s-a început în noiembrie 2021 și se va deschide, ceva, în 2023. Vedem când și ce se va termina pentru deschidere și ce se va termina după deschidere.

adix

Asa cum am promis, AKTOR, A0 Sud Lot 3!
O zi excelenta tuturor!

dorin.tabacaru@gmail.com

Pe lotul UmB este foarte important sa deschida legatura intre DN1 si A3, si se pare ca aici este si focusul. Astfel ar putea prelua tot traficul din zona Corbeanca si de la aeroport si l-ar conecta de A3 si de acolo spre centura/Pipera si zona de est, deblocand astfel dn1 si centura la intersectia cu dn1. Restul lucrarii (la vest de dn1 oricum va fi muzeu mult timp dat fiind ca lot 1 nord este mult intarziat).
La nodul de la dn1 se lucreaza sustinut, sunt 2 foreze - cite una la fiecare traversare a dn1..si inclusiv simbata seara in jurul orei 20:30 erau cilindri care compactau la lumina reflectoarelor. Pe partea de vest a dn1 saptamina trecuta s-a lucrat la relocat utilitati, aproape zilnic masini de la digi relocau probabil fibrele, insa mai sunt inca multe cabluri pe stalpi care trebuiesc relocate.

hefaistos

^

Quote...l-ar conecta de A3 si de acolo spre centura/Pipera si zona de est, deblocand astfel dn1 si centura la intersectia cu dn1...

Si blocand si mai mult Petricaniul si Sos. Fabrica de Glucoza.
Totul e cu dus si intors la solutii de-astea "pe sfert".
Speranta e tot in A0 SUD.
Pe nord, e bine ca se vor face bucatile A0N2 si A0N4 insa vor avea efecte mult mai limitate.
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

cosminn

Quote from: dorin.tabacaru@gmail.com on November 21, 2022, 11:06:55 AMAstfel ar putea prelua tot traficul din zona Corbeanca si de la aeroport si l-ar conecta de A3 si de acolo spre centura/Pipera si zona de est

În unele dimineți a ajuns coloana de mașini să înceapă de pe podul de deasupra străzii Popasului. Zona aia de A3 dimineața a ajuns o zonă imensă de socializare. Am făcut aprox 3km in 35 min.

Si pana nu vom avea inelele închise si cai mai multe de acces vom avea dopuri de genul acesta.

survola

Și se construiesc în continuare multe case în acea zonă.

adix

Traiasca!
Imagini de la nodul rutier A0-A2.
O zi buna tuturor!

Sorinus

Se mai lucreaza la acest nod? Ca e in cam acelasi stadiu de cateva luni.

carutasul

tot pun grinzi, au ritmul lor dar mai au doar două deschideri plus bretele. Probabil că o să fie gata prin vară, dar e ok că nu au nevoie de el mai devreme.
Azi la DN6 cred că s-au apucat de armat pasajul, deși nu au pus predalele încă pe toate deschiderile. Din păcate nu prea cred că mai ajung curând "pe traseu", s-a cam închis sezonul :)

mirceaeliade

Grinda pe FB:
QuoteAviz firmelor dornice de câștiguri rapide pe seama comunităților mici și a proiectelor cu importanță strategică!
În urma sesizărilor unor cetățeni, am dispus mai multe controale pe traseul proiectului Canalului navigabil București-Dunăre.
Au fost date amenzi de peste jumătate de milion de lei și au fost aplicate 21 de sancțiuni firmelor care exploatează balast în zonă.
-IGPR a constatat comiterea a 2 infracțiuni (evaziune fiscală și nerespectarea legii mineritului).
-Garda de Mediu a oprit activitatea a 3 firme care nu dețineau acord de mediu și a dat amenzi cu o valoare de 167.500 lei.
-ISCTR a amendat mai multe firme care au depășit greutatea maximă pentru transportul pe drumurile publice- 95.000 lei.
-Compania Națională Apele Române a aplicat 8 sancțiuni de 270.000 lei.
Controalele au fost desfășurate pe raza județelor Giurgiu, Ilfov și Călărași, în baza unui protocol încheiat între Ministerul Transporturilor, Ministerul de Interne și Ministerul Mediului.
Deși lucrările la Canalul București-Dunăre (începute în 1986) au intrat în conservare în 1989, proiectul nu trebuie lăsat să se degradeze iremediabil.
Nu stiu cum sa aflu detalii mai multe, dar suspectez ca cel putin o parte din proiectele A0 s-ar putea sa se fi alimentat de aici pt balast. Nu inteleg de ce s-a tergiversat anul trecut cu sursa de balast daca la cativa km se vrea a sapa un canal navigabil.  In acelasi timp, pare a fi putin exces de zel birocratic sa dai amenzi cand vrei sa sapi canal si sa pui balst sub autostrada. Sa speram ca e doar vorba de a face "ca la carte" si nu "ca la tratat stiintifico-birocratic"

carutasul

poate s-au gândit să le dea o lecție ca să nu le mai strice aranjamentele pe viitor...

TibiV

Stiu ca a postat si @adix mai sus, dar in aceeasi zi (sambata 19 noiembrie) a filmat si Ionut Ivasca.
(Se pare ca sambata este o zi productiva pentru filmari...)

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

carutasul

mai ales când trebuie să mergi pe centură, sâmbăta e o zi bună :) Și în general dacă mai ai și servicu și se întunecă la șase... că și eu am oprit "acțiunea bicicleta", mai ales că acum a și plouat...

adix

Salutare!
Imagini Nod rutier A0-DN6.
O zi buna tuturor!

TibiV

Tot pe  19 noiembrie, Ionut Ivasca a filmat si podul peste Dambovita:

Mama proștilor este mereu gravidă... :)