Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

8 Members and 33 Guests are viewing this topic.

ddfab

^daca pana acuma la optimizari vorbeam in general de scurtari, diminuari, acum se pare ca este in sens invers, adica le-au lungit, sa fie curbele mai ok... se vede si acea deplasare spre  padure...

mike_us

UMB are mobilizați 400 de muncitori pe A0 N. Daca mențin mobilizarea probabil ca vor fi noul standard de viteza pe A0.

https://www.economica.net/autostrada-bucurestiului-umbrarescu-a-mobilizat-400-de-muncitori-pe-lotul-corbeanca-afumati_607404.html

Ionut

De unde e informația asta cu 500 de muncitori pe A0N2? Nu zic că nu e așa, dar eu nu cred nimic din ce se aude prin târg fără verificare din sursă sigură.

API va pune presiune pentru DN1-A3 în 2023. Deja am declarat asta de vreo 3 ori în presă, nu știu dacă s-a și publicat.

mike_us

Greșeala mea am uitate sa pun linkul, l-am adăugat acuma in postul original (știre in economica).

carutasul

Iar praf și în seara asta:

În pozele astea am încercat să prind "valul" de praf în care se vedea autostrada de la distanță:

Powered by API/PUM imgur uploader

TibiV

O filmare din 23 august de la Ionut Ivasca.

Este veche de o saptamana, dar este lunga: "Autostrada A0 Sud / De la A2 la Pasaj 1Decembrie. 23.08.2022"

De remarcat:
- la 18.00 au aparut 3 stalpi noi pentru relocarea LEA cu "Selim babanul" in mijlocul drumului
- intre 24.00 si 25.45 sunt terminate toate relocarile LEA din zona canalul Sabar - raul Sbar
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

vasile.daniel

Aseară pe la 22:50 se lucra la intersecția A0-A2.

TibiV

Luni, 29 august, ora 16.
Intersectia A0 cu DJ601, adica aici (lotul Aktorilor...)

Pe dreapta mea, sensul spre DN6:

Pe partea stanga, spre A1. Prietena foreza....

Si sfarsitul restrictiilor pe DJ601...

pasa_andrei

A0 Sud -Lot 2- De la DN6 la DN5 - probabil prima portiune din A0 deschisa traficului in 2023

Termenul de finalizare contractual este Aprilie 2023.

Lucrarile inainteaza, se lucreaza la terasamente si la umpluturi, praf imens in zona , camioanele vin si descarca balast constant pe santier.

Au avansat si cu balastul stabilizat in zona Dumitrana + zona DN5. Nu am info noi despre asfalt.

Enjoy!

bekxy

E și un petec de asfalt pe acolo, pe la 2:36.

TibiV

Dar au 4 supratraversari care sunt doar la stadiul de radier, nici o elevatie...

carutasul

Data trecută (alaltăieri) nu am putut să merg mai departe din cauza norului de praf, așa că am ajuns prin porumb direct la porțiunea de asfalt, doar că nu păreau să fi avansat. Așa că mă gândesc că dacă nu le-a ieșit formula prima dată probabil trebuie să o ducă iar la verificat și abia după aia să înceapă asfaltarea.
De remarcat că "tumulii" care îmi săriseră în ochi acum vreo două săptămâni par să fie folosiți la turnarea elementelor înclinate ale podurilor, se vede bine la nodul DN6 și pare că au mai început încă unul... în sfârșit. Iar la podul peste calea ferată fantomă văd ceva negru pe unul din segmente, ori hidroizolație ori deja asfalt?

horatiu.cosma

Înainte de hidroizolație și asfalt trebuie terminată supra-betonarea. E o prelată neagră.

bekxy

Păi... asfalt fără rampe? Ar fi o treabă! O:-)

carutasul

Părea foarte netedă, dar aveți dreptate, logica spune altceva :)
Sper ca măcar ce am văzut în parcare să fie chiar budele aproape gata, nu căsuțe de tablă :)