Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 14 Guests are viewing this topic.

CapitanulPtk

De loturile 1&3 Nord nu se mai aude nimic? S-a luat o bine-meritata pauza de vara?

horatiu.cosma

^^
Daca ai strica balastul stabilizat cu bicicleta, atunci trebe scos afară complet, că nu ține mașini.

carutasul

o să încerc atunci :)
Oricum bănuiesc că druidul-șef o să nimerească până la urmă rețeta la asfalt așa că sper ca în curând să circule și camioanele pe sus, ca să nu mă mai umplă de praf :)

carutasul

Asta e dinspre DC20 spre DN6. Pe un sens au ajuns până la bretele, pe celălalt mai au un pic.

Nu au reluat asfaltarea încă. Azi nu erau nici camioane.

Powered by API/PUM imgur uploader

rocklee

Reiau intrebare lui ....căpitanPtk..ce se mai aude de loturile 1 si 3 ....multumesc lui căruțașu ....si căruța lui pe doua roți... :D

carutasul

cu plăcere, dar săptămâna care vine urc în aia cu patru roți așa că aștept "schimbul" :)

alext

Nu stiu cat de mult i-ar ajuta, dar ar fi o idee sa mearga la Dunare (care este foarte scazuta) si sa se apuce sa ia nisipul de acolo...
Asa ar impusca doi iepuri: umplutura pentru ei si sapat pentru senalul navigabil al Dunarii.
Poate ca ar si primi niste bani pentru ca sapa prin Dunare...

dr4qul4

:lol:  Crezi ca poti sapa asa unde si cand vrei tu?
Ai nevoie de aprobari, si de la mediu si de la cnair (pt conformitate). Si pana vin aprobarile, vine viitura pe DUnare.
De fapt nu vin aprobarile, pentru ca nu poti face balastiere in albia raurilor (e lege in acest sens).
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

alin2pas

Dar dacă draghează fundul apei pentru a menține canalul navigabil pe Dunăre, undeva tot trebuie să depună acel nisip.

Fred

Am uitat sa spun: am trecut iar pe A0, lotul Aktor. Nu am mers de la 401A spre A1 pentru ca a fost filmat recent din drona, am fost doar de la 401A pana la Clinceni.

Singurele diferente fata de acum 2 saptamani:
- s-a uscat noroiul
- la trecerea pe sub calea ferata era Gandalf care spunea "you shall not pass" (niste caini care data trecuta erau legati, acum erau liberi. Cu ajutorul lor am descoperit un pod pietonal peste Sabar ascuns in vegetatie)
- langa Tantava, spre Clinceni, erau cateva bunicute cu nepotii care faceau alergari de-a lungul autostrazii pe pamant, nu e balast pe-acolo
- 1 km mai incolo niste iepuri faceau antrenamentul de seara, pe balastul de langa organizarea de santier.

Per total, dupa cum spunea logofatul Cristache Zogreanu: "caci nimic nu mai este, nimic, nimic".

survola

Nici pe loturile celelalte nu se rupe norma.
La supratraversările drumurilor de peste A0 oare ce se așteaptă?

Ionut

Lotul 1 filmat vineri - Alsim Alarko

Și lotul 2 filmat duminică - tot Alsim Alarko

nivius

^ Din filmari lipseste bucata intre DN5 si DN4?

pasa_andrei

Da, aceasta bucata neavand cum se sa se deschida fara lotul 1 complet.

shogom

La 03:50, filmare lot 2, au venit bashtanii cu decapotabila sa verifice progresul:D