Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 9 Guests are viewing this topic.

TibiV

Tot de la DASH CAMERA RO:

Tronson DC125 DJ601 - Retur (A0 SUD LOT3) Partea 10 20.07.2022

Tronson A2 - DJ301 - Retur (A0 SUD LOT1 si NORD LOT 4) 19.07.2022
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

carutasul

@oneLess  : la asta mă gândeam și eu. Poate chiar au făcut aceeași facultate proiectanții. Doar că deocamdată pe A0 nu avem nicăieri decât fundațiile... De asta sunt și sceptic cu deschiderea Dn6-Dn5, hai că restul poate termină până la iarnă, dar dacă nu au început nici unul din astea, nu văd cum ar putea termina (măcar două, cel de la Dumitrana și cel de la Dărăști, că până la urmă DC20 e mai mult pentru agricultori, din toamnă până în primăvară nu are nevoie nimeni de el, nici măcar eu că bag bicicleta la garaj :) )

carutasul

Mă uit la filmările de pe lotul Aktor: în teorie (și probabil numai în teorie) încă ar fi posibil să termine anul viitor, dacă reușesc anul ăsta să aducă structurile cât de cât într-un stadiu avansat. Ce mă îngrijorează e că zona "euroconstruct" e o zonă joasă unde, dacă avem o iarnă cu multe ploi/ninsori se acumulează apă și dacă nu fac acum, cât e secetă, măcar niște minime lucrări de terasamente și drenările aferente ar putea să aibă surpriza să nu poată lucra ca lumea  până prin iulie-august... Sigur, nu prea mă aștept să se și întâmple, dar o dată ajunși cu structurile sus lecția e simplă și ei o știu, că s-a mai făcut : reglementată relația cu Marcu dacă mai au vreo datorie la ei sau oferit prețul corect, chemați oamenii la un iureș de 2-3 luni și gata treaba :)

carutasul

(în ceea ce mă privește, am încercat și aseară dar era aceeași prăfăraie pe traseul meu din nefericire - sau mai bine zis din fericire pentru șantier) așa că momentan mi-am schimbat traseul de bicicletă prin lanurile de porumb și floarea-soarelui. Să vedem mâine seară că poate se mai odihnesc și ei ca să nu îl mânie pe ăl de sus :)

paullie

1. E turci bre. Cu odihnitul .... nu stiu
2. Mâine se anunta 40C prin zona Bucuresti. Ai grija

carutasul

aseară am plecat pe la nouă fără ceva :) Or fi ei turci, dar bănuiesc că șoferii sunt români .

kola

Va salut dragi colegi,
aseara pe la 22:15 era plin de basculante pe lotul celor de la Aktor. Ori au interdictie de circulatie ziua(fiind prea cald) ori vor sa recupereze (sper) ce au pierdut. Se intampla in zona padurii Ciorogarla iar toata zona( cel putin pana in Bolintin Vale) este plina de basculante lungi.

carutasul

eu cred că e doar chestie de trafic, evită orele de trafic intens...

danutzu_1069

Nod A0-A2 nu-l vad gata mai devreme de un an... Gata însemnând toate grinzile sus, supra betonarea făcută, inclusiv terasamentele adiacente la cota..... Adică situația premergătoare așternerii asfaltului

Fred

Nodul ala nici nu e necesar mai devreme de un an. Turcii au toate sansele sa termine anul viitor cele 2 bucati ale lor, care au un impact mult mai mare la pachet decat ar fi avut o deschidere partiala Bragadiru-Jilava.

In schimb Aktor nu are nici o sansa reala sa termine pana in decembrie 2023. Au la dispozitie un an si 4 luni sa faca practic tot, ca acum abia au 10%. UMB ar avea capacitatea sa faca lucrarea asta in acest timp, dar Aktor nu are oamenii si utilajele pentru asa ceva. Optimist, 2024 prin toamna.

dr4qul4

pun si eu 2 poze din avion (la propiu), cu zona dintre DN6 si A1 si nodul cu A1.