Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 18 Guests are viewing this topic.

bekxy

Partea bună e că, dacă nu e o iluzie optică, ridicarea DN4 peste A0 e la 4  benzi, pregătită pentru o iluzorie lărgire a DN4. Măcar până în Popești de s-ar face, ca să se unească cu lucrarea de la platoul suspendat.

georgec

Progres vizibil si pe aceasta zona, ne-am fi dorit un alt ritm dar e important ca progresul este constant.

carutasul

După o excursie de câteva zile pe plaiurile căruțești am revenit la "job".
După cum ziceam au început să se întoarcă pe celălalt sens cu balastul stabilizat, cred că au trecut de jumătate...
Primul strat de asfalt e doar pe o porțiune nesemnificativă, nu știu cum e: trebuie să facă probă și la stabilizat și la asfalt? Sau doar la asfalt?

Ce a mai rămas din munții de la Dumitrana

Alsim Lake?

La DN6 pare că au adus nocturna, vedem cu cine au meci :)

Am ieșit pe o bretea, nu am mai făcut poză pentru că eram cam departe, dar toate grinzile erau sus și macaraua plecase deja în treaba ei. Mai au un pic la culeea de pe cealaltă parte, presupun că luna viitoare se lasă cu grinzi.

Powered by API/PUM imgur uploader

Fred

Am facut o plimbare la sol pe sectiune Aktor. Fara poze, ca nu prea era nimic interesant de pozat.

Exista balast pe portiuni mici, in rest e doar decopertat. E balast pe bucati intre A1 si DJ401A (Tantava) si cateva sute de metri dupa 401A spre sud la parcarea de scurta durata, unde au si o foreza si ceva ce seamana a statie de betoane. Mai e ceva spre calea ferata, unde e turnata o fundatie pentru pilonii de pod (culeea lipseste) si a doua foreza, si o bucata scurta in dreptul parcarii de scurta durata dinspre Clinceni unde au si o organizare de santier. Intre Soseaua Curtea Domneasca si strada Paraul Rece au 2 constructii de beton care par a fi acoperirea de la niste santuri, in rest nu sunt betoane vizibile.

Langa organizarea de santier exista o mare movila de pamant si una mult mai mica de balast, cateva zeci de camioane, care le-ar ajunge cateva sute de metri.

Pe partea dinspre aerodromul Clinceni a soselei DJ125 e singurul indicator "Santier Accesul Interzis", nu am intrat acolo.

Cu ploaia de ieri era ceva noroi pe santier, dar nu cat sa ajunga bocancii precum cei ai lui Rocklee. Am vazut un singur paznic la organizarea de santier, in rest era pustiu. Si o turma destul de mare de capre, foarte prietenoase, care traversau autostrada pe la paduricea dintre 1 Mai si calea ferata.

carutasul

deci grecii s-au apucat de meseria tradițională și vând feta? :)

bekxy

Da, da, fac o brânză pe unde pun mâna...

TibiV

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

BEV

Nodul rutier A0-DN5

Filmare din 17-Iul-2022

O imagine 360 de la fata locului poate fi vazuta aici: https://www.facebook.com/A-birds-eye-view-111752644660986/photos/177651741404409

EugenRo

^ Doamne, cat poate sa dureze bucatica asta amarata!! Cata lentoare..  :headbash:

Daca era UMB, in 2 saptamani aveam si marcaje rutiere!

carutasul

astă-seară am renunțat la traseul pe autostradă, pentru că era plin de praf, era un trafic de camioane continuu între Dn6 și ... probabil Dumitrana, că nu am avut cum să le urmăresc. Poate că și ei au așteptat ... polinomul?

horatiu.cosma

carutasul

Atunci nu știu, cert e că nu am mai văzut până acum așa trafic la ora nouă seara, dar e posibil să fie tot transporturile de balast, dacă au adus tot necesarul la DN6 să îi trimită în celelalte părți și acum e mai convenabil pe drumul tehnologic ( înainte veneau pe drumurile din zonă și intrau pe DC20) . Nu am stat să urmăresc ce fac pentru că de ieri până azi mai am și gazele oprite (o fi și asta legată de țeava pe care am mai pozat-o de câteva ori, nu știu) așa că nu am riscat să mă umplă de praf, că n-am mai făcut duș cu apă rece din armată  :)

horatiu.cosma

A obținut un subcontractor ce stătea pe bară un permis de exploatare în zona Găești și aduc acum și de acolo.

GIV

oneLess

^ Pentru A0N L4 UMB va primi acordul de mediu prin toamnă. Urmează proiect tehnic. Urmează aprobare. Urmează AC. Urmează OIL probabil peste 1 an. Ce face UMB ? Așteaptă. Noi la fel. Și noi am dori la fel ca @minisoferul ca brinzile pe 2 km să fie deja supragetonate, și să le dărâmăm pe banii @minisoferul dacă acordul de mediu va indica ridicarea liniei roșii cu 20 cm. Încă câteva luni plus. Mulțumim pentru contribuție @minisoferul.