Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

archaeus

paullie

Mda Cred ca am fost optimist când am zis 1 Dec 2024. Si cred ca sunt optimist si cu 1 dec 2025.

bekxy

Quote from: Europiu on June 27, 2022, 12:09:39 PMTe doare mintea văzând imaginile astea și auzind că ăștia încă mai câștigă licitații...
Tocmai s-au înscris să facă praf și tunelurile de pe A1.

oneway

^ Daca ajuta cu ceva, azi la A1-A0 Aktor turnau radierul culeii de pe partea cu Domnesti... Sa nu mai zic ca la primul rand de pile e doar un semicerc de cofrag de vreo saptamana...
A0S3 - Aprilie/Mai 2025

pasa_andrei

Fără prioritate pe DN5-DN6

Alarko a inceput sa armeneze placa pasajul peste CF902 ( Bucuresti - Giurgiu ) , parte a lotul 2 - A0 Sud , doar ca acest pasaj nu este pe sectorul DN5-DN6, ceea ce ma duce cu gandul ca nu este o prioritate  ca acest sector de drum sa-l finalizeze in decursul acestui an. Foarte important, Alarko nu a declarat pana acum ca doreste sa finalizeze anul acesta sectorul DN5-DN6. Doar ce ne dorim noi.

Va las mai jos un clip cu sectorul Jilava - DN5, un sector mai putin pozat/filmat de mine si de catre colegii mei de santier.

Multumesc !

Enjoy!

Claudiu T.

Pentru mine unul este clar ca nu au nici o tragere de inima sau beneficiu sa termine bucata DN5 DN6. Toata lumea spera si ii preseaza psihologic prin presa ca sa predea asta anul asta. Nu au de ce. Timpul o sa o lamureasca si pe asta.
Romani 15.1 Datori suntem noi cei tari să purtăm slăbiciunile celor neputincioşi şi să nu căutăm plăcerea noastră

carutasul

da, bine, asta e doar o chestie psihologică, că ai un segment gata, dar doar eu voi circula pe acolo :) ,  mai important ar fi să aibă ambele loturi la termen. Pe de altă parte probabil că au timp să facă și celălalt pod, peste calea ferată virtuală, ce îmi iese mie cu virgulă e că nu s-au apucat de supratraversări, deci e cam clar că fără ele nu pot deschide

dr4qul4

eu nu inteleg de ce ar forta o deschidere DN5-DN6?  pe langa traficul care i-ar incurca, ar trebui sa-si schimbe modul de lucru.
Au un ritm lent, dar uniform pe tot lotul. Nu se calca pe picioare ca sa dea bine la poze, dar avanseaza intr-un ritm constant care le va permite sa termine ambele loturi pana in decembrie 2023.
Prefer sa nu se deschida nimic pana atunci, decat sa deschidem maine DN5-DN6 si sa mai amanam cu 6 luni DN5-A2.
DN5-DN6 chiar nu e o prioritate. Pe langa DNCB cu pasaje denivelate la ambele DN-uri (singurele pe sud pana acum), mai avem si 2 DJ-uri de o parte si de alta a A0.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

carutasul

Da, sunt de acord. Și în plus nici alegeri nu sunt ca să vrea cineva să taie vreo panglică :)
Ei oricum trebuie să înceapă să își protejeze terasamentele pentru iarnă, ceva-ceva vor asfalta totuși pe porțiunea asta, o să meargă mai bine bicicleta :)
În altă ordine de idei nici astă seară nu am văzut camioane la descărcat la DN6. Or fi adus destul în zona asta? Nu sunt capabil să estimez, până la Dumitrana unde e următorul depozit sunt relativ aproape de cota finală, dar nu am idee cât intră la poduri și podețe...

alexd4u2

Vin si eu cu o filmare tot de ieri, de pe tronsonul Pasaj CF Port 1 Decembrie - Nod DN5, parte a lotului 2, filmare care sustine afirmatiile lui @pasa_andrei : nu vom vedea nimic dat in trafic la final de 2022.

mirceaeliade

Parca regula de 3 simpla e ca deschiderile se dau cam la 6 luni sau mai mult de la primul strat de asfalt.  Nici macar nu par toate straturile de dedesubt puse, deci nici gand ca se va da ceva anul asta (fara motivatie electorala)

bekxy

Spuneți unii dintre voi că nu e nevoie de deschidere în avans pe DN5-DN6. Dar... dacă o freacă suficient de mult încât să ajungă să se suprapună cu lucrările la DNCB pe DN5-A0, ne-am dus dracului!
Noroc că deși a fost atribuit de ceva vreme Rizzani&Co, nu am auzit ca contractul pt. DNCB să fi fost și semnat.
Să vedeți distracție când s-or apuca de pasajele de la Bragadiru, Măgurele și Jilava, cu tot traficul greu pe acolo! Domnești, Berceni și Popești vor fi fost o dulce amintire.

Sorinus

Dar daca Rizzani respecta ritumul clasic al lucrarilor pe DNCB, va fi gata A0 sud in timp util. Pana se mobilizeaza, pana trece iarna, ce-or mai descoperi si nu vor putea lucra, etc...nu se suprapun.

carutasul

Păi speranța e să nu consume timp în deschiderea anticipată ca să deschidă mai repede DN6-A0 adică tot lotul :)

mirceaeliade

Lotul UMB de pe A0N vazut de Sentinel-2 L1C la 30 iunie: