Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 9 Guests are viewing this topic.

vladg

Poate ma insel, nu sunt in domeniu, dar nu e chiar asfalt? Pare si un finisor la treaba.

tom_sawyer

Video de la CNAIR:

CNAIR: Lotul 1 al Autostrăzii de Centură A0 prinde contur,

Ionut

@vladg
Și balastul stabilizat se așterne tot cu finisorul.

Este balast. Față de asfalt este ceva mai deschis la culoare și este mai lucios. Impropriu spus "este". Balastul este maroniu deschis, ce vezi tu de culoarea asfaltului este o emulsie care-l protejează și îl ajută să adere mai bine la primul strat de asfalt care va fi pus peste el.

danutzu_1069

Aș mai adauga ptul ca acolo unde este finisorul, este si asfalt... Este zona de proba..

carutasul

Da, nu știu care e procedura, bănuiesc că proba din asfaltul de probă se duce la un laborator ceva, nu? Asta ar explica de ce nu au continuat, că mai au ceva front de lucru, poate încă nu a venit ok-ul?  Btw, nu prea se vede în filmare, chiar la capătul de la DC20, pe cealaltă parte era ghereta paznicului, de săptămâna trecută au mutat-o în afara carosabilului, de unde deduc că vor să facă terasamentul și în zona asta ( nu știu cum o să facă cu drumul, o să treacă probabil pe terasament)

pasa_andrei

Pasajul CF Bucuresti-Port 1 Decembrie + Nodul DN5.

Cresc terasamentele, e foarte mult de munca, desi exista utilaje care lucreaza, parca ca nu sunt multe diferente mari in imagini.

Stocurile de balast se golesc rapid, inca nu am ajuns la cota finala peste tot.

Avem primele predale montate la DN5

Enjoy!

alext

Confirm si eu scaderea nivelului de balast depozitat la A0-DN5
 Azi am putut observa din "fuga calului" ca a scazut destul de mult nivelul...

alexd4u2

A0 Sud, Lot 3, zona Darvari - Pod CF900:

dr4qul4

Statul chiar nu poate obliga constructorul sa respecte termenul? Ce fel de amenzi poate da?
Ca pe aktor chiar pare sa nu-i intereseze. In ritmul actual, lotul 3 nu va fi gata nici macar la sfarsit de 2024.
Mai bine reziliaza de pe acum. Este inadmisibil sa nu avem macar toti pilotii forati la acest moment.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

carutasul

Am văzut că a fost și Pașa în inspecție la turci :) așa că vin și eu cu o "deschidere":

Primii beneficiari ai autostrăzii (să nu mai ziceți de "copiii din ziua de azi", au dat frumos bună ziua...:) )

Cum am presupus, au decopertat complet și pregătit terenul și pe unde trecea DC20 plus canalul deversor paralel cu el, deci vor "uni" cele două zone.
Finisoarele nu s-au mișcat de acolo

Primul podeț, mergând spre DN6, pe jumătate acoperit, se circulă pe el acum

Și câteva imagini ici și colo...