Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 22 Guests are viewing this topic.

oneLess

Mai au la nodul ăsta de făcut și încă 2 supratraversări pe un singur sens pentru bretele.
La DN5 una singură, dar măcar acolo se văd capetele de la piloți!

mirceaeliade

Astazi e prima data in ultimele luni cand am trecut pe A3 si nu am vazut nici un fel de activitate pe la trecerea A0.  Suspectez ca sunt niste vacante de Rusalii

oneway

La A0-A1 au inceput armarea culeii dinspre Domnesti :)
A0S3 - Aprilie/Mai 2025

Duta C

+ intindeau ceva balast in nod cu un greder  si erau si vreo 2 basculante!

carutasul

Nu se vede mare lucru diferit față de data trecută, dar ca să fie luate în evidență :)
A mai crescut un pic terasamentul, finisorul părea parcat în același loc ca data trecută... nu am mai mers spre Dumitrana să văd dacă au mai lucrat, dar cu ploile astea nu cred.

Powered by API/PUM imgur uploader

carutasul

Să completez cu câteva de la nodul cu DN6; azi având mai mult timp și nefiind trafic de basculante am ajunș și acolo. Ce mă intrigă e că nici unul dintre podurile cu pilonii oblici nu a trecut de faza de fundație (cel de aici oricum e început nai târziu că a așteptat mutarea liniei de înaltă tensiune). Una din ipoteze e că le lasă mai pe toamnă, când nu se mai poate lucra la terasamente, sau poate pur și simplu toți fierarii disponibili lucrează la structurile mari, nu am idee...

TibiV

@alexd4u2

nu ne postezi ultimele filmari?...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

alexd4u2

A0 Sud, Lot 1, Nod rutier A2:

alexd4u2

A0 Sud, Lot 1, DJ301A - Pod Dambovita - Nod A2  :)

oneway

^Astazi la A0-A1 cofrau un picior al primului rand de pile :p
A0S3 - Aprilie/Mai 2025

carutasul

Hai să o pun și pe asta de astă-seară, că e mai lămuritoare:

În apropiere de DC20, spre Dumitrana, până acolo unde se văd utilajele au venit cu asfaltul doar pe o bandă. Terasamentul arată așa aproape până la drum, presupun că e gata pentru stabilizat, dar nu s-a mai întâmplat nimic în ultimele câteva zile. În general la plimbarea din seara asta nu am văzut mai nimic schimbat, doar camioanele vin mereu la depozitul de la DN6, acolo e mereu activitate....

tom_sawyer

𝗦𝗶𝘁𝘂𝗮𝘁𝗶𝗮 𝗹𝗮 𝘇𝗶 𝗽𝗲 𝗟𝗼𝘁𝘂𝗹 𝟯 𝗮𝗹 𝗔𝟬 𝗦𝘂𝗱, 𝗔𝘂𝘁𝗼𝘀𝘁𝗿𝗮𝗱𝗮 𝗕𝘂𝗰𝘂𝗿𝗲𝘀𝘁𝗶𝘂𝗹𝘂𝗶

Chiar dacă, în ultima perioadă, constructorul s-a mobilizat mai bine, sunt în continuare nemulțumit de ritmul lucrărilor și i-am solicitat antreprenorului să crească numărul de muncitori și de utilaje în șantier, în așa fel încât să se respecte graficul și termenul contractual de finalizare a lucrării.

Vă reamintesc că lucrările pe Lotul 3 al A0 Sud au început în urmă cu 8 luni. Acum se lucrează la 5, dintre cele 13 poduri și pasaje de pe acest tronson de autostradă.

➡️ La pasajul nodului rutier peste A1 (km 0+000) a fost turnat primul radier, iar până joi va fi turnată și prima pilă. La acest pasaj au fost forați, armați și turnați toți piloții necesari.
➡️ 40 de piloți au fost forați, armați și turnați deja la pasajul peste râul Ciorogârla (km 99+932).
➡️ La pasajul peste DJ 601 mai sunt de forat, armat și turnat 18 piloți, 86 fiind executați deja (km 98+272).
➡️ 8 dintr-un total de 40 de piloți au fost forați, armați și turnați și la pasajul peste râul Sabar (km 94+322).
➡️ La pasajul peste calea ferată (km 93+396) au fost executați 16, dintre cei 256 de piloți necesari.

Au fost executate 18 dintre cele 36 de podețe pentru a permite trecerea apelor pluviale.
Se lucrează la relocarea rețelelor de utilități din zonă pentru a permite desfășurarea lucrărilor.
Se desfășoară lucrări de îmbunătățire teren de fundare cu liant hidraulic, lucrări de decopertare strat vegetal, umplutură corp drum cu material necoeziv.
La acest moment, constructorul are în șantier 200 de oameni, 4 utilaje de forat, 130 de camioane și 50 de alte tipuri de utilaje.

https://www.facebook.com/IrinelScriosteanu

dr4qul4

Asadar, la A1, contract atribuit in 19.04.2019, avem turnat primul radier.
Iar la A2, contract atribuit in 26.08.2019, avem zeci de pile ridicate si grinzile puse peste A2.

Multumim actorilor care se fac ca muncesc.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

carutasul

și chiar și așa, dacă de acum încolo măcar ar lucra normal, ar putea deschide la anul. Însă avem toate motivele să fim sceptici, din păcate...

pasa_andrei

A0 Sud - Lot2

Primul km de balast stabilizat!

A trecut aproximativ 3 saptamani de la ultima vizita pe lotul 2. Se lucreaza, sunt multe utilaje pe santier, terasamentele cresc, avans exista.

Enjoy!