Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

10 Members and 28 Guests are viewing this topic.

alexd4u2

carutasul

când ai filmat abia aduseseră "elefantul", eu am trecut un pic mai târziu și deja turnau fundația la cei doi piloni...
Terasamentul a progresat bine în cele câteva zile când i-am scăpat de sub supraveghere, presupun că în două săptămâni o să cam fie gata și frontul de lucru pentru asfaltări. Mă gândeam dacă nu ar merge să asfalteze bretelele și să devieze circulația pe ele când ridică grinzile, așa ar scăpa de o asfaltare aiurea...

Europiu

Quote from: mirceaeliade on June 05, 2022, 11:53:14 AMAcolo a fost un accelerator de particole pe care l-am inchis. 

Pentru conformitate: ELI nu e accelerator de particule, e "doar" un laser de mare intensitate.
The problem with the world is that the intelligent people are full of
doubts, while the stupid ones are full of confidence (Charles Bukowski).

Ionut

Poate închidem discuțiile offtopic și revenim la A0. Aveți PMUD și alte zone unde puteți discuta despre mobilitatea în oraș și cea "metropolitană".

alexandru25

jonny

Quote from: carutasul on June 04, 2022, 09:34:33 PMDa, bine, pentru A0 există centura ca alternativă, nu mai zic că de la Bragadiru la Măgurele sunt vreo 4-5 km și mai e și DJ401A pe care se merge acum, probabil nici dacă ai face nod la Măgurele nu ar merita să urci la DN6 și să cobori la Măgurele din cauza lungimii bretelelor, dar cred că problema se mai pune și altfel: acolo nici nu ai pentru ce să cobori, nu e decât Măgurele, nu e un drum național care să mai meargă și în alte părți, o intersecție cât de cât importantă...

posibil sa fie nod si la Magurele, depinde de proiectul drumurilor radiale ale Bucurestiului,
mai multe discutii pe tema asta :

http://forum.peundemerg.ro/index.php?topic=2977.90

Europiu

^^ "Elefantul" e betoniera cu trompa aferentă, deduc eu...

Și nu, nu e trompa care cădea când arunca Bursucu' bomba  :lol:
The problem with the world is that the intelligent people are full of
doubts, while the stupid ones are full of confidence (Charles Bukowski).

Fulgerica

Aveti idee cand cel mai devreme UMB se poate apuca de lotul 4 nord? Avem vreo sansa anul acesta?

De loturile din nord neatribuite se mai stie ceva?

carutasul

^^ Da, credeam că e cunoscut, muncitorii îi zic pompei de beton "elefant" din motive destul de evidente :) Pe la mine prin cartier dacă se toarnă betoane mereu a intrat în limbajul comun, nu mi-am dat seama că nu e chiar așa de răspândit ca să necesite explicații.

danutzu_1069

^^

"elefantul" este doar pompa de beton, nu are si betoniera, adica acel tambur care are beton in el si este folosit pentru transport.

Exista si betoniere care au pompa de beton cu brat, dar cu raza mai mica de actiune

Jacob46

Ieri la nodul A0-A1 am observat un container pe care scria BAXCOM. Nu renuntasera la colaborarea cu Aktorii?

Duta C

Baxcom??? Ce bine ar fi!!

GIV

cred ca pe lotul celor de AKTOR problemele mai mari sunt pe partea de terasamente decat pe partea de structuri

Ionut

Cei de la Baxcom sunt pe A0 la greci dar... vedem câți purici fac. Cred că urmează o vizită API la Aktor, prin birouri... vin multe semnale proaste și din dronă sunt de filme proaste gen ST2.

dragos68

Daca nu gresesc - astazi se fac 3 ani de la lansarea licitatiilor pentru A0NL1 si A0NL3.

Deci - La Multi Ani ! Si la mai mare !!!

Si-altadata, si-altadata, o s-o facem si mai - si mai lata !!!