Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

12 Members and 18 Guests are viewing this topic.

TeoH9

Le e lehamite sa-i declare castigatori asa ca lasa lucrurile sa mearga din inertie.
Aparat birocratic romanesc at its finest  ;)

NGC

Horatiu, ai dreptate. Din punct de vedere legal trebuie emis noul raport al procedurii care poate fi si el contestat. Am uitat sa trec propozitia din mijloc cu raportul procedurii si am corectat acum. Merci!

oneway

Sa vedeti si sa nu credeti :lol: La nodul A1-A0 pe directia Bucuresti-Pitesti s-au turnat radierele pentru primele doua randuri de pile, iar pe directia Pitesti-Bucuresti deja montau armatura pentru primul rand de pile :zen:. Fara poze cu minunea din pacate... eram la volan.
A0S3 - Aprilie/Mai 2025

Duta C

Multumim oneway.Poze dupa ce cresc unpic peste citeva luni :D

MCI

@NGC

Mulțumesc frumos pentru clarificari si răspuns!
Acum pentru A0 Nord L1 din octombrie de cand au fost declarati castigatori Pizzarotti, au depus contestație împotriva lor tot ei ??? si nu stiu ce s-a mai intamplat. Dar totusi nu exista niste termene clare in lege pentru
a solutiona un proiect important, zic eu?
Referitor la A0 Nord 3, stiu epopeea cu chinezii, dar totusi, cat ii ia CNAIR ului sa evalueze o oferta? La fel, nu exista termene si aici?🤔

alexd4u2

A0 Sud, Lot 1 - Filmarea continua de la DN4 pana la A2 (capat Lot 1 Sud):

TibiV

Nodul A0-DN5 de la Ionut Ivasca.
"Toate grinzile sus":

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

pasa_andrei

Mai avem inca un pasaj la DN5 de ridicat. Un pasaj cu 1 banda/sens.

danutzu_1069

Nu, are doua benzi o banda pe sens...

LE: scuze pentru tampenia spusa... mintea era.. plecata aiurea...  :lol:  :lol:

dr4qul4

e pasajul pentru bretea, va avea doar 1 banda pe sens, 2 in total: se coboara spre Bucuresti si se urca dinspre Giurgiu
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

alecu26

Pe lângă pasaje eu zic ca deja întârzierile la balast stabilizat și asfalt sunt irecuperabile.
Pt a avea timp sa termine trebuiau deja sa aibă sectoare întregi asfaltate măcar cu stratul de baza, incipient panouri fono și chiar parapete pus.
Nu am date privind capacitatea stației de asfalt dar încet încet se va apropia de capacitatea maxima de produs asfaltul necesar terminării pana la 1 Decembrie 2022.
Sa speram ca în săptămânile următoare vom vedea măcar balast stabilizat plasat pe mulți kilometri. (Sectorul de proba e facut).
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

EugenRo

Ce se intampla cu acel giratoriu de pe DN5? Ramane acolo numai pentru intors?
De ce iesirile dinspre cladirile laterale nu se inteapa direct in el ci, in mod imbecil, cu cativa metri mai inainte?!  :bash:

carutasul

Azi venind spre A3 am văzut că a apărut o îngustare și un indicator cu "acces șantier" acolo unde presupun că va fi intersecția cu A0. Au mai progresat documentele în privința asta? Că pot înțelege că se fac lucrări la sol (nu se "construiește" nimic) fără autorizație, dar lucrările pe A3 sunt ceva mai mult de atât. Nu că m-ar deranja, cu cât mai repede... Sau e o altă lucrare și nu am identificat eu bine locul?

pasa_andrei

Autostrada A0 Sud -Lot 2 - Nod DN6

Primele grinzi montate si la DN6.

Enjoy!

TibiV

Nodul A0-A2 filmat de Ionut Ivasca pe 27 mai:

Mama proștilor este mereu gravidă... :)