Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

11 Members and 23 Guests are viewing this topic.

dr4qul4

Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

carutasul

Un mic "breching nius" de la DN6, programul "prima grindă"  :)
De fapt sunt deja două, am văzut cu uimire:

Powered by API/PUM imgur uploader
Pe cealaltă parte sunt turnate câteva părți din culee iar la pila de la marginea șoselei sunt la faza pe fierărie. Mă așteptam să aștepte să termine pilele, dar dacă s-au apucat înseamnă că până ridică grinzile celelalte plănuiesc să fie gata și cu pilele.

TibiV

Nodul cu DN5 filmat de la sol de Ionut Ivasca:

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

carutasul

când am plecat spre birou tocmai terminau de așezat a treia grindă.

Ionut

Premieră absolută: Autostrada A0 Nord între A3 și DN1 - 12.05.2022
Tags: A0N2 A0NL2 prima filmare din dronă.

* Iertare pentru zonele sacadate din filmare, din păcate am avut probleme tehnice (card neperformant). Facem mai bine data viitoare.

Ionut

Păi ce faceți mă, nu ziceți nimic? Premieră, alea alea. :lol:

GIV

^ wow, deja au produs grinzi...

Drive_140

^^
Toată lumea tace și așteaptă arestarea conducerii API pentru încălcarea NFZ :)

Ionut

Așteptam discuția asta cu NFZ. Interesant e că s-a putut filma, A0 e la limita NFZ din ce înțeleg.

@GIV
Păi nu prea au ce să facă. Nu au AC. :lol:

raulbogdan23

Felicitari pentru filmare si la cat mai multe!  :cheers:

Pentru mine nu e ceva wow faptul ca s-a putut filma si am mai zis in trecut ca trebuie incercata o coordonare cu ROMATSA.

Am filmat si eu in preajma aeroportului (intradevar cu mai putine miscari decat pe OTP si chiar la 100 m de pista) cu coordonarea ROMATSA si a unor documente emise de ei poti debloca in aplicatia dronei zonele NFZ (cel putin pentru dronele DJI)

mirceaeliade

tin minte ca acum nici 2 luni au aparut primele semne pe A3 si acum vad ca au o fabrica deja functionala dincolo de movilele de balast.  cum de au facut atatea pe lotul asta daca nu au inca AC?  vad deja un viitor spatiu de servicii deja decupat.  pot decoperta fara AC dar sa puna balast peste decopertare le trebuie AC?

TeoH9

Noi: cu tot cu aprobare Romatsa si promisiunea de la producatorul dronei ca ne deblocheaza pentru o ora zona "rosie" (NFZ) la noi drona pur si simplu n a vrut sa se ridice de pe sol. Sunt solutii sa-i bruiezi gpsul dar iti asumi riscul ca o poate lua razna oricand si sa se prabuseasca si sa ramai cu paguba de o mie de euro

TibiV

Nodul A0-DN5 de la Ionut Ivasca:

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

CătălinL

Din păcate incepe sa se contureze din ce in ce mai bine faptul că nu se va da nimic în folosință anul acesta din A0.In ritmul acesta, să sperăm că loturile turcilor vor fi gata în decembrie 2023.