Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

7 Members and 37 Guests are viewing this topic.

TibiV

Quote from: vm75 on May 06, 2022, 02:12:15 PMLa Euroconstruct creste iarba

Eu cred ca Euroconstruct are un contract mai bun cu Ministerul Agriculturii. Cum sa lasam pamantul "sa se odihneasca" un an sau doi, pentru recolte mai mari. Ca la viteza asta nu vedem asfalt acolo decat peste un cincinal sau doua....  :(
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

madac

Cateva poze din seara asta din Joita de pe lotul Aktor:

Powered by API/PUM imgur uploader

Attreyu

Confirm si eu disparitia intempestiva a EuroConstruct, aveau punctul de lucru la 200 de metri de casa mea.

La inceputul saptamanii si-au demontat toata cosmelia, au luat utilajele si au disparut ca magarul in ceata, au ramas doar cativa maidanezi care se aciuasera pe langa baracile muncitorilor si care acum au ramas fara obiectul muncii.

TibiV

Ionut Ivasca a trecut pe la nodul A0-A2...

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

florin74

^^^ Deci se pare ca Aktor a preluat oficial partea Euroconstruct... stiam ca urma sa se semneze contractul de cesiune in perioada asta.
In alta ordine de idei, la Aktor s-a clarificat treaba. Razboiul intern intre olandezii si vechea grupare de actionari a luat sfarsit, cei din urma au facut exit, olandezii au lansat vineri o oferta publica de preluare, iar cei care au preluat partea vechilor actionari a facut o intelegere cu olandezii.

carutasul

Asta sună ca un vis împlinit :)
Bănuiesc că nu au putut să îi scoată pe Euroconstruct decât fie cu acordul lor fie pentru neîndeplinirea evidentă a părții lor din treabă și din cauza asta a durat.
Să sperăm că o să vedem veștile bune și în teren în curând...

carutasul

În altă ordine de idei, nu a ajuns nimeni cu drona pe la Dumitrana zilele astea?
Sâmbătă era ceva agitație și aș zice că se vedea un finisor; am încercat să ajung acolo cu bicicleta dar m-a interceptat un paznic ( ei altfel sunt foarte politicoși și cumva se mai fac că nu te văd, dar nu am vrut să forțez nota) și m-am întors... aș bănui că fie așterneau asfalt de probă fie balast stabilizat, dar nu am mai ajuns. Din stradă de pe drumul către Dumitrana nu se vedea, e un pic mai departe.

MCI

Super vesti!! Sa speram ca pana la finele anului 2023 avem A0 Sud complet cu olandezii, dar sa nu apara si aici probleme cu balastul!

bacovia

Povești cu olandezi tot auzim de 3-4 ani. Aktor tot o firma de c*cat a rămas.

danutzu_1069

Apropo de fabrica de grinzi a turcilor de pe A0 Sud...
Este un SRL separat... https://www.ilgazconstruction.com/#top
iar pe GMaps au poze de la montajul grinzilor...
https://goo.gl/maps/ETPbQK9bVw2aRgy67

carutasul

@MCI deocamdată asta cu asfaltul de probă o punem la neconfirmate :)

alexd4u2

Filmare pe autostrada A0 Sud, Lot 3, tronsonul cuprins intre parcarea de scurta durata Darvari si DJ 125 Domnestii de Jos - Teghes.

alexd4u2

Autostrada A0 Sud, Lot 2, Nod DN6: