Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

9 Members and 24 Guests are viewing this topic.

Senerslav

Salutare oameni dragi, am si eu o curiozitate cu referere la lotul Lotul 4 din Segmentul Nord, dintr-o sursa http://www.130km.ro/a0.html pe care o accesez uzual, observ ca lotul 4 are atribuit durata de proiectare: 12 luni si durata de executie: 18 luni. Contract semnat in august 2020. Ne poate spune cineva care daca nu e cu suparare care este stadiul acestui lot ? Drumuri cat mai bune!

Senerslav

am descoperit si cauza, las acest link poate ajuta si pe alti curiosi https://economedia.ro/autostrada-de-centura-bucuresti-nord-umb-incepe-lucrarile-pentru-construirea-lotului-4-de-abia-la-sfarsitul-anului-viitor-desi-contractul-este-semnat-inca-din-mai-2020-cnair-explica-intarzierea-pr.html#.YnAkc4fP23C
Pe scurt :
Autostrada de Centură Bucureşti Nord: UMB începe lucrările pentru construirea lotului 4 de abia la sfârşitul anului viitor, deşi contractul este semnat încă din mai 2020 / CNAIR explică întârzierea prin ,,studiul pe patru anotimpuri" necesar pentru zona protejată Cernica.

stire din 02 noiembrie 2021

paullie

Da. A fost si pe forum o discutie destul de scurta, se aflase câte ceva despre studiul asta de mediu. Multumim pentru link.

Acuma nu prea dezbatem subiectul acesta pentru ca:

1. Nu ne facem probleme ca UMB nu o face in termenul contractual
2. Oricum ar fi muzeu fara A0N3

GIV

^ nu inteleg de ce nu au procedat exact ca pe a3 la poarta salajului (lot UMB) iernut tot a3  si sa fi prelungit putin lotul astfel incat sa se poate organiza un giratoriu cu Dn3   :dunno:

panzer

Mult mai importanta ar fi o bretea de acces din DN2 catre lotul 2 tot al UMB-ului.
Asa cum se va face access din Joita catre lotul Aktor.

florinp

Pe A0 Nord Lot 1 stadiul de la CNAIR este in contestatie la CNSC.
Este real acest status,nu am mai gasit nici un dosar in contestatie?
La fel cred ca este si pe Lot 3.

Stie cineva care este blocajul pe aceste loturi de nu se poate anunta un nou castigator?

hefaistos

A0N4 ar fi utila cu o descarcare temporara (giratoriu) in DN3.
Insa doar daca TS isi termina macar dublarea DNCB de la DN2 la DN3.
Asta deoarece A0N3 deja isi proiecteaza inaugurarea dincolo de 2027 
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

pasa_andrei

A0 Sud-Lot 2

Portiunea DN6-DN5

Se tot vorbeste despre o deschidere partiala in decembrie 2022.

Stadiu fizic de 53% la inceput de aprilie nu ne zice prea multe, avand in vedere realitatea din teren.

Incepem sa punem pariuri, sunt putin sceptic, inca nu avem nici macar 1m de balast stabilizat, nu mai vorbim de asfalt.

Cele 4 pasaje peste autostrada (Buda, Dumitrana, Dumitrana 2 si Darasti) sunt la stadiu de radier + finalizare pasajul peste CF Bucuresti- Port Bucuresti.

Ma uit la Porr de exemplu (Sibiu- Boita) care tot in decembrie se va finaliza si sunt mult mult in fata. Nu stiu...

Va las videoclipul mai jos:

EnjoY!

CapitanulPtk

Multumim pentru filmare. Pare o autostrada fantoma, aproape in nicio filmare nu vezi pe cineva muncind.

carutasul

probabil depinde și de orele de filmare dar ce e drept par a avea program de birou, eu ies cu bicicleta după 18 și nu văd pe nimeni la întins balastul... In schimb la descărcat se aud până seara târziu, de multe ori și noaptea. 
În altă ordine de idei, la DN6 s-au apucat în sfârșit de culeea dinspre Aktor, mai au și pilele de lângă șosea de făcut, după asta probabil vin cu grinzile...
Azi am făcut un mic ocol pe A1 spre casă pentru că am vrut să îmi confirm ce am văzut și sâmbătă: la nodul A0-A1 pare că totuși e activitate serioasă, chiar dacă sunt în general foarte în urmă și încă mai au foreze pe lot; multe camioane, m-am intersectat cu unul pe care scria Baxcom, prieteni vechi... Până la urmă în afară de nodul ăsta mai au doar un pod sau două peste fluviile Ciorogârla și Sabar, în rest e ca în palmă, ar putea recupera dacă ar fi strânși puțin cu ușa...adică dacă nu termină la anul chiar ar fi rușinos :)

oneway

^ Astazi dimineata se intindea balast pe partea cu organizarea de santier la A1-A0.
A0S3 - Aprilie/Mai 2025

madac