Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Ionut

104 grinzi unde? În tot nodul DN5?

pasa_andrei

Doar peste primul pasaj peste DN5. Cel din imagini. Mai exista un pasaj peste DN5, tot in cadru Nodului DN5, dar este la stadiu de radier.

danutzu_1069

Acu' sa ii vedem pe turci cum se misca la supra-betonare....

Nu am vazut sa produca predale (inca)...

Tavi

^ în alt week-end și, probabil, cu o altă deviere

hefaistos

Surprinzatori de occidentali turcii astia prin respectul fata de trafic. Desi au facut devierea extrem de civilizata, au lucrat foarte repede si probabil la ora asta se circula iar pe drumul principal.
Prin comparatie la pasajele Berceni si Oltenitei au inghetat niste devieri absurde si nu se grabesc absolut deloc sa ofere solutii imbunatatite de trafic.
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

bekxy

De câte ori mă uit la filmările de la Sibiu-Boița am tot mai puțină încredere că A0 sud l1+2 vor fi gata mai devreme de 3 ani... De acum încolo. La l3 nici nu mă pot gândi.
Adică, nene, oamenii ăia mută dealuri acolo, e un furnicar de utilaje și de muncitori, în vreme ce pe A0 e o pustie...
Ne bucurăm că au ridicat grinzile... De la grinzi la pasaj în circulație, cu ritmul lor, mai puțin de 1 an nu le ia. Unde mai pui restul structurilor, corpul de autostradă, asfaltul, finisajele...

hefaistos

Mai uita-te.
Pe lotul 2 doua din cele 3 pasaje complexe au deja mare parte din grinzi sus.
Ce-i drept, mai sunt predalele, armare si suprabetonare etc. Dar progresele sunt semnificative, mai ales ca lucrarile sunt cam pe la jumatatea timpului contractual.
La nodul A0 A2 progresele la elevatii au fost majore in ultimele luni.
La partea de terasamente mai au de lucru dar si timpul contractual mai e.
Daca te uiti la PiSi 1, uita-re cu gandul ca lucrare aia e la 4-6 luni de finalizare.
Daca vrei sa vezi cum nu se lucreaza uita-te la Tirena Scavi pe DNCB sau Aktor pe A0.
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

danutzu_1069

@bekxy , depinde cu cine compari ritmul de lucru, asa cum spunea si colegul @hefaistos .... La cei mentionati as adauga si trista amintire cu pizzaroti.

Ar trebui sa iei in considerare si faptul ca la terasamente abia acum se poate incepe lucrul.... si dupa cum vezi... se lucreaza si la terasamente...

Ionut

Se mișcă decent Alarko față de așteptările mele. Bine, acum dacă vreți să-i comparați cu UMB... Eu apăs DN5-DN6 inaugurat în acest an la fiecare ocazie pe care o am în presă.

pasa_andrei

Clipul promis de aseara. Trafic reluat pe DN5 inca de ieri seara.

Au ramas teoretic 6 grinzi de montat pe banda de coborare, dar care nu incurca traficul.

Momentan ploua, sunt blocat la sol. Voiam sa trag o fuga la Aktor sa vedem ce mai fac.  :lol:

Enjoy!

danutzu_1069

Eu astept sa ii vad la supra-betonare... (cofrare, armare, turnare beton, etc)
Eu spre sa lucreze cu cate o echipa la fiecare pasaj..  Pe cele 2 loturi sun destule lasaje mari, plus podul peste Dâmbovița...

danvoicu

Eu sper si mai mult, dar se pare ca ei nu sunt de aceeasi speranta cu noi. Mie imi pare totusi ca nu se omoara cu lucrul. Eu cred ca ca puteau fi mult mai avansati si fara un efort prea mare. Dar de. Se pare ca noi suntem contagiosi cu lenea si nepasarea la natii care in alte locuri rup.

danutzu_1069

Trebuie sa intelegeti ca forta de munca / utilaje mai multe inseamna costuri mai mari si neincadrarea in buget. Pentru ce?  Sa termine mai repede fara vreun beneficiu? Si cu profitul redus (pentru ca se duce in bugetul lucrarii). Si asa zic eu ca s-au cam țepuit cu balastul...

danpandrea

Atât timp cât se încadrează în termen, mie îmi convine. Ăsta trebuie să fie normalul.

bekxy

Care e logica pentru care două deschideri au grinzi doar din 2 în 2?