Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

2 Members and 18 Guests are viewing this topic.

pasa_andrei

Printre putinele poduri pe care o sa le vedem pe A0 Sud.

Podul peste raul Sabar, este situat undeva la aproximativ 1.5km de nodul DN5.

Lucrarile inainteaza si aici in ritmul obisnuit de Alarko, este cel mai mare pod de pe lotul 2.

Pe lot 1 avem podul peste raul Dambovita, la care momentan nu se lucreaza.

Pe lotul 3 avem un pod peste raul Ciorogarla.

Asadar, putine lucrari de arta vom vedem pe A0 Sud.

Enjoy!

danutzu_1069

Daca la nod DN5 au nivelat / compactat pamantul din zina pilelor inseamna ca urmeaza sa aduca grinzi, si sa le ridice (probabil)

pasa_andrei

Sunt asa de cel putin 2-3 saptamani.

Fred

Pe lotul 1 mai apare un rau, Calnau, si un pod peste el. Il vad pe harta, un pic la est de nodul cu DN4, nu stiam ca exista asa ceva.

electron

Incepand cu min 4 din video, la intersectia cu LEA 400 kV au cam hacuit normativele , au mers din exceptie in exceptie (unghi de intersectie, distanta intre ax lea si marginea autostrazii). Sagetile cred ca le vor respecta totusi ca nu-s nebuni...

vm75

Am mers astazi pe (langa) lotul Aktor. Se lucreaza doar la structuri in cateva puncte. Marcu a disparut din peisaj, dar erau ceva utilaje si muncitori pe santier. Fata de ultima mea vizita din decembrie mi s-au parut mai prezenti cei de la Aktor si aproape complet absenti cei de la Euroconstruct. Pun si cateva poze, incepand din Bacu/Joita pana la Clinceni

Intre capatul dinspre Nord al lotului si nodul cu A1 nu s-a mai intamplat nimic, doar au decopertat (oricum, bucata va ramane nefolosita pana cand / daca vecinii de la Pizza (sau cine mai rezulta dupa contestatii) finalizeaza lotul 1 din A0 Nord

La nodul cu A0 lucrau doua foreze, cate una pe fiecare parte a A1

S-au conturat frumos bretelele dupa decopertare, din pacate nu se vede bine din ce am fotografiat eu. Intre nod si padurea Ciorogarla au avansat bine fata de data trecuta, au demolat si decopertat aproape complet, lucrau la podul peste raul Ciorogarla

Mai era ceva miscare langa parcarea din Darvari, dar nu se vedeau lucrari la podul peste Sabar, nici la trecerea peste magistrala CF Bucuresti-Craiova. Bucata dinainte de CF e ultima care nu e nici macar decopertata.
Dupa CF era iar ceva activitate, inainte de drumul Domnesti-Teghea, dar par mai degraba descarcari arheologice

In zona Domnesti era liniste. Doar in zona organizarii de santier Euroconstruct au pus ceva balast la terasamente, pe aproximativ 1 km.

Se mai lucra (timid) intre parcarea unde e organizarea Euroconstruct si DJ Clinceni- Ordoreanu. Dupa DJ spre lotul 2 au mai decopertat ceva, dar cred ca mai au de lucru pana sa ajunga cu decopertarile pana la DN 6.

Asta a fost, poate se mobilizeaza mai bine la primavara

horatiu.cosma

La Bâcu la limita cu A0 Nord 1 va fi descărcare temporară până se termină A0 Nord 1.

alecu26

Aktor mai trebuie sa ii convinga pe subantreprenorii de la A10 sa vina sa lucreze pt A0, cand facuturile pentru hei rupul din Octombrie, Noiembrie Decembrie sunt in asteptare.

Am inteles ca si preturile de la A0 sunt destul de mici si are in general probleme Aktor in a gasi subcontractori pe banii aia. Mai ales cele cu manopera intensiva...gen montat fier.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

panzer

^super veste Horatiu. Mai ales ca A0N1 nici nu e semnat inca.

Siciltir

Pe A0 lotul Aktor s a inceput demolarea construcțiilor existente la pasajul peste DJ 601, vis a vis de pădure.

Siciltir

^ și dovada la ceea ce spuneam mai sus.