Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

1 Member and 8 Guests are viewing this topic.

Duta C

bekxy

Și eu am întâlnit azi pe la 10, pe A3, între București și Gherghița, vreo 15 camioane spre București și am depășit 6 spre Ploiești.

Siciltir

Aktor a ajuns cu defrisatul până la DJ 601.

carutasul

Bine, nu pot să mă pronunț asupra cantității primite, dar cert e că grămezile cresc. O să văd zilele următoare când mai trec să fac o poză-două.

dr4qul4

Mi se pare incredibil ca sa ii pui sa faca 100 de km si 2h in plus (in weekend sau noaptea ca ziua ar fi masochisti) doar pentru ca trebuie balast de Prahova nu de Arges. Inteleg ca nu e perfect cel de Arges, dar nu exista aditivi pt el? Adica altii au pus pamant cu aditiv si a fost bun, dar asta nu se poate imbunatati?
Si totusi turcii gasesc solutii.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

RaduG

Probabil nu e rentabil. Ca sa adaugi granulațiile lipsă, trebuie să le cumperi de la o stație de sortare (concasor, carieră, etc) și să le adaugi, în proporțiile necesare. Adică altă stație, cu dozare etc salariați și costuri.
Mai mare daraua decât ocaua pentru un banal material, al cărui singur cost de producție este excavarea.

hefaistos

Excavarea si transportul. Cred ca pretul transportului devine mai mare decat cel de achizitie. Sau pe acolo.
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

pasa_andrei

Primele vesti bune vin de pe lotul 3 -Aktor . :D. Da stiu, nici eu nu m-am asteptat.  Vedem niste utilaje destul de mari la inceputul clipului. Nu ma asteptam sa i vad atat de devreme in teren. Au primit ordinul de incepere pe 01.09.2021. Au taiat copacii deja din padurea Ciorogârla. Ce mi se pare fenomal este ca exista case noi pe traseul autostrazii. Casa din imagine (4:24) nu cred ca are mai mult de 2-3 ani. Nu stiau ca o sa exista un A0 in viitorul apropiat. Ireal.

PS:Pe lotul 2 ziceam ca vedem anul asta asfalt. Nu mai vedem nimic, poate daca avem noroc sa vedem niste grinzi montate la DN5, iar deschiderea se intinde spre finalul lui 2023 in conditiile actuale. Revin zilele urmatoare cu un clip de pe lotul 2.

DarkFranck

Dacă și la loturile astea o lălăie și din 2 ani de execuție ajungem la 40 de luni, ce să mai zicem. Există riscuri să nu vedem tot A0 Sud gata nici în 2024, ceea ce înseamnă că s-ar putea să avem loturi gata pe A0 Nord înaintea ultimelor loturi din A0 Sud.
Fluctuat Nec Mergitur

GeoRo

Multumiri pentru filmare, Andrei! Nu credeam ca o sa spun asta, dar imi place mai mult mobilizarea Aktor pe acest lot decat Astaldi pe PiSi 5  :lol:

Alexander

Am trecut ieri pe DN4, nu am vazut nimic miscat fata de acum aproximativ o luna, poate si mai mult. Pe cateva bretele unde a fost doar decopertat se vedea cum creste vegetatia. Dezamagit. Ar fi hilar ca Aktorii sa termine inaintea turcilor.

dr4qul4

lotul 1 (DN4) are sanse bune sa fie reziliat. Nu face nimeni pod cu gabarit de navigatie dupa ce a licitat pod normal peste Dambovita (ca asa i s-a cerut atunci)
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

voicul

Chiar nu intra in aia +10 +15% aditional?
Nu stiu daca il reziliaza. Cum are putere legislativa CNAIR sa forteze transformarea podului, fara bani in plus? Contractul e pentru pod normal.

Bun progres pentru Aktori. Eu zic ca aici nu o sa fie ca la A10 si il dau gata "repede".

carutasul

eu aștept să văd când scrie "Marcu" pe mașini, atunci devin optimist :)

horatiu.cosma

Nu se face niciun pod cu gabarit de navigație, relax.