Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 9 Guests are viewing this topic.

carutasul

Astă-seară, pe la 8:30 sau mai târziu încă mai basculau balast la intersecția cu DC20; pompa era tot acolo dar nu mergea, presupun că s-au lăsat păgubași, nivelul apei e cam la 1.60m cât e și în fosta mea "fosă septică" ( nu am făcut-o fără fund, dar tot se infiltrează)  și în canalul de pe lângă casele noastre. Nu cred că au ce face cu apa înainte de două săptămâni când probabil se retrage în mod natural... E destul de dificilă situația cu apa prin zona asta.

dr4qul4

QuoteE destul de dificilă situația cu apa prin zona asta.
Chiar periculoasa cand e vorba de turci  :lol:
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

carutasul

danutzu_1069

Asta ar fi aroganta maxima, sa ii pui pe turci sa sape la autostrada si sa descopere vreo armura sau sabie de pe vremea otomanilor...

kola

Salutare colegi i-am prins la treaba pe cei de la Aktor. Erau cu un buldo-excavator si un excavator + cativa oameni pe langa ele.
Si dovada:

alin2pas

+1, ai reușit ceva ce e mai greu decât să câștigi la loterie  :lol: :lol: :lol:

oldtimercraiova

Practic sunt aproape toti muncitorii Aktor-ului.  :lol:

carutasul

Nu pot să mă plimb cu bicicleta și să nu împart cu voi :)
Inițial am vrut să văd dacă pot ajunge de pe DC20 la DN6 pe autostradă, dar nu am putut merge până la șosea, erau niște mormane pe acolo și nu m-am complicat

Powered by API/PUM imgur uploader

TibiV

+1

Pozele astea ar fi meritat un DSLR...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

carutasul

am două mâini stângi când e vorba de poze. Taică-meu ( care făcea poze alb-negru prin anii '70 -'80) n-a vrut să mă învețe, ca să nu mă enervez și eu ( erau substanțele proaste și de multe ori nu ieșeau ca lumea din cauza lor, trebuia să tot repete băile ... ) :)   Dar cred că va trebui să îmi iau totuși un aparat, uneori am parte de diverse surprize: ieri mi-a ieșit în cale un arici mare de tot, până să scot telefonul a dispărut în porumb :)

pasa_andrei

FINALLLLYYY!!!!   :D :D :D

DĂM OFICIAL STARTUL LUCRĂRILOR PE: A0 SUD LOT 3 + A3 MIHĂIEȘTI - ZIMBOR

Două dintr-o lovitură. Astăzi am emis autorizații de construire pentru două proiecte care, odată finalizate, vor fi mană cerească pentru zona metropolitană a Bucureștiului și inima Ardealului.

➡️ În primul rând, avem autorizație de construire ,,proaspătă", dată pentru lotul 3 (între DN6 - Bragadiru și A1) din Autostrada de centură a Bucureștiului, semi-inelul sudic.
Compania elenă care lucrează aici a făcut deja activități de pregătire a terenului (marcarea șantierului, drumuri de acces, arheologie, defrișare, deminare). Voi urmări îndeaproape lucrările și voi face tot ce-mi stă în putere ca proiectul să rămână în grafic. Nu mai accept întârzieri cum s-a întâmplat cu finalizarea peste termenul contractual a proiectului tehnic.
Tronsonul va cuprinde:
✔️ 9 pasaje și 4 poduri,
✔️ un nod rutier la intersecția cu A1,
✔️ o parcare de scurtă durată și un spațiu de servicii - ambele în oglindă.
Conform contractului, lotul 3 (18 km) va fi finalizat în 2023 - an în care, de altfel, vreau să deschidem circulația pe întreaga secțiune de sud a A0.

Sursa: https://www.facebook.com/catalindrulausr

pbh

Sa vedem acum... un AKTOR grabit :zen:

RaduC

Intrebarile mele sunt urmatoarele:
1. Este lotul A0 Lot 3 liber de sarcini pe intreaga lungime?
2. S-a dat ordinul de incepere a lucrarilor?

RaduG

O veste foarte bună, deja proiectarea a întârziat enorm pe A0 lot 3. Mă îndoiesc sincer că Aktor va ,,livra" în termenul contractual, mai ales că sunt maeștri în claim-uri. Iar din ce văd, statul abia acum a luat avânt la relocări de utilități pe loturile 1 și 2, la mai bine de jumătate de an de la începutul lucrărilor.