Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 11 Guests are viewing this topic.

kola

Se intampla ceva pe lotul Aktor. Sa fie oare semne ca urmeaza sa intre in teren?
Intersectia A1 cu A0.  Pozele sunt facute exact intre delimitarile cu stegulete.

dr4qul4

Practic pe lotul 1 se lucreaza doar la nodul cu A2.
Mai au probleme cu exproprierile?
nimic la podul peste Dambovita, semn ca incurcatura e mare acolo. in rest lotul e  simplu
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

Feri

carutasul

O poză făcută de soața mea în drum spre piață :)  S-au mișcat foarte bine cu stâlpii în zona Bragadiru, să sperăm că și în celelalte zone. Până la urmă și cei de la Transelectrica stau în București, au un interes personal să se facă...

Powered by API/PUM imgur uploader

sm33

Se lucrează pe nodul A0-A1! Un excavator, o basculanta, poate sunt mai multe, și un buldoexcavator decoperteaza terenul la viitorul nod. Încerc sa fac și poze mai târziu!

minisoferul

Inseamna ca Aktor a finalizat proiectul tehnic? Toata lumea asteapta vesti despre acest lot.

sm33

O sa încerc sa fac și câteva poze. Dar plec spre Sibiu și nu știu când le pot urca. Încerc!

sm33

Scuze pentru calitatea pozelor. Am încercat sa fac de pe podul peste autostrada, dar traficul nu mi-a permis sa opresc

voicul

Eu cred pana nu vad (mai multe poze)  :lol:
Increderea in Aktori se duce aproape spre 0. Si ei oricum fac din orice piesa lucrata o drama nationala.  :(

E bine ca au intrat la mutat balarii, poate in 1 - 2 luni incep si constructia efectiva.  :(

reed

Pastreaza traditia in constructia de autostrazi, cu un excavator si o autobasculanta. :rant:

Dominik

Wow ce desfasurare de forte !!!  :lol:
You're in Steelers Country

dr4qul4

Actorii astia isi fac impecabil meseria. Ei chiar stiu sa mimeze munca!
Sa vedeti ce drama de Oscar iese la primul stalp LEA ce va trebui relocat. Trilogie, nu oricum.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

adiarc

^ si pe A10,dar si aici ,aktorii sunt calul troian al infrastructurii romanesti...nu invers ca acum peste 2000 de ani
"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

DESFIINTATI compania Antiinfrastructura

kola

Salutare colegi.
Auzind de la sotie ca Aktor era la lucru azi am zis sa ma urc in masina si sa dau o fuga pana acolo. Pana am ajuns trecuse de ora 18:30 si nu am mai prins nimic in teren.
Am prins 2 excavatoare cu 2 camioane parcate frumos in curtea lor.

Am parcat si am urcat pe pod sa pozez mai bine ce au lucrat. Aici aveti dovada

Ce nu prea se distinge in poze este un drum ce pare a fi tehnologic perpendicular pe sapatura.