Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

3 Members and 20 Guests are viewing this topic.

alecu26

@sm33 era de asteptat ca asta se va intampla. Mai urmeaza sa vina si cei de la Mediu sa ingreuneze exploatarea balastului si meniul e complet.

Eu totusi nu inteleg cum fac aceste licitatii cei din firmele de ctii. Se presupune ca nu sunt copii, ca viziteaza zona, ca culeg informatii, ca le sar in ochi ciudatenii, etc, etc.

Cred totusi ca Alrako va duce la bun sfarsit proiectul, dar fiind probabil pe zero sau pe minus usor cu banii, vom vedea o chinuiala gen Pizza si Aktor.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

sm33

Quote from: pasa_andrei on April 14, 2021, 01:19:36 PM
Cine nu s-a inteles la pret cu cine? Cel care vinde balast cu Alarko sau cine cu cine?
Aici presupun. Probabil cel care vinde balast cu Alkaro. Cert este ca s-a sistat transportul de balast momentan. Cel putin firma de care  stiam eu m-a anuntat ca nu mai face transport. Daca aflu mai multe , claxonez! :) Sper sa fie doar un mic obstacol in calea realizarii autostrazii, sau sa fiu nevoit sa imi pun "cenusa in cap" pentru distribuirea de informatii neadevarate.
Sincer, speram sa pot veni cu vesti bune legate de lotul 3, dar....

pasa_andrei

Pana una alta vin eu cu nou video de pe A0 lotul 2. Mobilizarea din punctul meu de vedere a crescut. Au atacat aproximativ 12km din cei ~17km. Pe ultimele portiuni ramase neatacate sunt probleme dpdv. exproprieri care se rezolva luna asta. Mi-a placut ca au inceput si la nodul DN6, a aparut si a 2-a foreza. Relocari in curs la DN6.

Enjoy!

carutasul

ai scris 15.04 ?  Asta e mâine :)

pasa_andrei

Stiu ce se intampla in viitor :))). Am corectat. Mersi mersi

carutasul

păi atunci pune-o direct pe aia de la inaugurare :)

TS30

Autostrada de Centură București Sud: Încep lucrările pe lotul 3? Grecii de la Aktor au pus stegulețe pentru marcarea traseului @sursa Economica.Net

adiarc

destul de jenant sa ocupi spatiu editorial pt niste amarate de stegulete si sa o prezinti ca jalnicul si mult prea folositul breaking news
"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

DESFIINTATI compania Antiinfrastructura

voicul

Vad ca stalpul de la 13.+ rezista desi acolo e AC de 1 an.

panzer

Te rog frumos, lasa-mi stalpul in pace! :lol: Il cheama Selim! O sa ii scot certificat cand moare. Dupa ce cade Selim la datorie o sa incep sa numar 30 de luni termen contractual.

Poti sa iti adopti si tu un stalp la Aktor. Sa il numesti Zorba sau Tezeu ;)

GAC

Multumim de filmare +1;
Ritmul este acceptabil, dat fiind faptul ca au prioritizat structurile.
In ceea ce priveste utilitatile, atata vreme cat nu se suprapun peste zonele cu structuri complexe (gen Teius sau Alba nord) nu este capat de tara. Totusi, acea relocare care am inteles ca necesita licitatie independenta, ma sperie putin. Totusi, fiindca vorbim de o lucrare cu un caiet de sarcini scurt, ma astept ca procedura de licitare / evaluare / contestatii sa fie de relativa scurta durata (fata de aceleasi etape aferente unui lot de autostrada).

danutzu_1069

Nu stiu daca a remarcat cineva acea foreza care nu este in zona de lucru de langa drum... Aia se ocupa de fundatie pentru relocarea stalpilor LEA...

RaduG

@Panzer Faza cu stâlpul Selim a fost demențială, mi-a făcut dimineața mai veselă. Mulțumesc. :lol:

voicul

florin74

http://portal.just.ro/2/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=200000000392864&id_inst=2

Din lungul razboi al proceselor pe A0

Au contestat in anulare PIzzarotti decizia din procesul asta
http://portal.just.ro/2/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=200000000388146&id_inst=2

Asta e A0 Nord lot3...

Deciziza CNSC
În temeiul prevederilor art. 26 alin. (2) lit. a) si b) din Legea nr. 101/2016, admite contestațiile formulate de CHINA CIVIL ENGINEERING CONSTRUCTION CORPORATION (CCECC), de INTRACOM CONSTRUCTIONS SOCIETE ANONYME TECHNICAL AND STEEL CONSTRUCTIONS si de MAPA INSAAT VE TICARET ANONIM SIRKETI în contradictoriu cu COMPANIA NAȚIONALĂ DE ADMINISTRARE A INFRASTRUCTURII RUTIERE SA.
Admite in parte contestatiile formulate de IC ICTAS INSAAT SANAYI VE TICARET A.S. si de IMPRESA PIZZAROTTI & C. S.p.A. în contradictoriu cu COMPANIA NAȚIONALĂ DE ADMINISTRARE A  INFRASTRUCTURII RUTIERE SA.
Dispune anularea deciziilor de respingere a ofertelor depuse de CHINA CIVIL ENGINEERING CONSTRUCTION CORPORATION (CCECC), de INTRACOM CONSTRUCTIONS SOCIETE ANONYME TECHNICAL AND STEEL CONSTRUCTIONS si de MAPA INSAAT VE TICARET ANONIM SIRKETI, pentru motivele cuprinse in motivarea prezentei decizii si dispune evaluarea tehnica si financiara a celor trei oferte mentionate.
Dispune recalcularea punctajelor tehnice acordate ofertelor depuse de IC ICTAS INSAAT SANAYI VE TICARET A.S, respectiv de IMPRESA PIZZAROTTI & C. S.p.A. in conformitate cu cele cuprinse in motivarea
prezentei decizii.
Dispune autoritatii contractante solicitarea de clarificari adresata ofertantilor NUROL INSAAT VE TICARET ANONIM SIRKETI, respectiv IC ICTAS INSAAT SANAYI VE TICARET A.S privind deţinerea agrementului tehnic pentru lucrările de mutare şi protejare a unor instalaţii CF, conform motivarii.
Dispune autoritatii contractante solicitarea de clarificari adresata ofertantului asocierea SA&PE Construct SRL - Spedition UMB SRL - Tehnostrade SRL ("SA & PE") privind dovedirea experientei similare in servicii de elaborare şi/sau actualizare şi/sau revizuire de Studii de Fezabilitate şi/sau Proiecte Tehnice, conform motivarii.
În temeiul prevederilor art. 26 alin. (5) din Legea nr. 101/2016, termenul pentru punerea in aplicare a dispozitiilor prezentei decizii este de 30 de zile de la comunicarea acesteia.
În temeiul prevederilor art. 26 alin. (6) din Legea nr. 101/2016, respinge ca nefondata contestatia formulata de AKTOR TECHNICAL SOCIETE ANONYME (AKTOR SA) în contradictoriu cu COMPANIA NAȚIONALĂ DE ADMINISTRARE A INFRASTRUCTURII RUTIERE SA.

CAB a hotarat sa pastreze ce a zis CNSC cu exceptia "în sensul înlăturării obligaţiei stabilită în sarcina autorităţii contractante de a solicita clarificări ofertanţilor IC Ictas Insaat Sanay Ve Ticaret A.S. şi Nurol Insaat Ve Ticaret Anonim Sirketi privind deţinerea agrementului tehnic pentru lucrările de mutare şi protejare a unor instalaţii CF. Menţine, în rest, decizia CNSC contestată"

Mare minune daca se clarifica treaba pana la sfarsitul anului.