Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

5 Members and 17 Guests are viewing this topic.

Bachus01

Stau si ma gandesc cam cat a investit ZUBLIN in foreze . Au cateva , si sunt cam noi . Un Liebherr incepe de la 2.000.000 euro in sus

mike_us

Au început lucrările si pe lotul 1? Exista AC dar pe situl CNADR e marcat inca la 0%. Multumesc.

pasa_andrei

Dap. Au inceput lucrarile in mai multe puncte. Momentan doar la decopertari se lucreaza.

mike_us

Mulțumesc @pasa_andrei. Sa speram in primăvara/vara lui 2023 sa se circule pe amândouă si poate se rezolva si cu lotul Aktor. Nu mi se par loturi grele care sa nu poată fi făcute in 2 ani/2 ani si ceva.

pasa_andrei

Loturile nu sunt grele. Dar sunt foarte multe utilitati de relocat , mai ales la nodul cu DN6. O sa vezi cat de curand.  :D

mike_us

@pasa_andrei Faci o treaba excelenta cu filmările tale. Daca si CNAIR anumiți constructori ar face o treabă așa de buna eram departe deja.

ciprebbe

Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

pasa_andrei

Cam cea mai buna mobilizarea de pana acum pe acest tronson. Eu unul sunt ok cu ei momentan. Au crescut ritmul. Au adus utilaje. Momentan ii vad in grafic. Au atacat undeva la 70% din tronson. Singurul tronson neatacat si nefilmat mai sus este portiunea intre comuna Dumitrana si podul CF 1 Decembrie- Port ( portiunea asta are undeva la ~4km) si mai este o portiune de aprox 1km intre nodul DN5 si comuna Sintesti.

Facem si aici un pariu? Vedem asfalt pana la finalul lui august? Poate chiar si experimental?

carutasul

și eu zic că o dată cu venirea primăverii au crescut ritmul, posibil să vedem asfalt, depinde și de planificarea lor ( ar trebui să vedem sigur prin toamnă, pentru că mă aștept să aibă porțiuni de terasament terminate și trebuie protejate). Nu am văzut decât o foreză pe aici ( au terminat la str Bradului și s-au mutat la DN6) dar pare că se mișcă cu destul talent, nu sunt în urmă, să vedem cu fierul cum stau...

stangabriel

Multumim pentru imagini. Mare bucurie inceperea acestui santier.

Posibil sa apara asfalt din orgoliu.

Apropo de umplutura. Nu prea vad camioane dinspre Prahova  sau nu am auzit de cerere speciala din Prahova pt A0 sud. Am semnale ca se pregatesc exploatari pentru A7 Dumbrava -Buzau si pentru A0 nord.

ionut_16

Dacă sunt utilități de relocat, înseamnă că termenul contractual încă nu a inceput să curgă? Sau se calculează doar pentru porțiunile din zona utilităților nerelocate?

Lângă dn5 apare și o pădure, bănuiesc că și aia trebuie scoasă din fondul forestier?😲

archaeus

carutasul

Da, eu nu la orgoliu mă gândesc ci la faptul că mai au și celălalt lot și le convine mai mult să rezolve o parte din umpluturi acum ca să se mute pe celălalt de la anul. Ce o mai fi om mai vedea; pare totuși un lot ușor, vom vedea cum se descurcă cu administrarea relocărilor și ce țevi mai găsesc pe teren :). Și cum fac rost de piatră... Mai e o altă chestie, pământul din zonă e greu pentru utilaje, dacă își fac terasamentele în vara asta până nu vin iar ploile le va fi mult mai ușor la toamnă. Eu am lăsat o bară prin noroaie înainte să amenajăm drumul :)

minisoferul

In filmare langa stalpii de 400 kv sunt niste muncitori (chiar si pe unul dintre stalpi) , daca incep de acum ceva relocari / inaltari ai acelor stalpi este foarte important.

danutzu_1069

Daca faci referire la secventa de inceput, acea LEA nu este sub tensiune.. Probabil se ocupa sa demonteze conductorii dintre stalpi...
Relocare... inca nu, nu-s facute fundatiile, nu-s adusi stalpii noi... (sau poate ii pe astia)