Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

1 Member and 17 Guests are viewing this topic.

Sorinus

Se lucreaza si la nodul A0-A2. Nimic spectaculos, dar se vad decopertari si ceva utilaje.

danutzu_1069

^ Mai este inca o zone decopertata, un pic mai jos...

RaduG

Am văzut, sunt mai multe fronturi atacate. Aștept cu interes confimările colegilor din teren :)

Drive_140

Sunt semne de mișcare și la UMB.

Dragosdimitrescu

In spirit de gluma inspirata din realitate: Santierele sunt principala sursa de poluare in zona Bucuresti - Ilfov. Observam ca cei de la UMB si Turcii nu au mila de bucuresteni, in schimb grecii de la aktor sunt implicati in protejarea mediului inconjurator si nu se grabesc cu santierul lor.

PlayStation

De cand e breteaua Pitesti-Bragadiru de la nodul A1-A0 de pe lotul aktor inainte de DJ602?

mike_us

Interesant ca având deja atâția kilometri in lucru UMB vrea sa înceapă un nou șantier înainte de finalul termenul de proiectare. Bravo lor si ar fi bine sa vedem cit mai multe firme cu aceiași dorința de a lucra.

dumbravaandrei

par a fi lucrari de descarcare arheologica. Sunt curios cu cine lucreaza pe partea asta, ca zona de acolo are o istorie mai aparte....

paulmare

^ cu muzeul national de istorie, au ceva program comun cu cnair de vreo 10 ani "autostrada 2010" ceva de genul, a mai fost pe forum - la licitatie cand se depun ofertele in documentatie e ceva de genul 0.10 sau 0.15% pentru descarcarea arheologica

NGC

Sambata a fost lansata licitatia [CN1029812] "Servicii de Supervizare ,,Proiectare si Executie Autostrada de Centură București km 0+000 – km 100+900 Sector Centură Nord km 0+000 – km 52+770, Lot 1: km 2+500 – km 20+000"".

Valoare estimata: 22.759.813,58 RON fara TVA

Durata contractului: "158 luni incepand de la Data de Incepere a Contractului si cuprinde: 12 luni supervizarea pentru etapa de proiectare, 22 luni supervizarea pentru etapa de executie a lucrarilor si 124 de luni supervizarea pentru perioada de garantie a lucrarilor"

Fonduri: POIM

Termen depunere oferte: 19.05.2021

carutasul

Două poze cu foreza la DN6 făcute de soața mea care cred că e pe cale să ia microbul ( al infrastructurii, pe celălalt l-am avut  )
:)