Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

6 Members and 18 Guests are viewing this topic.

razvan96

S-a terminat reevaluarea tehnica.

alecu26

@pasa_Andrei....nu au de pe langa Bucuresti. Dar mai spre Prahova, mai spre Arges se gaseste. Oricum mare prostie cerinta cu umpluturi de ballast (pamant 1a ca sa fim mai corecti).
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

NGC

Quote from: florinp on March 29, 2021, 02:17:54 PM
Despre licitatiile A0 nord nu se mai aude nimic?

A0 Nord L1: S-a finalizat reevaluarea tehnica (plus DUAE). V-am spus mai demult cine este calificat mai departe si v-am lasat sa ghiciti cine e noul castigator. CHINA RAILWAY va contesta descalificarea si va fi singura contestatie la etapa asta.

A0 Nord L2: Asteptam decizia CAB in mai multe dosare conexate. Azi s-a lansat licitatia pentru supervizare.

A0 Nord L3: S-a finalizat reevaluarea DUAE si se face reevaluarea tehnica.

NGC

Astazi a fost lansata licitatia [CN1029619] "Servicii de Supervizare Proiectare si Execuţie "Autostrada de Centură București km 0+000 – km 100+900" Sector Centură Nord km 0+000 – km 52+770 Lot 2: km 20+000 – km 39+000".

Valoare estimata: 22.759.813,58 RON fara TVA

Durata contractului: "158 luni incepand de la Data de Incepere a Contractului si cuprinde: 12 luni supervizarea pentru etapa de proiectare, 22 luni supervizarea pentru etapa de executie a lucrarilor si 124 de luni supervizarea pentru perioada de garantie a lucrarilor"

Fonduri: POIM

Termen depunere oferte: 17.05.2021

rocklee

NGC...am o intrebare ...de ce nu se fac aceste licitații de supervizare a loturilor ....inainte de licitătile de executare a lucrarilor...sau daca poate explica cineva...

hvm

Pariuri: A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe - aici

RaduG

FB CNAIR

,,Vizită șantier A0, lotul 1.
Astăzi, 31.03.2021, directorul general CNAIR, Mariana Ioniță, a efectuat o vizită neanunțată pe șantierul A0, lotul 1. Pentru acest lot ordinul de începere a lucrărilor a fost emis în 15.02.2021. Antreprenor turc, ALSIM ALARKO SANAYI TESISLERI VE TICARET, are în execuție lotul 1 și 2 pentru A0, însumând 32 de kilometri.
"Am vrut să vedem într-o vizită neanunțată care este stadiul lucrărilor și cum s-au mobilizat antreprenorii. Am primit promisiunea reprezentantului firmei turcești că în luna aceasta vom vedea un șantier așa cum ne place nouă să vedem. Trebuie ca anul acesta România să devină un șantier deschis", a precizat Mariana Ioniță.
Lungimea Lotului 1: 16,93 km
Valoarea de execuţie: 830.679.662,15 lei fără TVA"

Link video: https://fb.watch/4Apctdfwcb/

mirceaeliade

Duta C

pai,cam asa se intelege..........

sparlici

De câteva zile se zăresc utilaje și la viitorul pod peste râul Sabar între DJ401A și nodul cu DN5. Probabil pregătesc terenul pentru instalarea forezelor.

panzer

Am revenit la vechile metode de comunicare cu batista pe tambal.

A mers la turci, unde a primit promisiuni. Nici un cuvintel despre Aktor. Ala cand trebuia sa inceapa, cand o sa inceapa? Si mai ales cand o sa se termine?
Si mai ales cum de dureaza 24 de luni proiectarea unui amarat de lot de campie. Si daca si CNAIR poate o parte de vina.

NGC

@rocklee, @hvm: Habar n-am de ce procedeaza asa si liciteaza supervizarea abia dupa atribuirea contractului de lucrari, sau in orice caz, atribuirea supervizarii nu e gata pana atribuie contractul de lucrari.
Daca ar fi sa speculam, am putea zice ca le convine mai mult sa se ocupe vreun DRDP de supervizare cat mai mult timp (daca se poate pana se incheie lucrarile, ca si la A7 VO Bacau), pentru ca cei de la DRDP pot fi tinuti mai usor sub control. ;)

carutasul

Coada de camioane pe DN6 și grămada de balast pe care o tot aduc.
Aparent au mutat și foreza la DN6, nu mai era la Sabar, presupun că au terminat acolo.
Mă gândeam... acum le era bună legătura pe calea ferată către portul București, aduceau două trenuri de prin Prahova sau Argeș și gata balastul direct pe șantier :)