Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

2 Members and 14 Guests are viewing this topic.

voicul

survola

M-am enervat la ultimul live al secretarului de stat, după atâția ani încă nu au nici o suptraversare deschisă?

Puffyk 1

Rezilierea are sens doar dacă Aktor nu va mai prinde absolut nimic în România. Atunci umblă la butoane, apare Cuc 2, reziliază la 99%, statul român pierde și plătește tot, inclusiv garanția. Mai țineți minte lotul 3 sau 4 din A1
?!? August 2019.... Au pus câteva cauciucuri la un pod și gata! Lotul a devenit brusc, impecabil... Mai muriseră între timp ceva oameni pe DN68 sau cum se numea mizeria aia de lângă dealuri....dar aia a fost! Ghinion! Deci, dacă reziliază, or să o facă cu dare în circulație și miros de DNA ....

horatiu.cosma

Penalități de întârziere, care să curgă zilnic. Rezilierea ar fi bucurie pentru Aktor, intră într-un război juridic, plus scapă de responsabilitatea garanției de 10 ani, finalizarea briz-briz-urilor de final care sunt migăloase, consumatoare de timp și de bani.

burli

Buna dimineata ,

Autostrada A0 SUD AKTOR în 6 martie 2025

slartibartfast

Quote from: xenotium2 on March 07, 2025, 02:44:04 PM[...]
Pentru constructorul chinez se crede ca in Octombrie termina, iar UMB tot pe toamna.

Cred cu tarie ca o sa se termine inainte CCECC + UMB, iar Aktor tot nu termina.

Cred că am trecut cam repede peste asta. Mi se pare foarte puțin probabil ca CCECC să termine în octombrie când în partea sudică a lotului, ei nici măcar nu au început lucrările, inclusiv la pasajul DN3 peste A0.

adix

danutzu_1069

Au reusit performanta sa termine instalara aparatelor de rost la DJ-ul ala, si se pare ca vor continua...
Acu', cat o dura pana racordeaza la vech iuldrum.... naiba stie..
A,, scuze, pana in aprile.
Ba nu, iunie iulie...
 :lol:  :lol:

Hercule

CCECC se misca extrem de incet. Eu cred ca va termina in octombrie, dar 2026.
Aduceti-va aminte ca au inceput primii viaductul peste DN2 inaintea viaductului peste CF800 a colegilor de mai la sud. Peste CF se pun grinzi iar aici la DN2 inca se asteapta... ceva.
Sunt filmari pe ambele loturi cu 2 pagini in urma, se poate face o comparatie obiectiva.
Deșteaptă-te române!

dr4qul4

Voi spuneti ca UMB termina la Cernica anul asta?
Pe 9 Martie 2024, podul de la Buzau avea radiere ridicate si culeile turnate. La Cernica abia au forat pilotii.
Nodul e pe L3, astfel ca daca nu termina chinezii, nu au presiune.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist.
Pariu cu Andreita. 100 lei (la API). Donez eu daca se circula pe DX4 inainte de 4 Mai. Altfel doneaza el.

carutasul

^^ așteaptă să termine Baxcom pe lotul Aktor. Dar sunt cam gata, poate încep și acolo :)

EugenRo

@survola N-au presiune sa termine, dar nu le strica cateva sute de oameni relocati, odata ce se incheie DX12, DX6 si A0L4..

MARIVS

Am văzut și eu reportajul de la Digi și faptul că se va amâna iarăși deschiderea lotului unde "lucrează" cei de la Aktor... Din păcate, asistăm la o lipsă de reacție totală din partea autorităților, din partea CNAIR, din partea lui Scrioșteanu. Șerbănescu de la CNAIR se arăta indignat și își punea cenușă în cap, exact ca o pirandă, când ei ar trebui să acționeze profesionist, nu să se lamenteze la televizor ca un cetățean oarecare. Este incredibil cum, dacă să zicem că vor respecta acest termen de 3 iulie, se va ajunge la un total de aproape 3 ani de întârziere. Un an în perioada de proiectare și acum un an și opt luni lucrări întârziate. Incredibil așa ceva. Incredibil!!!

Voicu

@danutzu_1069 Aparatele le-au pus, dar mai au și un sfert de con de turnat. Încă două luni și pentru ăsta  :lol:

danutzu_1069

Pfaai, alea nu le-am luat in considerare... Se fac "sub trafic"