Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

1 Member and 14 Guests are viewing this topic.

Alexander

Mi se pare incredibil de simpla si civilizata o solutie ca la Bascov. Loc este, pare simplu de facut. Banuiesc ca se puteau caseta cele doua apeducte si se rezolva toata bataia de cap.

dr4qul4

eu zic ca giratoriul asta e provizoriu. cand va fi gata si pizza, DJ va reveni pe amplasamentul initial si vom avea 2 giratorii in el, fiecare cu cate o bretea dinspre N si S.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

adix

ioans

Oare cat le mai ia sa dea drumul la podul de pe DJ602 ? Parca in urma cu 3 luni era "In curând".
La Teghes cred ca puteau sa se apuce de rampe pana mai armau la pilele alea, dar ce atâta graba...
Rosturi, parapeți la podul peste A1 probabil prin mai încolo, daca nu, la toamna ca vara e mai cald așa.
Nici de penalizări nu am mai auzit....

PaulS

https://www.facebook.com/grindeanusorin/videos/1614546419421431
Imagini la zi de pe șantierul Lotului 3 (Bragadiru-Joița) al A0 Sud!
Constructorul mai are de finalizat următoarele lucrări:
- Terasamente și scurgerea apelor;
- Montare parapeți metalici;
- Lucrări la Pasajele de la km 91+350, 100+145, și 95+910;
- ⁠Lucrări relocare utilități;
- Așternere asfalt,
Antreprenorul grec și-a asumat deschiderea circulației în luna aprilie pe cei 17,96 km ai acestui lot care va asigura legătura dintre #A0 Sud și #A1.
Lotul 3 (Bragadiru – Joița) este singurul sector al A0 Sud care împiedică acum asigurarea continuității traficului rutier pe autostradă între A1 și A2, pe direcția Pitești – București - Constanța.

horatiu.cosma

După întârzieri la întârzieri, iar vor deschide Aktor fără spatii de servicii, cum a fost pe Sebes - Turda. Oare de cate decenii de contract au nevoie ca să deschidă o autostradă în același timp cu parcările aferente?

M_Z

@horatiu.cosma trag sperante ca nurol o sa reuseasca asta pe A7. nu am vazut la niciun constructor pana acum sa lucreze la structura wc-urilor intr-un stadiu similar al lucrarii. numai ca mai mult ca sigur deschiderea lor o sa fie sabotata de cnair prin necontractarea serviciilor de intretinere si paza.

horatiu.cosma

Cam toată lumea reușește asta. Rar rămân în urmă. A fost UMB anul trecut pe A7, in rest, din ce rețin, s-au cam finalizat lucrările. Da, in multe cazuri CNAIR a întârziat cu contractele de pază și întreținere, dar asta nu e la constructori.

tavi_gg

Deci chiar nu inteleg, cati muncitori are acest constructor pe acest lot,2??!!

catalin2407

Quote from: ioans on January 30, 2025, 05:04:11 PMOare cat le mai ia sa dea drumul la podul de pe DJ602 ? Parca in urma cu 3 luni era "In curând".

In ultimul filmulet postat de Adix pare ca se apropie momentul miraculos in care vom avea prima trecere PESTE A0S3 finalizata (pareau pregatite de asfaltare conexiunile cu drumul existent). Asta dupa ce "sarbatorim" prima trecere pe SUB la Clinceni. Mic cu mic se face mare  :lol:

carutasul

momentul se apropie iar ei se depărtează, precum în povestea cu Achile și broasca Țestoasă Aktor :)
Până la urmă n-o să aibă încotro și o să deschidă dar parcă nici n-ar vrea, că după aia trebuie să facă autostrada dedesubt ...

adix