Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

1 Member and 5 Guests are viewing this topic.

reed

Am gasit niste randari ale nodului A0/A2 unde probabil a fost propunere de modificare a nodului care insa nu s-a concretizat.

M_Z

@marius.dinita in configuratia asta e doar o descarcare provizorie pentru lot 3 sud. dar daca tot faci 2/3 dintr-un nod (bretele rampa sud + giratie) de ce sa nu le faci permanente. mai faci bretelele pe nord si ai nodul complet. pentru mine e un mare WTF ce se face acolo.
ca sa ramana permanent trebuie sa fie nod si ca sa fie nod trebuie sa asigure toate legaturile. asa zice la normativ.

pasadia

Exista semi-nod la Sebes Est. E planificat alta jumatate de nod la Victoria. Deci normativul cu "trebuie sa asigure toate legaturile" e ignorat cu spor. 

marius.dinita

Nu stiu de ce nu s-a inserat si imaginea, va las aici link, rog adminii sa modifice/stearga daca este nevoie. https://imgur.com/a/v9yM8eB

A0

Hercule

Sau il denumesti "seminod" si asigura doar cateva dintre legaturi.
Ca de exemplu Sebes Sud si A3-Ungheni MS.
Deșteaptă-te române!

M_Z

@reed eu un turbion partial. are bretele de stanga pe 3 directii si bucla pentru stanga pe relatia A2-Constanta -> A0-Giurgiu.

cam asa ceva merita o intersectie intre doua autostrazi. dar probabil s-au cerut niste multi bani in plus si functionarii nostri au preferat ca de obicei sa ramana in zona safe pe ce era deja aprobat. chit ca e o gandire de acum nshpe ani.

am facut o schita rapid ad labam. sectorul de NV nu e prins in imagini asa ca am improvizat.

danutzu_1069

@oneLess, rampa aktorilor nu este la lungimea finala, si cum zice in autorizatia pizza, lucreaza si la rampa, dupa ce edifica culeea. evident pizza vor face si placile de racordare.

@M_Z, se zice ca va fi nod la finalul finalului, deci vor fi si rampe catre lotul pizza.

@marius.dinita, giratoriul este inclus in primul AC, probabil la schimb cu desfiintarea acceslui la A1.Treaba a fost gandita de la inceput, din faza de PT a aktorilor.

M_Z

@danutzu_1069 si atunci de ce mama lor l-au facut asa?!
nu e vorba ca nu e la mijlocul pasajului ci de modul cum sunt dispuse bretelele Dj-ului.
Acum e schitat ca o giratie cu 3 brate iar daca vii cu bretelele dinspre rampa Nord ar trebui sa le unesti si sa intri cumva pe mijlocul partii drepte din nordul giratoriului ca sa ai ceva distanta fata de bretelele de pe DJ. iese o carpeala de rad si curcile.

M_Z

Sau A4 Cumpana... carpaci avem , carpeli fac.

danutzu_1069

Da, arata ciudat, dar poate suferi modificari / completari ulterioare.

Sau poate sa ramana si asa... intrii in giratoriu si dai o tura ca sa urci pe lotul pizza... :lol:  :lol:

oneLess

Pe hartă după la opera de artă aktor-pizza mai e un pod peste Dâmbovița la pizza. Destul de aproape. Oare, rampă, coboară, rampă sau rambleu ca să unească cele 2 culee !?

M_Z

umplutura sigur. din doua motive: podul peste Dambovita e jos cu intradosul aproape de nivelul terenului iar diferenta de cost e semnificativa.

raulbogdan23

Se poate muta directia principala a DJ601A prin sensul giratoriu, ulterior la nord se pot realiza niste bretele care se infig in sensul giratoriu, evident cu lucrarile necesare pt protejare apeduct